prizrak написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой кого?
Collapse
X
-
Колегата е много несериозен иска да правим "дръпка" от София до Пловдив и да си заложим колите! Аз му казах че това не е дръпка и че не искам неговата кочина. Иначе имам няколко хонда маняци колеги, гледам един сивик турбо направо на трета се побърва. Много е къса и направо както си вървят двете коли наравно му прави една кола растояние!!! Явно при турбо колите има голямо значение. Така или иначе едва ли ще има дръпка, защото аз на газ с един резервоар не мога да стигна до Пловдив :D :D :D>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
zarcov написа:Колегата е много несериозен иска да правим "дръпка" от София до Пловдив и да си заложим колите! Аз му казах че това не е дръпка и че не искам неговата кочина. Иначе имам няколко хонда маняци колеги, гледам един сивик турбо направо на трета се побърва. Много е къса и направо както си вървят двете коли наравно му прави една кола растояние!!! Явно при турбо колите има голямо значение. Така или иначе едва ли ще има дръпка, защото аз на газ с един резервоар не мога да стигна до Пловдив :D :D :DOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Пунтото ще бие, ама с малко и то само защото нЕма по-куц кон от БМВ 320!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:Пунтото ще бие, ама с малко и то само защото нЕма по-куц кон от БМВ 320!ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Темата малко се измести встрани,от кой е по -бърз на кой автомобил е по -добър(хубав) изобщо.И аз си мисля като повечето ,че на къса дистанция пунтото има преднина,на дълга БМВ-то.Така или иначе спора е малко безсмислен,защото това са два съвсем различни автомобила,изобщо не са в един клас,един вид е безпредметно да се сравняват.В гамата на баварците няма нищо от сорта на пунто.П.С А ако става въпрос кой автомобил повече ми харесва-БМВ,пък нека е кораб ,нека е грозен ,нека харчи много....
Коментар
-
SHB написа:Темата малко се измести встрани,от кой е по -бърз на кой автомобил е по -добър(хубав) изобщо.И аз си мисля като повечето ,че на къса дистанция пунтото има преднина,на дълга БМВ-то.Така или иначе спора е малко безсмислен,защото това са два съвсем различни автомобила,изобщо не са в един клас,един вид е безпредметно да се сравняват.В гамата на баварците няма нищо от сорта на пунто.П.С А ако става въпрос кой автомобил повече ми харесва-БМВ,пък нека е кораб ,нека е грозен ,нека харчи много....ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
MateikoGT написа:Тук в русе такова Пунто скъса шортите на 320 но с 2 врати пък камоли комби Ще го смачка ама с многооооооо :D БМВ няма шанс :D Даже и на дълго ме съмнява БмВ да го биеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
zarcov написа:Колегата е много несериозен иска да правим "дръпка" от София до Пловдив и да си заложим колите! Аз му казах че това не е дръпка и че не искам неговата кочина. Иначе имам няколко хонда маняци колеги, гледам един сивик турбо направо на трета се побърва. Много е къса и направо както си вървят двете коли наравно му прави една кола растояние!!! Явно при турбо колите има голямо значение. Така или иначе едва ли ще има дръпка, защото аз на газ с един резервоар не мога да стигна до Пловдив :D :D :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар