zarcov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой кого?
Collapse
X
-
ivo098 написа:... Няма място за сравнение между BMW и Пунто...Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
В случая пунтака е с хиляди години по красив от онази гробница,БМВ правят хубави коли но в този случай само емблемата бие което е глупаво,както каза колегата по горе по добре една красива алфа от рода на 147,ГТ,159и т.н. от колкото което и да било БМВ,хубави коли ама имената са им по големи от тяхforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
wizard88 написа:дали бмв-то е по-красиво от пунтото може да се поспори,но специално тоя кораб маика не го дига пред пунтото по нищо освен по емблема,според мен . а и не разбрах кви са му показателите на тва пунто ама иначе глас за него нали съм фанатик .>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Аз мисля ,че никой няма да бие понеже ще ви свърши бензина ,то гледай колко се е вдигнал!!!Иначе мисля че с Пуфи ще го отнесеш като стар ЗиЛ поцинкована кофа!!!(аз така го знам и така го говоря)Тъй ми се чини на мене!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Самият факт, че си по-лек и толкова коне, говори, че ще го биеш на малка дистанция.Още повече, че е 6-так.По пътя на логиката ти си победител на къса дистанция,иначе на дълго бих дал глас за БМВ-то.Ако се състои гонката (макар, че много ме съмнява, повечето подобни теми са за търкане на клавиатурата) пиши какъв е резултата."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
zarcov написа:wizard88 написа:дали бмв-то е по-красиво от пунтото може да се поспори,но специално тоя кораб маика не го дига пред пунтото по нищо освен по емблема,според мен . а и не разбрах кви са му показателите на тва пунто ама иначе глас за него нали съм фанатик .
Коментар
-
Red Storm написа:zarkov,не си хаби колицата срещу такива параходи.Отвяваш си го и на дълго, и на късо.Не мога да разбера колегите,които залагат на БМВ-то и на многото му вървене на дълго.След 400м пунтото спира ли да ускорява?Или спира да върви?Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар