Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Мареа 1.8 16V Въпрос

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дедрата е има с двигател 2.0 Турбо Интеграле версията със 169к.с. и 180к.с.малкия е с номер двигател 835А7.046 92’-94’големия е с номер двигател 835А7.000 90’-92’мей би заради евро 1 или евро 2 ги скопяват... след 92-ра
    GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

Re: !

momo-wrc написа:
      Ти май забрави каква е темата за какъв 2.0 турбо 177 коня ми говориш бе .Маи не си наясно с моделите на фиат . за това си караи ланчиката и не се бъркаи в темите за модефикации на фиат
      Аз нищо не съм забравил,просто ти дадох линк и версия на мотор който не съществува на този много "цитиран" лъжлив сайт.За това беше всичкото.Колкото до Фиат и моделите му,аз от 2001 г. карам тази марка с прекъсвания и никога не съм падал под 2.0 литра,първо беше Темпра 113 коня,после две Седичита(по различно време естествено) по 147 коня и накрая една Крома 2.0 Т.и.е. 150 коня,във връзка с нея само ще кажа "господ да ги убие Бош за качествените им системи за управление",затуй я и продадох и минах на Ланча,която в момента е със сърце на Фиат Купе,така че ще си пиша за модификациите и то доста Колега v1per ,мотора на Дедъра се води 130KW=177 PS ,код 835А8000 , и другия по важен код в 835AQ.
      Прикачени файлове
      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

оххх искам и аз тази снимка в мойто купе !!!!
        Fiat Tipo 2.0 16V

Коментар

Айде още един заразен от тая нелечима болест Дано си намериш Валка, че ние търсим тука такъв вече месец и половина и дърво, няма никъде
          Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Re: !

ivanko_rs написа:
            momo-wrc написа:
            Ти май забрави каква е темата за какъв 2.0 турбо 177 коня ми говориш бе .Маи не си наясно с моделите на фиат . за това си караи ланчиката и не се бъркаи в темите за модефикации на фиат
            Аз нищо не съм забравил,просто ти дадох линк и версия на мотор който не съществува на този много "цитиран" лъжлив сайт.За това беше всичкото.Колкото до Фиат и моделите му,аз от 2001 г. карам тази марка с прекъсвания и никога не съм падал под 2.0 литра,първо беше Темпра 113 коня,после две Седичита(по различно време естествено) по 147 коня и накрая една Крома 2.0 Т.и.е. 150 коня,във връзка с нея само ще кажа "господ да ги убие Бош за качествените им системи за управление",затуй я и продадох и минах на Ланча,която в момента е със сърце на Фиат Купе,така че ще си пиша за модификациите и то доста Колега v1per ,мотора на Дедъра се води 130KW=177 PS ,код 835А8000 , и другия по важен код в 835AQ.
            Можем да спорим за модела на фиат до безкрайност, но такъв 132 коня го има един мой приятел и скоро ше ти пусна снима за да го видиш вкаран е от италия . Ако не вярваш че съществува такъв питай някой който вкарва коли дали може да намери в италия
            BRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING

Коментар

Имам една молба към колегата momo-wrc: Ако не те затруднявам вземи VIN-а на тази Марея дето е внесъл твоят приятел-просто за мене си е чисто професионален интерес да видя данните на този двг.Благодаря предварително! Поздрави
              LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
              LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
              LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
              Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
              Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

в аутодатата не излиза такъв мотор на мареа... съмнявам се да е излязла така от завода...
                GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

v1per написа:
                  в аутодатата не излиза такъв мотор на мареа... съмнявам се да е излязла така от завода...
                  http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=146454
                  ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА

Коментар

coupeto написа:
                    v1per написа:
                    опааааа колегата май ви реши спора

Коментар

DUCATO_2.5 DIESEL написа:
                      coupeto написа:
                      v1per написа:
                      опааааа колегата май ви реши спора
                      Аз лично помолих за VIN-а на конкретният автомобил,който е внесен.А относно двг.се убедихме че той се вгражда в бразилското производство-никой не спори в момента за това-интересуваше ме конкретният автомобил Поздрави!
                      LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                      LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                      LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                      Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                      Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Sev написа:
                        coupe 2000 написа:
                        Според мен може и да има,защото съм сигурен ,че Марея-та не е само с мотор 113к.с ,защото съм виждал и с 2000 20V , а пък такъв мотор (1.8 131к.с.)наистина има на купетата и е напълно възможно да е сложен и на Марея.
                        страшна логика колега
                        маи логиката ми е вярна :D
                        fiat coupe 2.0 16V

Коментар

ivo098 написа:
                          на Мареа, Купе и Баркета има 1.8 VVT 130 коня, на Браво и Брава няма
                          Много си прав

Коментар

Незнам дали се включвам правилно но искам да съобща, че продавам СТАРТЕР за ФИАТ "МАРЕА" Скайп: burgiyata_acho
                            Прикачени файлове
                            Fiat brava 1.9 TD100

Коментар

фита матеа

колеги няма мареа 130 коня трааа да има вариатор на смуквателниа вал инак е 113 коня само фиат купе и брa4eta imat 131 konq

Коментар

Re: фита матеа

stenli_fiat_coupe написа:
                                ........ само фиат купе и брa4eta imat 131 konq
                                ... и punto HGT колега Има и мареа, но май ги произвеждат само за Бразилия, тая тема май беше дискутирана ако не се лъжа
                                punto HGT

Коментар

Working...
                                X