Абе оставете го да си вярва бе.То цяла тема имаше тук във форума за точно този клип и това браво.Врачанина да вземе да се покрие по добре някъде след тази изцепка.Ама новичък е във форума все пак,има да учи.Иначе по темата на всеки предполагам е ясно че нещата и спора са излишни.Няма такова Браво просто.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е по бърз??
Collapse
X
-
Re: !
vrexcellent написа:Fiat_Alfa_Fen написа:vrexcellent написа:Айде да покажа и бравото за тези дето неса го виждали Колега чакам те с БМВ-то да видиш гаражното турбо хаха ( мотора е от купе )http://www.zazz.bg/play:3c031802EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
BULLDOG, не знам за това Браво от Враца, ма този мотор от снимката /2000 20v турбо/ повече от 2000 км. вече бръмка в Марейката ми :D Ако ти се пробва БМВ - с някой такъв Фиат аз мога да ти направя тази услуга и без това често идвам в Пловдив. Така, че едно БМВ повече сложено на мястото му не е беда. Мое и да клипираме мероприятието, че да не пишете глупости от сорта, че 325 биело 20в турбо ФиатиТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
!
2000 20v turbo написа:BULDOG, не знам за това Браво от Враца, ма този мотор от снимката /2000 20v турбо/ повече от 2000 км. вече бръмка в Марейката ми :D Ако ти се пробва БМВ - с някой такъв Фиат аз мога да ти направя тази услуга и без това често идвам в Пловдив. Така, че едно БМВ повече сложено на мястото му не е беда. Мое и да клипираме мероприятието, че да не пишете глупости от сорта, че 325 биело 20в турбо ФиатиEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Fiat_Alfa_Fen написа:vrexcellent написа:Fiat_Alfa_Fen написа:vrexcellent написа:Айде да покажа и бравото за тези дето неса го виждали Колега чакам те с БМВ-то да видиш гаражното турбо хаха ( мотора е от купе )http://www.zazz.bg/play:3c031802Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
vrexcellent написа:DUCATO_2.5 DIESEL написа:vrexcellent написа:2-ро нещо !!БМВ.Пак трябва да ви кажа не бързайте с коментарите ходете да гледате драгове и то не на божурище дето нема нищо общо марката защото само купето е същото всичко друго е преправано .Хора говорим за STOCK колиБМВ нито едно фабрично БМВ не е направено за гонки ( говорим за 3та серия Е36-46 ) Изключвам М3 мотора който почти няма да се срещне някаде на нормални гонки 1.- Задно предава нито една кола с задна предавка на старт не е по-бърза от кола с преднo!2.-бмв-то освем купето което му е много по тежко и двигателя е много по тежак ( по голям ) с цел по трудно износване 3.- БМВ 318IS едно от най добрите варянти на 3та серия по-форсиран мотор но пак като всички останали мотори е високооборотен и до 4 хиляди оборота ЛАЗИ !!!Така че едно БМВ ще бие 1 Фиат тогава и само тогава когато ! се състезават на отсечка по голяма от 1500метра !! ПОНЕ !!Ае peace !
Коментар
-
искам да добавя още нещо - начи БМВ-то е със 100кг по тежко с по малко конски сили -без турбо и не е от върховите модели на БМВ и върви по технически характеристики колкото вашата най голяма бегачка -това ли е господин разбирко а ми ако му сложат една турбинка+кулерче да надува на 2 бара (скромно) тогава почваме да вадим Ферарита (всички други ако са ме разбрали на криво моля да бъда извинен - но такива като г-н разбирко ме дразнят)
Коментар
-
Fiat_Alfa_Fen написа:vrexcellent написа:Fiat_Alfa_Fen написа:vrexcellent написа:Айде да покажа и бравото за тези дето неса го виждали Колега чакам те с БМВ-то да видиш гаражното турбо хаха ( мотора е от купе )http://www.zazz.bg/play:3c031802
Коментар
-
Fiat_Alfa_Fen написа:BULLDOG написа:Абе vrexcellent дървен философ не ми цитирай auto.ru а бъди конкретен.С каква кола си и къде да идвам да те поря???
Коментар
-
Re: 1
BRASNA4A написа:Това бмв което го дръпнах го караше някво момче и една мацка се возеше до него ,тои за тва се налъха и ме гони чак до тунела мислех че варви много повече от това което показа 320и ако е било такова а не е само емблемата на 320 :Dfiat kupe 20 20v
Коментар
-
DUCATO_2.5 DIESEL написа:искам да добавя още нещо - начи БМВ-то е със 100кг по тежко с по малко конски сили -без турбо и не е от върховите модели на БМВ и върви по технически характеристики колкото вашата най голяма бегачка -това ли е господин разбирко а ми ако му сложат една турбинка+кулерче да надува на 2 бара (скромно) тогава почваме да вадим Ферарита (всички други ако са ме разбрали на криво моля да бъда извинен - но такива като г-н разбирко ме дразнят)ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
BULLDOG написа:BMW 325 никога не може да бие Fiat Coupe TURBO 220 коня.Само дето такъв Фиат в България не знам да има.Ако има искам да го купя.Всичко дето е сбирщайн не важи.Много са далеч от 220 коня самоделките.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:BULLDOG написа:BMW 325 никога не може да бие Fiat Coupe TURBO 220 коня.Само дето такъв Фиат в България не знам да има.Ако има искам да го купя.Всичко дето е сбирщайн не важи.Много са далеч от 220 коня самоделките.Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар