Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Croma 2.0 Turbo 150 p.s vs Saab 9000 Turbo 150 p.s

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

!

баварка написа:
    ivanko_rs написа:
    Абе баварка,аз да съм казал че съм бил пред Митко Илиев или Ясен Попов или че мога да карам?Я погледни какво точно съм написал Добре аз карам старт от скрапа,ама що ли като такова под капака ми има 6 ПОРЕДНИ титли в Световния Рали Шампионат за разлика от немското неблагоразумие което караш Само не разбрах къде ТИ във и около Варна имаш отсечка за каране,щото на мене не ми е известно да имате планинска местност каквато се изисква за такова упражнение Или и ти си като повечето момченца дето можете само на право да карате,а забрайх ти с туй задно само ще одиш по поляните,че даже и шпер имал майко мила Много са уплаших ама не се притеснявай като ме напляскаш мене ще ти пуснем и Ици да го напляскаш и него Айде отивай да си играеш у вашия форум и да си мерите пишките с трибуквената си емблема П.П.Аве забравих,нали си голям рацер и мастур на спорта,като на напляскаш нас двамцата(щото нямам съмнение за туй) ще ти пратим и един сектант от Косфорд сектата да го нашамариш и него,ама няма да се наложи сигур то нали е Форд,ша са счупи още преди старта
    само една бърза приказка преди работа ИВАНКО ЯВНО МНОГО СИ ЗАПОЗНАТ С НАШИЯ РАЛИ ШАМПИОНАТ АЗ ТЕ ЗНАМ НЕЗАБРАВЯИ ЧЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ ИМАШЕ ЕДНО РАЛИ АЛБЕНА МА ТИ ОТКЪДЕ ДА ЗНАЕШ ТИ КАРАШ ПО ДУНАВА С ТВОЯ ВСЕДЕХОД РЪЖДИВ ЕЛА ДА ТИ ВИДИМ 200КМ СА ИЛИ НЯМАШ ГАЗ АЗ ЩЕ ПЛАТЯ НЕ СЕ БОИ
    Недей си пожелавай нещо, което не искаш да ти се случи! http://www.vbox7.com/play:322b5ee9Малко показно за ’великата’ немска мощ Немога да разбера какъв кеф ви доставя да сте КЛАВИАТУРНИ РАЦЕРИ!!!Като искаш излез да се опиташ с някоя италианка! Ама като паднеш ще пуснем клипа в нета да има за назидание!После падналия черпи бира и готово!!!
    EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
    Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
    ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
    Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

БАВАРКА ти с твоя атмосверен двигател каде при батковците бе пишкомерец ваште BMW ОСВЕН ЗА ДРИФТ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ а пак за селския не знам ко е по селски, добружанец кучан и т.н.т епитети
      ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА

Коментар

ivanko_rs не му се връзваи на тоз добружанец, кучан те там са свикнали да карат комбайни и кат са качат на bmw си мислят че летят докато не доиде някои италиански "леген" и не ги напляска и после почват а то тои ма би щот е с турбо оправдания

Коментар

ivanko_rs написа:
          coupeto написа:
          Pugsy,модела турбо на Фиат Купе излиза 1996г.,а тебе даже май те е срам да си сложиш колата на аватар,а тази кола съм я взел за да си правя кефа ,да и скъсам гъза и да я хвърля.И аз имам други коли които са доста по комфортни от Дедрата ти и Нисана ти
          Колега не се уточняваш,модела Фиат Купе 2.0 16 Турбо излиза 1994г.,а Фиат Купе 2.0 20 Турбо 1996г.Бъди по конкретен,щото се засягаме на тема 2.0 16 Турбо
          20V,що се засягаш на 2.0 16V turbo

Коментар

ici написа:
            Ей, баварка я се похвали с нещо от БМВ събора, на Италианско карахме ли
            Няма какво да се хвали от БМВ събора, италаинската сила - Благун им намачка муцунките........
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

coupeto написа:
              Колега не се уточняваш,модела Фиат Купе 2.0 16 Турбо излиза 1994г.,а Фиат Купе 2.0 20 Турбо 1996г.Бъди по конкретен,щото се засягаме на тема 2.0 16 Турбо
              20V,що се засягаш на 2.0 16V turbo[/quote]Ти па сега,майтап да става,а реално просто лично аз предпочитам 16-та пред 20-та Как не се те зърнах(във форума де) преди 3 седмици като идвах в Бургас да се видим че бях с Ланчата ,а не със служебния партнер
              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

blagun написа:
                ici написа:
                Няма какво да се хвали от БМВ събора, италаинската сила - Благун им намачка муцунките........
                Ти сега запали фитилите,ами земи пусни малко инфо със снимки моля
                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ПАЛЕТЕ СИ БАНГИИТЕ И ЗАПОВЯДАИ ТЕ 200км НЕ СА МНОГО ЗА ВАШИТЕ МАЛОЛИТРАШКИ АМА ТУРБИНИРАНИ ЗАБРАВИХ ТО НА ГАЗ ЕВТИННКО ЧАКАМЕ ОТНОСТНО БМВ СЪБОРА ИМА ВИДЕО НЕКА НЕПРОСВЕТЕНИТЕ ДА ГЛЕДКАТМодерирано.Няма нужда да викаш,тук няма глухи.Модераторски екип на fiat-bg.org.

Коментар

НИКЪДЕ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ХОРА КОИТО КАРАТ ЕДНА МАРКА КОЛИ ДА СЕ ХРАНЯТ ВИЕ САМИТЕ МЕЖДУ ВАС СИ КАЗВАТЕ НА КОЛИТЕ КЕНЕФИ ЦУКАЛА И ЛЕГЕНИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ И ИСКАТЕ ДА ВИ УВАЖАВАТ ИСТИНСКИ СЕКТАНТИ АМА ПСЕВДО ВСЕКИ МОЖЕ ТУКА ДА СЕ ПРАВИ НА ГАНГСТЕР НЕЩАТА НЕ СЕ РЕШАВАТ ТУК А КЪДЕТО ИМА ПРОБЛЕМ ТАКА ЧЕ КАРАИТЕ СИ ТУРБИНИТЕ С ПО 300 КОНЯ ПО ТИКЕТО И СЪС ЗДРАВЕ

Коментар

blagun написа:
                      ici написа:
                      БЛАГУНЕ да ти дам кординати в твоиа град на хора които ще ти се зарадват истински

Коментар

Re: !

Fiat_Alfa_Fen написа:
                        баварка написа:
                        ivanko_rs написа:
                        Абе баварка,аз да съм казал че съм бил пред Митко Илиев или Ясен Попов или че мога да карам?Я погледни какво точно съм написал Добре аз карам старт от скрапа,ама що ли като такова под капака ми има 6 ПОРЕДНИ титли в Световния Рали Шампионат за разлика от немското неблагоразумие което караш Само не разбрах къде ТИ във и около Варна имаш отсечка за каране,щото на мене не ми е известно да имате планинска местност каквато се изисква за такова упражнение Или и ти си като повечето момченца дето можете само на право да карате,а забрайх ти с туй задно само ще одиш по поляните,че даже и шпер имал майко мила Много са уплаших ама не се притеснявай като ме напляскаш мене ще ти пуснем и Ици да го напляскаш и него Айде отивай да си играеш у вашия форум и да си мерите пишките с трибуквената си емблема П.П.Аве забравих,нали си голям рацер и мастур на спорта,като на напляскаш нас двамцата(щото нямам съмнение за туй) ще ти пратим и един сектант от Косфорд сектата да го нашамариш и него,ама няма да се наложи сигур то нали е Форд,ша са счупи още преди старта
                        само една бърза приказка преди работа ИВАНКО ЯВНО МНОГО СИ ЗАПОЗНАТ С НАШИЯ РАЛИ ШАМПИОНАТ АЗ ТЕ ЗНАМ НЕЗАБРАВЯИ ЧЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ ИМАШЕ ЕДНО РАЛИ АЛБЕНА МА ТИ ОТКЪДЕ ДА ЗНАЕШ ТИ КАРАШ ПО ДУНАВА С ТВОЯ ВСЕДЕХОД РЪЖДИВ ЕЛА ДА ТИ ВИДИМ 200КМ СА ИЛИ НЯМАШ ГАЗ АЗ ЩЕ ПЛАТЯ НЕ СЕ БОИ
                        Недей си пожелавай нещо, което не искаш да ти се случи! http://www.vbox7.com/play:322b5ee9Малко показно за ’великата’ немска мощ Немога да разбера какъв кеф ви доставя да сте КЛАВИАТУРНИ РАЦЕРИ!!!Като искаш излез да се опиташ с някоя италианка! Ама като паднеш ще пуснем клипа в нета да има за назидание!После падналия черпи бира и готово!!!
                        ЗА тебе винаги незнам маи се понаака от една тигра а ми се правиш на рицар хубаво е да си лаламе за друго неставаш И такива напомпани клипчета ги има много вземи се образоваи че м-ката ще му направи такъв ластик че ти е бедна фантазията има една ваша класация вземи я погледни

Коментар

в какъв смисал щте му се зарадват не можах да схвана

Коментар

баварка написа:
                            blagun написа:
                            ici написа:
                            БЛАГУНЕ да ти дам кординати в твоиа град на хора които ще ти се зарадват истински
                            Няма какво ти да ми даваш координати ( пише се с две "о"), на който и да е било от моя град Аз достатъчно ги "радвам"!
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                              баварка написа:
                              blagun написа:
                              ici написа:
                              Няма какво ти да ми даваш координати ( пише се с две "о"), на който и да е било от моя град Аз достатъчно ги "радвам"!
                              с какво ги радваш ти да не си някакъв шут или смешник да взема да питам за теб

Коментар

с тези 140 коня кои по напред ще зарадваш незнам

Коментар

Working...
                                X