Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Croma 2.0 Turbo 150 p.s vs Saab 9000 Turbo 150 p.s

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivanko_rs написа:
    баварка написа:
    искам да кажа отностно такива отворковци като бургазкия може да си запали италянската тава и да доиде до варна да пробва а не да се прави на наи големия бабаит
    Аз пък немога да разбера ТИ каква работа имаш в нашия форум Аз също мога да те премеря ,ама няма да е на такова трасе дето всички с немски тави сте мноооооо бързи,схващаш ли ?Говоря не за драг щото е педерастия ,а за планиска отсечка със завои,да видим кой може да кара а не само да пише
    ти брато дето си старт от скрапа защо си отвори устата и ти ли си големия състезател тази гробница с този кулер дето си сложил аз те знам ти на Митко Илиев не му се даваш аз те гледах на рали ВИДА скоро ТИ БЕШЕ НАИ ГОЛЕМИЯ пии си хаповете и си караи дръгела със здраве

Коментар

БАВАРКА, що ли си мисля, че знам кой се крие зад анонимния профил? Сложи поне снимка на колата си, не се срамувай, де Още ли те е страх от мен
      Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

abarth77 написа:
        БАВАРКА, що ли си мисля, че знам кой се крие зад анонимния профил? Сложи поне снимка на колата си, не се срамувай, де Още ли те е страх от мен
        има едно саитче където може да се надникне там има всичко пък отностно СТРАХЪТ има за какво

Коментар

Аха, значи все пак правилно съм се сетил. Шубето е голем страх То не бяха шпер - диференциали, то не беше чудо. Скоро и тубрина ще сложиш, че спокойно да застанеш до някоя италианка на старта
          Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

abarth77 написа:
            Аха, значи все пак правилно съм се сетил. Шубето е голем страх То не бяха шпер - диференциали, то не беше чудо. Скоро и тубрина ще сложиш, че спокойно да застанеш до някоя италианка на старта
            чакам опонента на МИТКО ИЛИЕВ И ЯСЕН ПОПОВ симпатягата с турбинираната дедра

Коментар

баварка написа:
              ivanko_rs написа:
              баварка написа:
              искам да кажа отностно такива отворковци като бургазкия може да си запали италянската тава и да доиде до варна да пробва а не да се прави на наи големия бабаит
              Аз пък немога да разбера ТИ каква работа имаш в нашия форум Аз също мога да те премеря ,ама няма да е на такова трасе дето всички с немски тави сте мноооооо бързи,схващаш ли ?Говоря не за драг щото е педерастия ,а за планиска отсечка със завои,да видим кой може да кара а не само да пише
              ти брато дето си старт от скрапа защо си отвори устата и ти ли си големия състезател тази гробница с този кулер дето си сложил аз те знам ти на Митко Илиев не му се даваш аз те гледах на рали ВИДА скоро ТИ БЕШЕ НАИ ГОЛЕМИЯ пии си хаповете и си караи дръгела със здраве
              :D И аз разбрах кой се крие :D едни и същи думи обиди и т.н.т. жалко ново име стара песен
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

бавакра... къде идваш в А-група при големите батковци с тоз куция кон ве, братле? :D
                GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

Абе баварка,аз да съм казал че съм бил пред Митко Илиев или Ясен Попов или че мога да карам?Я погледни какво точно съм написал Добре аз карам старт от скрапа,ама що ли като такова под капака ми има 6 ПОРЕДНИ титли в Световния Рали Шампионат за разлика от немското неблагоразумие което караш Само не разбрах къде ТИ във и около Варна имаш отсечка за каране,щото на мене не ми е известно да имате планинска местност каквато се изисква за такова упражнение Или и ти си като повечето момченца дето можете само на право да карате,а забрайх ти с туй задно само ще одиш по поляните,че даже и шпер имал майко мила Много са уплаших ама не се притеснявай като ме напляскаш мене ще ти пуснем и Ици да го напляскаш и него Айде отивай да си играеш у вашия форум и да си мерите пишките с трибуквената си емблема П.П.Аве забравих,нали си голям рацер и мастур на спорта,като на напляскаш нас двамцата(щото нямам съмнение за туй) ще ти пратим и един сектант от Косфорд сектата да го нашамариш и него,ама няма да се наложи сигур то нали е Форд,ша са счупи още преди старта
                  Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Ей, баварка я се похвали с нещо от БМВ събора, на Италианско карахме ли
                    sigpic
                    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                    475HP 11,5/1,9/191
                    YouTube

Коментар

ivanko_rs написа:
                      Абе баварка,аз да съм казал че съм бил пред Митко Илиев или Ясен Попов или че мога да карам?Я погледни какво точно съм написал Добре аз карам старт от скрапа,ама що ли като такова под капака ми има 6 ПОРЕДНИ титли в Световния Рали Шампионат за разлика от немското неблагоразумие което караш Само не разбрах къде ТИ във и около Варна имаш отсечка за каране,щото на мене не ми е известно да имате планинска местност каквато се изисква за такова упражнение Или и ти си като повечето момченца дето можете само на право да карате,а забрайх ти с туй задно само ще одиш по поляните,че даже и шпер имал майко мила Много са уплаших ама не се притеснявай като ме напляскаш мене ще ти пуснем и Ици да го напляскаш и него Айде отивай да си играеш у вашия форум и да си мерите пишките с трибуквената си емблема П.П.Аве забравих,нали си голям рацер и мастур на спорта,като на напляскаш нас двамцата(щото нямам съмнение за туй) ще ти пратим и един сектант от Косфорд сектата да го нашамариш и него,ама няма да се наложи сигур то нали е Форд,ша са счупи още преди старта
                      само една бърза приказка преди работа ИВАНКО ЯВНО МНОГО СИ ЗАПОЗНАТ С НАШИЯ РАЛИ ШАМПИОНАТ АЗ ТЕ ЗНАМ НЕЗАБРАВЯИ ЧЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ ИМАШЕ ЕДНО РАЛИ АЛБЕНА МА ТИ ОТКЪДЕ ДА ЗНАЕШ ТИ КАРАШ ПО ДУНАВА С ТВОЯ ВСЕДЕХОД РЪЖДИВ ЕЛА ДА ТИ ВИДИМ 200КМ СА ИЛИ НЯМАШ ГАЗ АЗ ЩЕ ПЛАТЯ НЕ СЕ БОИ

Коментар

v1per написа:
                        бавакра... къде идваш в А-група при големите батковци с тоз куция кон ве, братле? :D
                        БРАТЛЕ КРОМАТА НЕ Е КАТО МБ-ТО ГОЛЕМА РЕЗАЧКА ОЧАКВАМЕТЕ С НЕТЪРПЕНИЕ

Коментар

За колегата с Биемдабълюту имам един лалугер с Орел Вектра ,който иска да го пробва...Ама да кажа ,че е олекотена-няма резервоар и се кара на газ...та да видим кой кого...шшшегичка!А ако искаш да се "бегаш" с кола ела да те оставим до едно Купе 20вт ,има само едно чипче и по-голям кулер и турбина!Ама тя и твоята е тЮнингована !Както каза ivanko_rs -да идем до Боровец например!
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

ici написа:
                            хаха, баварка що така не ми отговори бе Да не се окаже сега, че си падаш само ПОЗЬОР
                            sigpic
                            Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                            475HP 11,5/1,9/191
                            YouTube

Коментар

ici написа:
                              ici написа:
                              хаха, баварка що така не ми отговори бе Да не се окаже сега, че си падаш само ПОЗЬОР
                              Остай го бре,тоз е поредния ланкаджия.Помниш ли го и оня от тунинг форума и той къв мастур беше ,ама като му опря яйцето до гъза се покри "баварка",стана ми прекалено ясен,така че въобще нямам намерение да се занимавам с тебе,аз съм под възможностите ти,само ще те помоля не ми обиждай колата на "старт от скрапа" и че имала"ръжда" щото когато мойта ги прифане,твойта ще е на скелет Ади отивай да си мериш пишката на магистралата(може някой себеподобен да ти се върже на простотиите),то нали ние си нямаме и затуй си караме по завои,ама се пускай като няма коли че и на три ленти ти е тясно сигур П.П. НЕ МИЕ ЯСНО КАК МОЖЕ ДА НЯМА КОНТРОЛ НА МНЕНИЯТА НА ЮЗЪРИ(които дори не са фенове и на марката,а противници) ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ Е ДА ХРАНЯТ И ОБИЖДАТ !!!!!
                              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Тоя юзър ми напомня за Булдока , дето имаше немска каска и пак така мажеше в форума че и с мене влезе в спор!
                                now. BMW E39 523i '98 170hp
                                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                                X