2000 20v turbo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo HGT 147hp vs Croma 2.0T i.e. 150hp ... кой кого?
Collapse
X
-
v1per написа:Mupo написа:v1per написа:momo-wrc написа::P :P :P Тоше чакам те с нетърпение да се върнеш за да се повеселим :P :P :P и да видим кой когоBRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING
Коментар
-
momo-wrc написа:v1per написа:Mupo написа:v1per написа:momo-wrc написа::P :P :P Тоше чакам те с нетърпение да се върнеш за да се повеселим :P :P :P и да видим кой когоGTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
ivanko_rs написа:nasty написа:както ти казах няма атмосферка италиянка със шпер.пунто спортинг е съсGTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
momo-wrc написа:Тая тема пак замириса на фашкии взима да ми писва да се разправям с простаци
Коментар
-
Momo-wrc aз съм за теб и смятам , че можеш да го биеш обаче джантите ще ти натежат . Ще трябва да помислиш по въпроса с тях. Естествено само за гонката иначе имаш моите аплодисменти за тях. Когато се пускате можеш да пуснеш едно лс каде и в колко часа ще бъде , да дойда за подкрепа . Ако не се видим успех.
Коментар
-
ivanko_rs написа:nasty написа:както ти казах няма атмосферка италиянка със шпер.пунто спортинг е съсLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:Ми се опитам ,че канал нямам наблизо - тва го установихме в една тема за буксуването май беше - спортинга си буксуват и 2те гуми.И хората казаха с шпер си.Затова и аз написах ,че спортинга е със.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:nasty написа:Ми се опитам ,че канал нямам наблизо - тва го установихме в една тема за буксуването май беше - спортинга си буксуват и 2те гуми.И хората казаха с шпер си.Затова и аз написах ,че спортинга е със.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар