Ще пиша във форума кога и къде ще се състои, нямам нищо против другите. И да падна няма да ме е срам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo HGT 147hp vs Croma 2.0T i.e. 150hp ... кой кого?
Collapse
X
-
!
v1per написа:Ще пиша във форума кога и къде ще се състои, нямам нищо против другите. И да падна няма да ме е срам.EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Re: !
Fiat_Alfa_Fen написа:v1per написа:Ще пиша във форума кога и къде ще се състои, нямам нищо против другите. И да падна няма да ме е срам.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Fiat_Alfa_Fen написа:v1per написа:Ще пиша във форума кога и къде ще се състои, нямам нищо против другите. И да падна няма да ме е срам.EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Fiat_Alfa_Fen написа:2000 20v turbo написа:Fiat_Alfa_Fen написа:v1per написа:Ще пиша във форума кога и къде ще се състои, нямам нищо против другите. И да падна няма да ме е срам.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
кога ще става таз гонка бе колеги, дайте най накрая да се реши спораex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Ама ти вярваш ли си, или Дядо така ти е казвал навремето за Волгите и Ладите? Да Ви попитам-като стане дума за Крома представяте ли си въобще за кой автомобил говориме или не? Последното изказване звучи най-малкото смехотворно! Не говориме за 2.5 ТД или 2.0 и.е мотора, а някой от вас карал/возил ли се е някога на Крома турбо, та давате толкова смешни мнения - кой колко тежал, за какво ставал и т.н. А към колегата със сериозния "петак" - намери ми читави Мареа 20V или Браво HGT и съм готов да ти покажа за какво става и не става Крома-та Пък после ще си поговорим, почерпим и т.н.
Коментар
-
извинявам се че се отклунявам от темата ама ми стана инт ’сериозниа петак’ с ква кола еex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Tie написа:Ама ти вярваш ли си, или Дядо така ти е казвал навремето за Волгите и Ладите? Да Ви попитам-като стане дума за Крома представяте ли си въобще за кой автомобил говориме или не? Последното изказване звучи най-малкото смехотворно! Не говориме за 2.5 ТД или 2.0 и.е мотора, а някой от вас карал/возил ли се е някога на Крома турбо, та давате толкова смешни мнения - кой колко тежал, за какво ставал и т.н. А към колегата със сериозния "петак" - намери ми читави Мареа 20В или Браво ХГТ и съм готов да ти покажа за какво става и не става Крома-та Пък после ще си поговорим, почерпим и т.н.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар