Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Croma 2.0 Turbo 150 p.s vs Saab 9000 Turbo 150 p.s

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DUCATO_2.5 DIESEL написа:
    coupeto написа:
    баварка написа:
    coupeto написа:
    Колегата с ДУКАТОТО ти май та е срам от колата ти ,щом си сложил за аватар БУС,или просто си псевдо-RACER.
    ПСЕВДО РЕИСЪРА ще ти кара само до трета оттам ти хвърля скоростния лост че няма да му трябва и може да изкара една или по справедливо две лули че да имаш някакъв малък шанс за класация БЪРКАШ ЖЕСТОКО ЧОВЕКА И КОЛАТА МУ
    Струва ми се че, ще трябва да хвърлиш колата а не само лоста,ко ще кажеш
    май много се изплаши големия ФИАТ купе
    за кое
    ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА

Коментар

ivanko_rs написа:
      coupeto написа:
      ivanko_rs написа:
      Аз имам един въпрос към Модераторите ,юзър "баварка" и юзър "DUCATO_2.5 DIESEL" с едно и същo IP ли са,т.е. от едно и също място ли пишат
      те са отборковците
      Схванах го аз туй затова питам и управляващите форума ,ама глас в пустиня...............
      колега с теб някой да говори - трай си там и толкова да не ядеш и ти храна

Коментар

Струва ми се че, ще трябва да хвърлиш колата а не само лоста,ко ще кажеш [/quote] май много се изплаши големия ФИАТ купе [/quote]не само се изплаши тои маи се понаака маи бегачки големи 220 коня а пък страх колегата е 150

Коментар

защо да ме е страх заповядай като дойдеш и ще я видиш аз не само приказвам

Коментар

coupeto написа:
            в какъв смисал щте му се зарадват не можах да схвана
            Ко говорил за правопи/ ще се пише с буквите щ и е / ти някакъв учител по правопис ли си че правиш забелишки
            BRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING

Коментар

баварка написа:
              Струва ми се че, ще трябва да хвърлиш колата а не само лоста,ко ще кажеш
              май много се изплаши големия ФИАТ купе [/quote]не само се изплаши тои маи се понаака маи бегачки големи 220 коня а пък страх колегата е 150[/quote]Вижте какво "КОЧАНЧЕТА",май по добре вие да си траете и да си ходите в изтърбушения форум "ГОЛЕМИЯ",че май тук в нашия ви е по интересно.А пък колега momo,ти не се заяждай че си поне с ФИАТ,или и ти си от "ОТБОРКОВЦИТЕ"

Коментар

momo-wrc написа:
                coupeto написа:
                Ко говорил за правопи/ ще се пише с буквите щ и е / ти някакъв учител по правопис ли си че правиш забелишки
                пак са изложи забелишки хляб добружа

Коментар

coupeto написа:
                  имам едно приателче което още тази вечер ще те преслуша ако си навит даваи не лалаи само после всички още тази вечер ще гледкаме

Коментар

coupeto написа:
                    колега ако дойда там трябва да е за вързано кола за кола обаче трябва да сложиш някой лев отгоре например панелката в която живееш

Коментар

coupeto написа:
                      momo-wrc написа:
                      coupeto написа:
                      колега момчето е от варна ама ти не само неможеш да пишеш а и неможеш да четеш че и наи важното много те е СТРАХ

Коментар

баварка написа:
                        coupeto написа:
                        имам едно приателче което още тази вечер ще те преслуша ако си навит даваи не лалаи само после всички още тази вечер ще гледкаме
                        БАВАРКА в ЧУВАЛКА ,виж кво сега в Неделя май ще съм във Варна,и може да си чукнем среща на чертата с твоя дърхол.

Коментар

DUCATO_2.5 DIESEL написа:
                          coupeto написа:
                          колега ако дойда там трябва да е за вързано кола за кола обаче трябва да сложиш някой лев отгоре например панелката в която живееш
                          защо си мислш че ти като ти живееш в панел и всички живеят

Коментар

coupeto написа:
                            momo-wrc написа:
                            coupeto написа:
                            отборко Бургас се пише със С а не със З ти ако искаш са обади на някой от ДТМ шампионата ти почна, кат децата ще те кажа на татко
                            :P :P :P Слушай бургаски селенджър отворко се пише с В а не с Б -запали си някой от служебните си колички и еле в големия град ВАРНА да се дръпнем понеже имаш претенции че много ти върви количката - купето което не е твое на снимката сигурно те е срам да го покажеш изопщо в движание ли е
                            хляб добружа ти са включи
                            Слушай царвул ти май не знаеш каде е ВАРНА за това не ескаш да доидеш да те напляскаме добруджа се намира на около 50-60км по на север НЕГРАМОТНИК БУРГАСКИ
                            BRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING

Коментар

баварка написа:
                              coupeto написа:
                              momo-wrc написа:
                              coupeto написа:
                              колега момчето е от варна ама ти не само неможеш да пишеш а и неможеш да четеш че и наи важното много те е СТРАХ
                              той много обичал коли с много добитък под калака 150hp

Коментар

momo-wrc написа:
                                coupeto написа:
                                momo-wrc написа:
                                coupeto написа:
                                отборко Бургас се пише със С а не със З ти ако искаш са обади на някой от ДТМ шампионата ти почна, кат децата ще те кажа на татко
                                :P :P :P Слушай бургаски селенджър отворко се пише с В а не с Б -запали си някой от служебните си колички и еле в големия град ВАРНА да се дръпнем понеже имаш претенции че много ти върви количката - купето което не е твое на снимката сигурно те е срам да го покажеш изопщо в движание ли е
                                хляб добружа ти са включи
                                Слушай царвул ти май не знаеш каде е ВАРНА за това не ескаш да доидеш да те напляскаме добруджа се намира на около 50-60км по на север НЕГРАМОТНИК БУРГАСКИ
                                ти маи не си учил география

Коментар

Working...
                                X