Бравото ще го отнесе, като .... като "куцо пиле домат ще го отнесе деа", като....., като "Цунами японско крайбрежие ръиш ле", като....., като "Зил цинкова кофа"...... :D
:P :P :P Тоше чакам те с нетърпение да се върнеш за да се повеселим :P :P :P и да видим кой кого
кой с колкото коли падне... толкова бири черпи... :D
Ти можеш ли а пиеш толкова много Майтап ... поне 1 ще изпиеш.
абе и да не е само 1.... ще има доста приятели... всички ще пием, а Стойко ще черпи :D Стойко, отностно бирата, ако нямаш карта за метро кажи ми ще ти дам за да ти излезе по евтинко... там се продава на каси :D :D :D
Тоше на тебе ще дам да пиеш от чучура че по малко се пени хаха хаха
Пред вкъщи в градинката е пълно с охлюви особено като валя тия дни Ти с това исказване не си достоен да караш това БРАВО може от скоро да го караш за това така си мислиш
:P :P :P Тоше чакам те с нетърпение да се върнеш за да се повеселим :P :P :P и да видим кой кого
кой с колкото коли падне... толкова бири черпи... :D
Ти можеш ли а пиеш толкова много Майтап ... поне 1 ще изпиеш.
абе и да не е само 1.... ще има доста приятели... всички ще пием, а Стойко ще черпи :D Стойко, отностно бирата, ако нямаш карта за метро кажи ми ще ти дам за да ти излезе по евтинко... там се продава на каси :D :D :D
Тоше на тебе ще дам да пиеш от чучура че по малко се пени хаха хаха
от чучура, траверсите пред цветята вечер могат да пият :D може даже те някой лев да ти бутнат... хем ще си стегнеш кочинката
както ти казах няма атмосферка италиянка със шпер.пунто спортинг е със
Колега "v1per" сори за ,но искам да помоля колегата да качи снимка(снимана отдолу естествено) на дясната си полуоска от кутията до шенкела та да го видя тоя шпер
Колега "v1per" сори за ,но искам да помоля колегата да качи снимка(снимана отдолу естествено) на дясната си полуоска от кутията до шенкела та да го видя тоя шпер
нека да качи... Стойко нали и твойто Пунто е спортинг... я качи снимка и ти да видим дали има шпер?
Тая тема пак замириса на фашкии взима да ми писва да се разправям с простаци
Младеж, ти пак се превъзбуди бе, споко имаме достатъчно коли със шперове в малкото ни градче, даже едната от тях е на ivanko_rs сещаш ли се Явно като не разбираш за какво говорят хората и ги наричаш простаци А я ми кажи ти като си толкова умен и рацер най-голям, защо си ги сложил тия маховици на колата За шпера на това мъниче Фиат Спортинг и на мен ми е интересно да разбера има ли, виско ли е, торсен ли е
Momo-wrc aз съм за теб и смятам , че можеш да го биеш обаче джантите ще ти натежат . Ще трябва да помислиш по въпроса с тях. Естествено само за гонката иначе имаш моите аплодисменти за тях. Когато се пускате можеш да пуснеш едно лс каде и в колко часа ще бъде , да дойда за подкрепа . Ако не се видим успех.
Ми се опитам ,че канал нямам наблизо - тва го установихме в една тема за буксуването май беше - спортинга си буксуват и 2те гуми.И хората казаха с шпер си.Затова и аз написах ,че спортинга е със.
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Ми се опитам ,че канал нямам наблизо - тва го установихме в една тема за буксуването май беше - спортинга си буксуват и 2те гуми.И хората казаха с шпер си.Затова и аз написах ,че спортинга е със.
По тая логика и Уно 1.0 Фаъйр е със шпер Известно е че италиянките си въртят и двете гуми и много прилича на шперована кутия.Но все пак снимай като имаш възможност и ще видим
По тая логика и Уно 1.0 Фаъйр е със шпер Известно е че италиянките си въртят и двете гуми и много прилича на шперована кутия.Но все пак снимай като имаш възможност и ще видим
Така е колега!Аз с моето Типо ,макар и слабичко ,съм си оставял съвсем порядъчно две следи по асфалта , и доста дълги!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар