баварка написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Croma 2.0 Turbo 150 p.s vs Saab 9000 Turbo 150 p.s
Collapse
Заключена тема
X
X
-
v1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!
Коментар
-
v1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
баварка написа:v1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
coupeto написа:баварка написа:v1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
баварка написа:v1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
v1per написа:coupeto написа:баварка написа:v1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
coupeto написа:баварка написа:v1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!
Коментар
-
coupeto написа:v1per написа:coupeto написа:баварка написа:v1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
баварка написа:coupeto написа:баварка написа:v1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
-
coupeto написа:v1per написа:coupeto написа:баварка написа:v1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!
Коментар
-
coupeto написа:баварка написа:coupeto написа:баварка написа:v1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!
Коментар
-
баварка написа:coupeto написа:v1per написа:coupeto написа:баварка написа:v1per написа:coupe и кво ся, като го разбра кой е ще го намериш или ще му правиш мръсно ли? нали знаеш после какво те очаква :D по-добре като толкова ти върви колата, правим си среща в обзор, там знам един път който има доста добра права и се пускате... разбира се ще сложим някой лев... аман от лаладжии.... кажи един път една мъжка дума - ДА ЩЕ СЕ ГОНИМ ЕДИ СИ КЪДЕ!!!!ко пълните темата с простотии...?!?!ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар