Grisha_bravo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Баво 1.6 v.s. фиат браво 1.8 GT
Collapse
X
-
Re: !
Fiat_Alfa_Fen написа:fav написа:Fiat_Alfa_Fen написа:ivo098 написа:Fiat_Alfa_Fen написа:biker_81 написа:ivo098 написа:значи най-малкото е с чип, защото на втора на 100 е прекъсвача на тая кола, за да прави 110 трябва да е по-високо прекъсвача. Иначе запазена била...не може да е единствената запазена кола, ако е сток не може да се мери със "запазено" 1.8 GTex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Fiat_Alfa_Fen написа:Да не е марто? Не ми се вярва щото той няма книжка сега Ама ако е той ОБАДИ СЕ !!!ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
края на май ще чипосам бмв-то ще го правя 190кончета. а на 10 юни ще идвам към варна можем да се дръпнемbrava 1.412v Punto1.1 Nissan Stanza Punto 1.2i 16v Sporting 2000
http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=115270
Коментар
-
Колеги да не пренебрегваме и т.н. "задкормилмо устройство"... Преди когато карах мойта фиатка с един фр се пускахме е така на майтап и се го отнасях...Неговото 1.8 ГТ беше доста запазено и вървеше мн добре,но след ремонта който направих след късането на агренажа на мойто 1.6 16в главата падна с около 0.4мм което не е кой знае колко и не може да се каже 4е е пипано...Когато се пускахме и карах аз нямаше шанс.... Когато се качи един фр просто имах чувството че мойто е 1.2 или 1.1 ... Нито един старт не можа да земе моя фр но когато се кача аз винаги побеждавах...Затова нека не пренебрегваме и "задкормилното у-во" ...Не всеки знае кога и как се кара на гонка... Имам такива случай на много говорещи... Намирам по една добра кола и се пускаме... Накрая когато всичко свърши почваме як смях на "великия" на думи шофер... :D
Коментар
-
coupeto написа:momo-wrc написа::P :P :P Пожелавам ти успех в гонката с хондата ака се осъществи - виждал съм как се върти все едно имаше шпер претполагам че и така ще се справя с драга :P :P :PUndersteer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
abarth77 написа:coupeto написа:momo-wrc написа::P :P :P Пожелавам ти успех в гонката с хондата ака се осъществи - виждал съм как се върти все едно имаше шпер претполагам че и така ще се справя с драга :P :P :PОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
B1keP_B0y написа:Grisha_bravo написа:колеги преди малко ми казаха че няква хонда ми имала мераци таз вечер ще разпитам подробностите покраии хондата и ще се пусна с нея и после ще кажа резултатаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
!
momo-wrc написа::P :P :P Пожелавам ти успех в гонката с хондата ака се осъществи - виждал съм как се върти все едно имаше шпер претполагам че и така ще се справя с драга :P :P :PEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
!
Sparco_Racing написа:Колеги да не пренебрегваме и т.н. "задкормилмо устройство"... Преди когато карах мойта фиатка с един фр се пускахме е така на майтап и се го отнасях...Неговото 1.8 ГТ беше доста запазено и вървеше мн добре,но след ремонта който направих след късането на агренажа на мойто 1.6 16в главата падна с около 0.4мм което не е кой знае колко и не може да се каже 4е е пипано...Когато се пускахме и карах аз нямаше шанс.... Когато се качи един фр просто имах чувството че мойто е 1.2 или 1.1 ... Нито един старт не можа да земе моя фр но когато се кача аз винаги побеждавах...Затова нека не пренебрегваме и "задкормилното у-во" ...Не всеки знае кога и как се кара на гонка... Имам такива случай на много говорещи... Намирам по една добра кола и се пускаме... Накрая когато всичко свърши почваме як смях на "великия" на думи шофер... :DEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Коментар
-
Fiat_Alfa_Fen написа:Sparco_Racing написа:Колеги да не пренебрегваме и т.н. "задкормилмо устройство"... Преди когато карах мойта фиатка с един фр се пускахме е така на майтап и се го отнасях...Неговото 1.8 ГТ беше доста запазено и вървеше мн добре,но след ремонта който направих след късането на агренажа на мойто 1.6 16в главата падна с около 0.4мм което не е кой знае колко и не може да се каже 4е е пипано...Когато се пускахме и карах аз нямаше шанс.... Когато се качи един фр просто имах чувството че мойто е 1.2 или 1.1 ... Нито един старт не можа да земе моя фр но когато се кача аз винаги побеждавах...Затова нека не пренебрегваме и "задкормилното у-во" ...Не всеки знае кога и как се кара на гонка... Имам такива случай на много говорещи... Намирам по една добра кола и се пускаме... Накрая когато всичко свърши почваме як смях на "великия" на думи шофер... :D
Коментар
-
Sparco_Racing написа:Fiat_Alfa_Fen написа:Sparco_Racing написа:Колеги да не пренебрегваме и т.н. "задкормилмо устройство"... Преди когато карах мойта фиатка с един фр се пускахме е така на майтап и се го отнасях...Неговото 1.8 ГТ беше доста запазено и вървеше мн добре,но след ремонта който направих след късането на агренажа на мойто 1.6 16в главата падна с около 0.4мм което не е кой знае колко и не може да се каже 4е е пипано...Когато се пускахме и карах аз нямаше шанс.... Когато се качи един фр просто имах чувството че мойто е 1.2 или 1.1 ... Нито един старт не можа да земе моя фр но когато се кача аз винаги побеждавах...Затова нека не пренебрегваме и "задкормилното у-во" ...Не всеки знае кога и как се кара на гонка... Имам такива случай на много говорещи... Намирам по една добра кола и се пускаме... Накрая когато всичко свърши почваме як смях на "великия" на думи шофер... :DEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар