chombe написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа 1.6 16V v Голф 2.0 8V
Collapse
X
-
Абе какво го месите сега бравото ???????? Става въпрос за мареа,а и голфа е на газ ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
То се е видяло че няма да се пуснете, ама аз ще се пробвам с такъв Голф 3 ГТИ 2.0 8в скоро. На газ е, че на бензин стрелката му плува бътерфлай. На брата на мойта е, взехме ги почти по едно време. Аз ’оревах’ че съм дал към 700 за смяна на консумативи и предница, пък той мълчи, нали голфарките са ’здрави’, само дето мойта го издаде, че май неговите ’разходи’ били двойно Ще пиша, ако се навие и се пробваме.
Коментар
-
Marea vs. Golf
Закарах си колата на диагностика Фиат Мареа 97г. 1.8 113к.с. 16v. HLX и я качиха на канала а до нея Голф 3 гледам моита нема никакжа ръждиза а голфа целия е в ръжда отдолу и като го и знам и вътре ква кочина е волан, педали и я има климатик наи много и две ел. стъкла в наи добрия случаи а моита със всички екстри- 2 еарбега, климатроник-зонов, 4 ел. стъкла, ел. огледала, чупещ- мулти волан, халогени, фабрична аларма, имобилаизер, фабричен касетофон със CD чейнджър контрол, кожен скоростен лост и волан и квото се сетиш... вътре комфорт какъвто голфа не познава та се питам на кво отгоре тия VW-та са поне с хиляда- две хиляди по скъпи :D
Коментар
-
Според мен, за съжаление, точно от тези две коли Голфа ще бие.Ако е Браво или Брава с такъв двигател - може и да има шанс. Но 12 коня са си 12 коня... а и теглото на Мареята значително превишава това на Гоуфо...Пробвал съм се преди с Темпрата от подписа (108 к.с) и такъв Голф - ми нямах шанс...хем Темпрата е по-лека от Мареята комби...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар