Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo HGT 147hp vs Croma 2.0T i.e. 150hp ... кой кого?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

!

Вече ме съмнява дали ще се разбере. Те колегите отдавна са забравили тази тема
    EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
    Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
    ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
    Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
      извинявам се че се отклунявам от темата ама ми стана инт ’сериозниа петак’ с ква кола е
      Уно 1.1 - усуква и то полуоски /извинявам се за "отклУнението" с полуоските/ :D
      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

бтв момо не ми се беше обадил и аз заминах, пък вижте не е само едно хгт във Варна тъй, че като се върна ще намерим друг такъв леген и ще го накажем
        GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

v1per написа:
          бтв момо не ми се беше обадил и аз заминах, пък вижте не е само едно хгт във Варна тъй, че като се върна ще намерим друг такъв леген и ще го накажем
          Аре засрами се с тая кошница на 100год. , бравото било лиген , егати смешника , бравото е 300 пъти повече кола отколкото твойта баба яга
          forza la FIAT
          http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

тъй тъй....ама сте малко дето са карали такава Крома/баба яга.... забелязал съм, че всеки си променя мнението за колата като го повозят малко, по завои, по магистрала, на старт.... Само един жокер - Кромата си пада много близък клас до Мерцедес. Сравнено Бравото с Кромата по всички показатели(без дизайна-щото все пак е доста по-стар).... верно Бравото си е леген
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Кромат ако е леген, бравото трябва да го сравняваме с черпак ве мой....ми ай намирай браво мраво ХГТ дет мнооооооу бяга да видим колко коли ще му направя до 200

Коментар

v1per написа:
                Кромат ако е леген, бравото трябва да го сравняваме с черпак ве мой....ми ай намирай браво мраво ХГТ дет мнооооооу бяга да видим колко коли ще му направя до 200
                Аз от сега ще позная,мноооооооооооооооого
                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

тука имало ли е гонка или не или само се чешат пръсти някой сегашни рацери май не знаят и не оценяват страрите турбо мотори,а си карат "колите" с 10000 еко норми

Коментар

рацери с 1.6 100коня
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

то и дедрата е 89г. ама изглежда 30 пъти по-добре от бравото и вътре поне прилича на кола, а не на куче...на човека с бравото я ми кажи твойто браво като моя леген ли изглежда отвътре ей така
                      Прикачени файлове

Коментар

ее колега тва е некъв "спешъл" на съседа ми бравото,мани манйтап ама изглежда 1000 пъти по добре,ама па като тва браво не съм виждал другоняма какво да се лъжем,бравото е с по хубави форми отвътре и отвън от кромата,но моторите на браво спрямо твойта крома са СМЕШНИи тея дет още спорат май не искат да прочетат и други характеристики за една кола освен колко коня е и коя година е

Коментар

pugsy написа:
                          ее колега тва е некъв "спешъл" на съседа ми бравото,мани манйтап ама изглежда 1000 пъти по добре,ама па като тва браво не съм виждал другоняма какво да се лъжем,бравото е с по хубави форми отвътре и отвън от кромата,но моторите на браво спрямо твойта крома са СМЕШНИи тея дет още спорат май не искат да прочетат и други характеристики за една кола освен колко коня е и коя година е
                          Да те... разсъждаваш кат някоя чучарка По хубави форми вика... Аз не знам кое му е по хубавото,сигурно че е по заоблено и 300 пъти по дървено вътре,адски неудобни седалки спрямо кромата,по кофти пластмаси...абе всичко,то тва че е заоблено на мен не ми харесва,както и на много други хора :D Не казвам че бравото е лоша кола,но кромата си е крома кой каквото ще да ми говори,и бравото по нищо не може да се сравнява с нея :D
                          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

все едно да сравняваш Застава с Мерцедес.Добре ще е да се пуснат все пак. Според мен Кромата е в пъти по-добра кола, шанса на Бравото е само и единствено на старта, но после.....
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Grisha написа:
                              pugsy написа:
                              Да те... разсъждаваш кат някоя чучарка По хубави форми вика... Аз не знам кое му е по хубавото,сигурно че е по заоблено и 300 пъти по дървено вътре,адски неудобни седалки спрямо кромата,по кофти пластмаси...абе всичко,то тва че е заоблено на мен не ми харесва,както и на много други хора :D Не казвам че бравото е лоша кола,но кромата си е крома кой каквото ще да ми говори,и бравото по нищо не може да се сравнява с нея :D
                              добре ще щракна бравото да видим кое е по хубаво от вътре и от вън,не говорим за масова кола,женска,мъжка,често срещана и т.н.а че кромата е с по хубав мотор от всички бравота е така

Коментар

pugsy написа:
                                Grisha написа:
                                pugsy написа:
                                добре ще щракна бравото да видим кое е по хубаво от вътре и от вън,не говорим за масова кола,женска,мъжка,често срещана и т.н.а че кромата е с по хубав мотор от всички бравота е така
                                Щракни го де,виждал съм браво с кожи и не е нищо особено,а от вън кромата ако малко се барне примерно с едни 17" и други дребни работи става бог

Коментар

Working...
                                X