Вече ме съмнява дали ще се разбере. Те колегите отдавна са забравили тази тема
EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
тъй тъй....ама сте малко дето са карали такава Крома/баба яга.... забелязал съм, че всеки си променя мнението за колата като го повозят малко, по завои, по магистрала, на старт.... Само един жокер - Кромата си пада много близък клас до Мерцедес. Сравнено Бравото с Кромата по всички показатели(без дизайна-щото все пак е доста по-стар).... верно Бравото си е леген
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
Кромат ако е леген, бравото трябва да го сравняваме с черпак ве мой....ми ай намирай браво мраво ХГТ дет мнооооооу бяга да видим колко коли ще му направя до 200
Кромат ако е леген, бравото трябва да го сравняваме с черпак ве мой....ми ай намирай браво мраво ХГТ дет мнооооооу бяга да видим колко коли ще му направя до 200
тука имало ли е гонка или не или само се чешат пръсти някой сегашни рацери май не знаят и не оценяват страрите турбо мотори,а си карат "колите" с 10000 еко норми
то и дедрата е 89г. ама изглежда 30 пъти по-добре от бравото и вътре поне прилича на кола, а не на куче...на човека с бравото я ми кажи твойто браво като моя леген ли изглежда отвътре ей така
ее колега тва е некъв "спешъл" на съседа ми бравото,мани манйтап ама изглежда 1000 пъти по добре,ама па като тва браво не съм виждал другоняма какво да се лъжем,бравото е с по хубави форми отвътре и отвън от кромата,но моторите на браво спрямо твойта крома са СМЕШНИи тея дет още спорат май не искат да прочетат и други характеристики за една кола освен колко коня е и коя година е
ее колега тва е некъв "спешъл" на съседа ми бравото,мани манйтап ама изглежда 1000 пъти по добре,ама па като тва браво не съм виждал другоняма какво да се лъжем,бравото е с по хубави форми отвътре и отвън от кромата,но моторите на браво спрямо твойта крома са СМЕШНИи тея дет още спорат май не искат да прочетат и други характеристики за една кола освен колко коня е и коя година е
Да те... разсъждаваш кат някоя чучарка По хубави форми вика... Аз не знам кое му е по хубавото,сигурно че е по заоблено и 300 пъти по дървено вътре,адски неудобни седалки спрямо кромата,по кофти пластмаси...абе всичко,то тва че е заоблено на мен не ми харесва,както и на много други хора :D Не казвам че бравото е лоша кола,но кромата си е крома кой каквото ще да ми говори,и бравото по нищо не може да се сравнява с нея :D
все едно да сравняваш Застава с Мерцедес.Добре ще е да се пуснат все пак. Според мен Кромата е в пъти по-добра кола, шанса на Бравото е само и единствено на старта, но после.....
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
Да те... разсъждаваш кат някоя чучарка По хубави форми вика... Аз не знам кое му е по хубавото,сигурно че е по заоблено и 300 пъти по дървено вътре,адски неудобни седалки спрямо кромата,по кофти пластмаси...абе всичко,то тва че е заоблено на мен не ми харесва,както и на много други хора :D Не казвам че бравото е лоша кола,но кромата си е крома кой каквото ще да ми говори,и бравото по нищо не може да се сравнява с нея :D
добре ще щракна бравото да видим кое е по хубаво от вътре и от вън,не говорим за масова кола,женска,мъжка,често срещана и т.н.а че кромата е с по хубав мотор от всички бравота е така
добре ще щракна бравото да видим кое е по хубаво от вътре и от вън,не говорим за масова кола,женска,мъжка,често срещана и т.н.а че кромата е с по хубав мотор от всички бравота е така
Щракни го де,виждал съм браво с кожи и не е нищо особено,а от вън кромата ако малко се барне примерно с едни 17" и други дребни работи става бог
Коментар