Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Croma 2.0 Turbo 150 p.s vs Saab 9000 Turbo 150 p.s

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coupeto написа:
    Coupe2000 ,ли е твоята кола наистина,дай малко повече инфо.
    Да ,но ако искаш повече инфо на някоя отсечка може да го получиш,пък които падне черпи бира.
    fiat coupe 2.0 16V

Коментар

coupeto написа:
      coupe 2000 написа:
      coupeto ти от кога го караш тоя fiat ако е този на снимката де.
      Не карам тази която е на снимката ,но е същата,къде е твойта снимка
      Тази която виждаш на аватара аз си я карам :P
      BRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING

Коментар

ми май тука вие почнахте да си мерита пишлаците,я се върни на зад да си видиш мнението "...за разлика от твоята, моята е 2000г ..."

Коментар

Добружанче вие там ако карате легени Ние тук караме автомобили по 220 добитъка.
          ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА

Коментар

coupeto написа:
            май бирата от мен ще е :D
            fiat coupe 2.0 16V

Коментар

coupeto написа:
              Pugsy,ако говорим за Ланчията ,моята която година е, твоята тогава вече е спряна от производство.
              маке малемодел на купе излиза 94 и спира 2001гланчата е от 1989 до 1999гмного нова кола караш пич си евлата,май не схващаш,че модела на тва купе е бая стар пък и се спира от производство 2 години след дедрата на която возията и екстрите са в пъти повече от на фиат купе

Коментар

coupeto написа:
                Брато ако наистина ти е 220 кс колата евала -
                BRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING

Коментар

v1per написа:
                  ...............
                  Ето поредния невеж,на когото колата му ускорява доста по бавно от моята.Май те е яд ,че твоят лиген е по бавен от моят АВТОМОБИЛ.

Коментар

pugsy написа:
                    coupeto написа:
                    Pugsy,ако говорим за Ланчията ,моята която година е, твоята тогава вече е спряна от производство.
                    маке малемодел на купе излиза 94 и спира 2001гланчата е от 1989 до 1999гмного нова кола караш пич си евлата,май не схващаш,че модела на тва купе е бая стар пък и се спира от производство 2 години след дедрата на която возията и екстрите са в пъти повече от на фиат купе
                    Колега неискам да се заяждам,но ако човека е искал да си купи дедра е щял да го направи ,пък и няма значеиние коя година ти е колата щом си я харесваш.
                    fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Pugsy,модела турбо на Фиат Купе излиза 1996г.,а тебе даже май те е срам да си сложиш колата на аватар,а тази кола съм я взел за да си правя кефа ,да и скъсам гъза и да я хвърля.И аз имам други коли които са доста по комфортни от Дедрата ти и Нисана ти

Коментар

coupeto написа:
                        Pugsy,модела турбо на Фиат Купе излиза 1996г.,а тебе даже май те е срам да си сложиш колата на аватар,а тази кола съм я взел за да си правя кефа ,да и скъсам гъза и да я хвърля.И аз имам други коли които са доста по комфортни от Дедрата ти и Нисана ти
                        ммм не позна,не ме е срам,щом я има в гаража ,нямаш си и на идея колко коли съм изпотрошил еи така за кефна мен коли НЕ МОГАТ да ми направят впечатление нито по возия нито по екстериор и интериор нито по нищо- бая коли съм се накрал и съм видялпък това,че имаш ДРУГИ коли .....шшшшт които ..... не знам си кво,трай си пич не си мисли че се заяждамлека вечер от мен

Коментар

coupe 2000 написа:
                          pugsy написа:
                          coupeto написа:
                          Колега неискам да се заяждам,но ако човека е искал да си купи дедра е щял да го направи ,пък и няма значеиние коя година ти е колата щом си я харесваш.
                          това имах в предвид малко по на горе колека,а не някои си да ми обяснява,че колата му модел 94 била 2000г

Коментар

v1per написа:
                            momo-wrc написа:
                            v1per написа:
                            ..................
                            .................
                            ..................
                            Абе вие там в тоз град сте много терсене
                            fiat coupe 2.0 16V

Коментар

pugsy каза че не се заяждаш какво означава траи си не аз първи почнах да изреждам кви коли имам аз не съм писал за другите но ти после кои си мерели пишките в форума на фиат сме и си пишем за итл. автомобили

Коментар

Темата е разчистена от излишните нападки и обиди между някои колеги.Успокойте страстите и се радвайте на колите си.Нека не се налага да се правят официални предупреждения и да се заключва тема.Не се излагайте с такива изказвания,уважавайте другите и себе си.

Коментар

Working...
                                X