Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo HGT 147hp vs Croma 2.0T i.e. 150hp ... кой кого?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

v1per написа:
    момче, само ще ти кажа, че ти говориш само на изуст...до сега съм нямал много стартове с кромата поради една или друга причина...имам победи над х5 3.0имицу каризма 1.8 16вопел калибра 136к.с.хюндай купе 2.0 16в...ааа да и едно уно турбо от летящ старт ама много лесно го бих... явно нещо не беше в час...на 11ти се връщам в бг и специално за всички вас още 2рата вечер ще отида на лука и ще търся браво или вектра и ще споделя резултатите...
    11август мина преди 4 дни, а ние тука втренчено си чакаме обещаното от " още втората вечер"
    ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Тук явно става дума за чесане на езици.Първо е много важно кой стои зад волана.Щотото ти може и да си на 5.5 джигател 25V и да се вцепиш като дадът старта.Така че.....Все пак да не забравяне че Бравото е 978кг , а тая ланчия е поне 1300кг.Което не е малко.Зависи от много фактори.Така че, не е гаранция кой ще победи, всичко си е сметнато от специалисти хора.Ако пище на километажа 220, не можеш да вдигнез 300км. Чекам снимки да видим кво е станало, щотото и аз със моито пикливо браво ги правя криви всички голфаджии.Даже преди месец се дърпах е една А6. ма на 180 се отказах. иначе си върех с нея без проблем. Щоото Фиатката като стигне 5000 оборота и откача.

Коментар

bravosx написа:
        Тук явно става дума за чесане на езици.Първо е много важно кой стои зад волана.Щотото ти може и да си на 5.5 джигател 25V и да се вцепиш като дадът старта.Така че.....Все пак да не забравяне че Бравото е 978кг , а тая ланчия е поне 1300кг.Което не е малко.Зависи от много фактори.Така че, не е гаранция кой ще победи, всичко си е сметнато от специалисти хора.Ако пище на километажа 220, не можеш да вдигнез 300км. Чекам снимки да видим кво е станало, щотото и аз със моито пикливо браво ги правя криви всички голфаджии.Даже преди месец се дърпах е една А6. ма на 180 се отказах. иначе си върех с нея без проблем. Щоото Фиатката като стигне 5000 оборота и откача.
        Къде видя Lancia ве пич !?
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

!

И как бравото стана 978 кила?
          EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
          Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
          ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
          Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

НАМЕРЕТЕ МИ БРАВО 20В, КОГАТО ИМА ГОТОВИ, ОСТАВЯМ НОМЕРА СИ НА ЛИЧНИ...
            GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

3 месеца, маса коментари и никакво развитие по темата. Наистина е интересен спора и всеки път като видя, че има нов пост в нея си мисля "Най-после е имало драг и се е разрешил спора!", а то коментарите стават все по-безсмислени
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Еми като ги няма Браво-вците

Коментар

Ми то ако се замислиш,по много(да не е и по повечето ) теми от този род има само чесане на езици,дръпки -йок.А то това е интересното ,да има предположения,а после да се види след като се е състояло кой прав кой крив.

Коментар

Аве хубаво, хайде намерете едно браво и когато каже се разбираме и решаваме спора....за статистиката от вчера: бмв 320 пада, ауди 80 2.6 също (с много)

Коментар

айде бе, нали много лайте, дайте едно браво 20 клапаново... вчера видях 1 черно със спортни гърнета ала-бала, пишеше назадното стъкло фиат-бг.орг ... хайде, само за спорта да се пуснем...

Коментар

Re: !

Fiat_Alfa_Fen написа:
                        бравото по спецификация е толкова, колегата при разясненията си предполагаше че е 1200 кила, но не е
                        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

v1per написа:
                          айде бе, нали много лайте, дайте едно браво 20 клапаново... вчера видях 1 черно със спортни гърнета ала-бала, пишеше назадното стъкло фиат-бг.орг ... хайде, само за спорта да се пуснем...
                          Много съм далече иначе с кеф бих паднал!

Коментар

Re: !

B1keP_B0y написа:
                            Fiat_Alfa_Fen написа:
                            бравото по спецификация е толкова, колегата при разясненията си предполагаше че е 1200 кила, но не е
                            По данни не е ли 1200?
                            Прикачени файлове
                            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

npace, в подписа ти го пише много точно - са съжаление е само звук А с атм. петаци първо бийте "седичи" ,вектра хе или АБФ и чак тогава скачайте на турбо-Кроми П.С. Не се заяждам - просто това е тъжната истина!

Коментар

За непросветените,сиреч аз,какво е АБФ?

Коментар

Working...
                                X