Днес след като изпробвах бравото на един приятел как се пързаля с ръчна и как пушат предните гуми през това време решихме да пробваме коя кола е по-пъргава "Гонката" се състоя по един баир, така че е малко неравностойна (не знам за кого, аз съм по-лек, но той е по-мощен ) Та на първа беше съвсем малко пред мен, на втора мина с една кола разстояние, а на трета направи колите 2 ... после спряхме, защото отсечката свърши ... Според вас на равен път как ще изглеждат нещата ? Кой-кого и как ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16V vs Fiat Punto Mk.II 1.2 8V
Collapse
X
-
пунтака няма шанс , майка ми иматакова пунто и не върви и на половината на моето браво,вярно пъргаво е ама бравото си е доста по звярforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
wizard88 написа:нз кво толкова смяташ да го правиш ама по-разумния вариянт е продаи твоито и земи спортинг :D
Коментар
-
kiler_4o написа:wizard88 написа:нз кво толкова смяташ да го правиш ама по-разумния вариянт е продаи твоито и земи спортинг :DPunto Power
Коментар
-
f16 написа:kiler_4o написа:wizard88 написа:нз кво толкова смяташ да го правиш ама по-разумния вариянт е продаи твоито и земи спортинг :D
Коментар
-
kiler_4o написа:после още 5 за ремонти докато го вкарам в движение и оправя всички глупости...kiler_4o написа:Идеята ми беше цял двигател от пунто GTkiler_4o написа:, но парите не ми стигат ... пък и съм практичен човек и ще си взема лап-топ ... и без това ако сложа мощен двигател трябва да сложа задължително по-широки гуми и да подобря цялата спирачна система ... за момента нямам толкова пари, така че ...Punto Power
Коментар
-
f16 написа:kiler_4o написа:после още 5 за ремонти докато го вкарам в движение и оправя всички глупости...kiler_4o написа:Идеята ми беше цял двигател от пунто GTkiler_4o написа:, но парите не ми стигат ... пък и съм практичен човек и ще си взема лап-топ ... и без това ако сложа мощен двигател трябва да сложа задължително по-широки гуми и да подобря цялата спирачна система ... за момента нямам толкова пари, така че ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар