:P :P :P Тоше чакам те с нетърпение да се върнеш за да се повеселим :P :P :P и да видим кой кого
Колега,ти ли си човека с Бравото от престоящата дръпка?Карал съм и по-нова кола,ама това невиждам какво значение има Недей се надъхва толкова за да не се караме тука пак.Аз си казах мнението,ти ще имаш шпер само ако ти е сменяна кутията с таква от турбо мотор.Нека специално по тоя въпрос да знам повечко както ти казах няма атмосферка италиянка със шпер.Значи има си анкета,даваме си мненията по разбиране,като се върне Тошо се пускате и се пише резултата,много е просто
Както вече казах в една друга тема, когато говорим за гонки с коли над 10г. и почти еднакви характеристики, от решаващо значение е състоянието на конкретния автомобил и умението на шофьора. Това Браво съм го карал, знам как маниашки е поддържано и как върви. Познавам и шофьора. Така че: залагам на Бравото!!!
Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
:P :P :P Тоше чакам те с нетърпение да се върнеш за да се повеселим :P :P :P и да видим кой кого
кой с колкото коли падне... толкова бири черпи... :D
Ти можеш ли а пиеш толкова много Майтап ... поне 1 ще изпиеш.
абе и да не е само 1.... ще има доста приятели... всички ще пием, а Стойко ще черпи :D Стойко, отностно бирата, ако нямаш карта за метро кажи ми ще ти дам за да ти излезе по евтинко... там се продава на каси :D :D :D
Бравото ще го отнесе, като .... като "куцо пиле домат ще го отнесе деа", като....., като "Цунами японско крайбрежие ръиш ле", като....., като "Зил цинкова кофа"...... :D
Коментар