2000 20v turbo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е по бърз??
Collapse
X
-
-
!
Няма смисъл спора да започва отново.....Ясно е че хора които не са карали италиански коли, не знаят какво е. И се изказват само негативно.Нали знаете че да караш италианка е болест? На която още не е открито лечение То е ясно че Фиат върви повече от БМВ но пак зависи.....Колега DUCATO_2.5_DIESEL, един приятел е в процес на купуване на КУПЕ ТУРБО 220коня от италия.Ако го купи като се върне ще бъде интересно да срещнете колите!!!П.С. А между другото може да пием по една бира с една цацаEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Re: !
Fiat_Alfa_Fen написа:Няма смисъл спора да започва отново.....Ясно е че хора които не са карали италиански коли, не знаят какво е. И се изказват само негативно.Нали знаете че да караш италианка е болест? На която още не е открито лечение То е ясно че Фиат върви повече от БМВ но пак зависи.....Колега DUCATO_2.5_DIESEL, един приятел е в процес на купуване на КУПЕ ТУРБО 220коня от италия.Ако го купи като се върне ще бъде интересно да срещнете колите!!!П.С. А между другото може да пием по една бира с една цацаBravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
DUCATO_2.5 DIESEL написа:2000 20v turbo написа:DUCATO_2.5 DIESEL написа:искам да добавя още нещо - начи БМВ-то е със 100кг по тежко с по малко конски сили -без турбо и не е от върховите модели на БМВ и върви по технически характеристики колкото вашата най голяма бегачка -това ли е господин разбирко а ми ако му сложат една турбинка+кулерче да надува на 2 бара (скромно) тогава почваме да вадим Ферарита (всички други ако са ме разбрали на криво моля да бъда извинен - но такива като г-н разбирко ме дразнят)Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
BULLDOG написа:Ами БМВ си е БМВ.Не е Италианска Кошница.Ти представяш ли си 328 с Турбо???Просто НЯМА ТАКЪВ ФИАТ!!!картинката става грознаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:BULLDOG написа:Ами БМВ си е БМВ.Не е Италианска Кошница.Ти представяш ли си 328 с Турбо???Просто НЯМА ТАКЪВ ФИАТ!!!картинката става грознаBravo 2.0 20V
Коментар
-
!
BULLDOG написа:ivanko_rs написа:BULLDOG написа:Ами БМВ си е БМВ.Не е Италианска Кошница.Ти представяш ли си 328 с Турбо???Просто НЯМА ТАКЪВ ФИАТ!!!картинката става грознаEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
BULLDOG написа:Ами БМВ си е БМВ.Не е Италианска Кошница.Ти представяш ли си 328 с Турбо???Просто НЯМА ТАКЪВ ФИАТ!!!картинката става грознаRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Много ясно че БМВ сток не го вади на нищо пред Фиат Сток в едни кубици.Освен стабилност и поведение,обезшуменост,комфорт.В момента съм на кантар да си направя Бравото Турбо кола и тогава ще говорим.Моето е със спортно окачване,RAGAZZON генерация хваща 240 км преди да сложа ГАЗ де.Сега 230 на ГАЗ на Бенз не съм пробвал.Имам забележки откъм старта само и мисля да ги реша с ТУРБО-то.Bravo 2.0 20V
Коментар
-
Обади ми се и ще ти покажа документите на БМВ-то както и документа за платен акциз върху 192 коня.Гадай си сам оттам нататък.Колата е Малоазийска сглобка и замо там си знаят каква е в същност.Булонка е майка ти,а относно старта не ми се слушат митове и легенди на от тийнове като теб.Bravo 2.0 20V
Коментар
-
Булдогчо, мамин сине освен тук във форумите попрочети и малко странична литературка "пирятилю" 2000 20в турбо мотора на Фиат се монтира и в Ланча Капа Купе Чувал ли си бацинка, че има такава кола ако не си попровери-ще я намериш Е те тази кола момченцето ми е петстепенна и на ускорение е еднаква с шестепенното Фиат КупеТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар