v1per написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Croma 2.0 Turbo 150 p.s vs Saab 9000 Turbo 150 p.s
Collapse
Заключена тема
X
X
-
momo-wrc написа:Ти пък у русе каде я измери че е 240 к ЧЕ ТИ Е МНОГО СМЕШНОPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
momo-wrc хайде като си смел скочи на колегата с крома-та от Варна или ако си към Сф пиши да те пробвам, Ок! И само недей да ми се пенявиш - смешко си!П.С. Ivanko RS - прав си колега, много е тъпо когато някой си "пишкомер"се качи на 20в и мисли че кара самолет!!! Нека е "старт от скрапа" отворко - чакам отговар ти
Коментар
-
v1per написа:истински неистински те е опукал...тай че земи бравото и го лашни на металекса...егаси да имаш ултра мега супер мупер бързо браво и да те накаже дизелак 110коня... и с чип да е... пак срам... :Dп.с. ако искаш ще ти да телефон на надин :D :DBRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING
Коментар
-
v1per написа:стана вече въпрос за зеления леген..... иво само си е мислил че сме се дърпали :D докато аз съм говорил по телефона.... и онзи ден изпреварих едно амг ама човека беше паркирал.... та на ивайло работата същата :DBRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING
Коментар
-
momo-wrc написа:v1per написа:стана вече въпрос за зеления леген..... иво само си е мислил че сме се дърпали :D докато аз съм говорил по телефона.... и онзи ден изпреварих едно амг ама човека беше паркирал.... та на ивайло работата същата :DGTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
Tie написа:momo-wrc хайде като си смел скочи на колегата с крома-та от Варна или ако си към Сф пиши да те пробвам, Ок! И само недей да ми се пенявиш - смешко си!П.С. Ivanko RS - прав си колега, много е тъпо когато някой си "пишкомер"се качи на 20в и мисли че кара самолет!!! Нека е "старт от скрапа" отворко - чакам отговар тиBRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING
Коментар
-
v1per написа:momo-wrc написа:v1per написа:стана вече въпрос за зеления леген..... иво само си е мислил че сме се дърпали :D докато аз съм говорил по телефона.... и онзи ден изпреварих едно амг ама човека беше паркирал.... та на ивайло работата същата :DBRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING
Коментар
-
momo-wrc написа:v1per написа:momo-wrc написа:v1per написа:стана вече въпрос за зеления леген..... иво само си е мислил че сме се дърпали :D докато аз съм говорил по телефона.... и онзи ден изпреварих едно амг ама човека беше паркирал.... та на ивайло работата същата :DОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар