баварка написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Croma 2.0 Turbo 150 p.s vs Saab 9000 Turbo 150 p.s
Collapse
Заключена тема
X
X
-
momo-wrc написа:momo-wrc написа:В тоя форум им само лаладжии и некомпетентни хора които наистена не разбират от коли и просто ЛОГОТОне значи ништо за тях няма друг токъв форум в който да се обиждат и да се заяждат по междуси ТОВА Е ИСТИНА
Докато ги има такива като бургаслият;русенеца и д.р никои няма да ни уважава марката то ние не я увожаваме та другите ли
Знам много работи ,но хората в този форум които заслужават да ги научат се броят на пръсти
То е ясно че няма и модераторски контрол в този раздел,в частност и в целия форум.Така че колега със супер бързото Браво ХГТ е те така ще си карам докато се сложи ред,понеже каквото повикало,такова се обадило
На тез двамцата г-да само ще им спомена че ВАШЕТО МЯСТО НЕ Е В ТОЗИ ФОРУМ ,независимо какво се пише тука за автомобилите които притежавате
И аз съм регистриран в БМВ форума,ама не пиша такива работи като вас тука,така че трайте тука сте на чужда земя
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
продължаваш да ми падаш в очите -аз не съм ти казал че ще вадя на жена ми колата ти го каза и освен това тя е по умна от теб значи - щом кара кола на немска пладформа и това което написа ме води до мисълта че се насра от БМВ щом взе да вадиш колата на жена си която със сигурност е по хубава от твоята
Коментар
-
ivanko_rs написа:momo-wrc написа:momo-wrc написа:В тоя форум им само лаладжии и некомпетентни хора които наистена не разбират от коли и просто ЛОГОТОне значи ништо за тях няма друг токъв форум в който да се обиждат и да се заяждат по междуси ТОВА Е ИСТИНА
Докато ги има такива като бургаслият;русенеца и д.р никои няма да ни уважава марката то ние не я увожаваме та другите ли
Знам много работи ,но хората в този форум които заслужават да ги научат се броят на пръсти
То е ясно че няма и модераторски контрол в този раздел,в частност и в целия форум.Така че колега със супер бързото Браво ХГТ е те така ще си карам докато се сложи ред,понеже каквото повикало,такова се обадило
На тез двамцата г-да само ще им спомена че ВАШЕТО МЯСТО НЕ Е В ТОЗИ ФОРУМ ,независимо какво се пише тука за автомобилите които притежавате
И аз съм регистриран в БМВ форума,ама не пиша такива работи като вас тука,така че трайте тука сте на чужда земя
За разлика от тебе колата си е бързичка и без да и слагам кулери ред може да има като дойдеш да ти натрием носа и да спреш да дрънкаш глупости и не си мисли че само в русе слагате турбини на чуруците си
кои беше че ще казваш каде му е мястото ти за какъв се помисли
BRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING
Коментар
-
ivanko_rs написа:momo-wrc написа:momo-wrc написа:В тоя форум им само лаладжии и некомпетентни хора които наистена не разбират от коли и просто ЛОГОТОне значи ништо за тях няма друг токъв форум в който да се обиждат и да се заяждат по междуси ТОВА Е ИСТИНА
Ти с твоя дръгел да не си помисли че караш сувалка
Коментар
-
momo-wrc написа:За разлика от тебе колата си е бързичка и без да и слагам кулери ред може да има като дойдеш да ти натрием носа и да спреш да дрънкаш глупости и не си мисли че само в русе слагате турбини на чуруците сикои беше че ще казваш каде му е мястото ти за какъв се помисли
Кой съм аз ли,ами аз съм такъв какъвто писа по-горе че нямало тука ,т.е. фен на ФИАТ,а като гледам ти си фен на БМВ и това тука не е форум на гр.Варна,ясно ли ти е?Да те светна и още нещо,аз турбини НЕ СЛАГАМ,той завода в Италия си я е сложил,това стана ли ти ясно също или трябва да ти го повторя
Също така не парадирам какво съм слагал по колата си,това го правиш ТИ ,господин смешник
Също така ти отговорих някъде в първите страници на тая безсмислена тема(поради естеството на съдържанието и) че аз работа във Варна нямам,особено да си губя времето с някакъв нахакан пишлегар който си мисли че всичко що хвърчи се яде
Помъчих се да запазя добрия тон ,но ти ме остави,замисли се над това което ти написах
П.П.Продължаваш значи,хубаво.Дръгел ще казваш на собствената си кола,не на моята понеже нито си я виждал нито си се возил,а да я караш ,ха това никога няма да стане
Совалка,никога просто колата ми е една ежедневка която е доста пъргава за размерите си,това е определението.Нещо друго да питаш
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
momo-wrc написа:Леко смилане на голямата храна и лека нощ на балъците от селатаGTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
БАСИ ЛАЙНЯНИЯ ФОРУМ ДЕТО СТАНАЧЕТА ТУКА 10 СТРАНИЦИ ТЪПНИ, ДЕТО НЯКАКВИ СЪСТЕЗАТЕЛИ СЕ САМОНАДЪХВАТ ЗА ДА МОГАТ ДА СЪБЕРАТ СМЕЛОСТ И ДА СЕ ПУСНАТ НАПРАВО
.АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ, СЛЕД КАТО МИНЕТЕ ПРАВАТА И АКО ВИ ТРЕПЕРЯТ КРАЧОЛКИТЕ, НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙТЕ ДА ЗАВИВАТЕ ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ПРИПАДНЕТЕ ОТ ПРЕВЪЗБУДА
МОДЕРАТОРИТЕ, ТОВА ЛИ ВИ Е МОДЕРИРАНЕТО
Коментар
-
ivanko_rs написа:momo-wrc написа:За разлика от тебе колата си е бързичка и без да и слагам кулери ред може да има като дойдеш да ти натрием носа и да спреш да дрънкаш глупости и не си мисли че само в русе слагате турбини на чуруците сикои беше че ще казваш каде му е мястото ти за какъв се помисли
Кой съм аз ли,ами аз съм такъв какъвто писа по-горе че нямало тука ,т.е. фен на ФИАТ,а като гледам ти си фен на БМВ и това тука не е форум на гр.Варна,ясно ли ти е?Да те светна и още нещо,аз турбини НЕ СЛАГАМ,той завода в Италия си я е сложил,това стана ли ти ясно също или трябва да ти го повторя
Също така не парадирам какво съм слагал по колата си,това го правиш ТИ ,господин смешник
Също така ти отговорих някъде в първите страници на тая безсмислена тема(поради естеството на съдържанието и) че аз работа във Варна нямам,особено да си губя времето с някакъв нахакан пишлегар който си мисли че всичко що хвърчи се яде
Помъчих се да запазя добрия тон ,но ти ме остави,замисли се над това което ти написах
П.П.Продължаваш значи,хубаво.Дръгел ще казваш на собствената си кола,не на моята понеже нито си я виждал нито си се возил,а да я караш ,ха това никога няма да стане
Совалка,никога просто колата ми е една ежедневка която е доста пъргава за размерите си,това е определението.Нещо друго да питаш
Коментар
-
ivanko_rs написа:Аз имам един въпрос към Модераторите ,юзър "баварка" и юзър "DUCATO_2.5 DIESEL" с едно и същo IP ли са,т.е. от едно и също място ли пишат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар