Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой кого?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

zarcov написа:
    blagun написа:
    Следващият път намери някой на 60 години, та се пусни с него и ако не заспи на волана може да стигне до финала
    А ве ти само се криеш като мишка! Имах предвид че човека си има семейство и не се занимава с такива глупости макар да е фен на високите скорости!
    Къде се крия бре? Тук съм!!!
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

тоя грозник е 100 пъти повече кола от твойто легенче. Няма място за сравнение между BMW и Пунто....Единственото предимство на твойта кола е че е по-бърза и на 400 м добър ластик ще му направиш, 1-2 коли поне разлика
      ex Fiat Bravo GT

Коментар

дали бмв-то е по-красиво от пунтото може да се поспори,но специално тоя кораб маика не го дига пред пунтото по нищо освен по емблема,според мен . а и не разбрах кви са му показателите на тва пунто ама иначе глас за него нали съм фанатик .
        F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

ivo098 написа:
          ... Няма място за сравнение между BMW и Пунто...
          Колега, да сравняваш цяла автомобилна индустрия с един модел някак не върви. Не споря че БМВ са си извоювали името, ама само заради това не можеш да ме убедиш, че това БМВ е по-добро с каквото и да било от съответния Фиат в същият клас !!! А в интерес на истината винаги бих предпочел луксозните изпълнения на високите класове на Алфа и Ланча пред БМВ 5хх и 7хх...
          Fiat Punto 1.7TD
          Mazda 626 2.0
          Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

В случая пунтака е с хиляди години по красив от онази гробница,БМВ правят хубави коли но в този случай само емблемата бие което е глупаво,както каза колегата по горе по добре една красива алфа от рода на 147,ГТ,159и т.н. от колкото което и да било БМВ,хубави коли ама имената са им по големи от тях
            forza la FIAT
            http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Еи тук маи ставаше въпрос кои кого ще дръпне , ане коя кола е по красива .Аз давам глас за Пунтото
              fiat coupe 2.0 16V

Коментар

wizard88 написа:
                дали бмв-то е по-красиво от пунтото може да се поспори,но специално тоя кораб маика не го дига пред пунтото по нищо освен по емблема,според мен . а и не разбрах кви са му показателите на тва пунто ама иначе глас за него нали съм фанатик .
                Колега това е мойта кола! Както се вижда от подписа ми това е ХГТ. PUNTO POWER
                >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Аз мисля ,че никой няма да бие понеже ще ви свърши бензина ,то гледай колко се е вдигнал!!!Иначе мисля че с Пуфи ще го отнесеш като стар ЗиЛ поцинкована кофа!!!(аз така го знам и така го говоря)Тъй ми се чини на мене!
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Самият факт, че си по-лек и толкова коне, говори, че ще го биеш на малка дистанция.Още повече, че е 6-так.По пътя на логиката ти си победител на къса дистанция,иначе на дълго бих дал глас за БМВ-то.Ако се състои гонката (макар, че много ме съмнява, повечето подобни теми са за търкане на клавиатурата) пиши какъв е резултата.
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

zarcov написа:
                      wizard88 написа:
                      Колега това е мойта кола! Както се вижда от подписа ми това е ХГТ. PUNTO POWER
                      щом лодката върви наравно с А62.5 на 190кс не виждам причина за бавареца

Коментар

zarkov,не си хаби колицата срещу такива параходи.Отвяваш си го и на дълго, и на късо.Не мога да разбера колегите,които залагат на БМВ-то и на многото му вървене на дълго.След 400м пунтото спира ли да ускорява?Или спира да върви?
                        Octavia RS
                        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                          zarkov,не си хаби колицата срещу такива параходи.Отвяваш си го и на дълго, и на късо.Не мога да разбера колегите,които залагат на БМВ-то и на многото му вървене на дълго.След 400м пунтото спира ли да ускорява?Или спира да върви?
                          Матей,аз да ти кажа тия хора май не са карали такъв параход,щото си нямат на идея как умира над 140 ,няма пак да обяснявам 2 цилиндъра в повече колко повече загуби са за динамиката на мотора.
                          Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

да ок всеки знае че повече цилиндри повече мех. загуби,ама дали на тва бмв на дълго тия още 2 цил. няма да му помогнат?и АКО НЕ то защо не ги правят и тях 4 цил. след като няма ефект от 6-так освен повече да гори просто си разсъждавам
                            F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

Той Иво вече е в другия отбор и за това вика леген на готиния пунтак, ама нищо простено му е.
                              bravo-bravisimo

Коментар

бих заложил на фиатката но незнам на какво растояние щесе гонят от начало фиата ще драпне със сигорност защото БМВ е тромаво особедно 1 - скорост и 2 - скорост там муе зора но вкарали трета надали ще има шанс - това е моето мнение

Коментар

Working...
                                X