ivanko_rs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Croma 2.0 Turbo 150 p.s vs Saab 9000 Turbo 150 p.s
Collapse
Заключена тема
X
X
-
БАВАРКА, що ли си мисля, че знам кой се крие зад анонимния профил? Сложи поне снимка на колата си, не се срамувай, де Още ли те е страх от менUndersteer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
Аха, значи все пак правилно съм се сетил. Шубето е голем страх То не бяха шпер - диференциали, то не беше чудо. Скоро и тубрина ще сложиш, че спокойно да застанеш до някоя италианка на стартаUndersteer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
баварка написа:ivanko_rs написа:баварка написа:искам да кажа отностно такива отворковци като бургазкия може да си запали италянската тава и да доиде до варна да пробва а не да се прави на наи големия бабаитФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Абе баварка,аз да съм казал че съм бил пред Митко Илиев или Ясен Попов или че мога да карам?Я погледни какво точно съм написал Добре аз карам старт от скрапа,ама що ли като такова под капака ми има 6 ПОРЕДНИ титли в Световния Рали Шампионат за разлика от немското неблагоразумие което караш Само не разбрах къде ТИ във и около Варна имаш отсечка за каране,щото на мене не ми е известно да имате планинска местност каквато се изисква за такова упражнение Или и ти си като повечето момченца дето можете само на право да карате,а забрайх ти с туй задно само ще одиш по поляните,че даже и шпер имал майко мила Много са уплаших ама не се притеснявай като ме напляскаш мене ще ти пуснем и Ици да го напляскаш и него Айде отивай да си играеш у вашия форум и да си мерите пишките с трибуквената си емблема П.П.Аве забравих,нали си голям рацер и мастур на спорта,като на напляскаш нас двамцата(щото нямам съмнение за туй) ще ти пратим и един сектант от Косфорд сектата да го нашамариш и него,ама няма да се наложи сигур то нали е Форд,ша са счупи още преди стартаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Абе баварка,аз да съм казал че съм бил пред Митко Илиев или Ясен Попов или че мога да карам?Я погледни какво точно съм написал Добре аз карам старт от скрапа,ама що ли като такова под капака ми има 6 ПОРЕДНИ титли в Световния Рали Шампионат за разлика от немското неблагоразумие което караш Само не разбрах къде ТИ във и около Варна имаш отсечка за каране,щото на мене не ми е известно да имате планинска местност каквато се изисква за такова упражнение Или и ти си като повечето момченца дето можете само на право да карате,а забрайх ти с туй задно само ще одиш по поляните,че даже и шпер имал майко мила Много са уплаших ама не се притеснявай като ме напляскаш мене ще ти пуснем и Ици да го напляскаш и него Айде отивай да си играеш у вашия форум и да си мерите пишките с трибуквената си емблема П.П.Аве забравих,нали си голям рацер и мастур на спорта,като на напляскаш нас двамцата(щото нямам съмнение за туй) ще ти пратим и един сектант от Косфорд сектата да го нашамариш и него,ама няма да се наложи сигур то нали е Форд,ша са счупи още преди старта
Коментар
-
За колегата с Биемдабълюту имам един лалугер с Орел Вектра ,който иска да го пробва...Ама да кажа ,че е олекотена-няма резервоар и се кара на газ...та да видим кой кого...шшшегичка!А ако искаш да се "бегаш" с кола ела да те оставим до едно Купе 20вт ,има само едно чипче и по-голям кулер и турбина!Ама тя и твоята е тЮнингована !Както каза ivanko_rs -да идем до Боровец например!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
ici написа:ici написа:Ей, баварка я се похвали с нещо от БМВ събора, на Италианско карахме лиPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар