чух от един френд, че първо тряа да си направя колицата да върви добре сток както си е и след това да бутам каквото и да било, а друг ми каза, че имало някакво значение специялно на фиат как ще зацепиш ангренажа някакво градуси ми говори, ако било на 0 колата имала голям старт, ако било на 45градуса, колата имала топ спийд я накой ако има идея да каже повече.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТИПО 1.6 i.e. - начало на проект.
Collapse
X
-
а това за зацепването дали е вярно знае ли някой, и ако е вярно може ли някоя снимка ли схема нещо такова незнам, защото аз ремъка съм го зацепил както си беше стария, но не съм сигурен дали стария е бил зацепен правилно, а това си мисля, че ще ми играе роля независимо от това дали съм с карбове или съм с моно...Луд фен на ФИАТ ТИПО 1.6i.e DOHC
Коментар
-
Имаше един виц в който вълка казва на червената шапка на която и дошъл мензиса за сефте: Червена шапко, не рабирам много ма май са ти отрезали х*я!!! :D Та и аз така, не разбирам много, ама все си мисля че ангренажа се зацепва САМО ПО ЕДИН ЕДИНСТВЕН НАЧИН. Освен разбира се ако не искаш да си направиш салата от клапани и бутала с много олио. :D Въпросния човек вероятно е говорил за тва как ти е изпреварването на делкото и с колко градуса е нагласено. Ама нека някой по светнат да каже. Думичките Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
-
lud_vaso написа:Имаше един виц в който вълка казва на червената шапка на която и дошъл мензиса за сефте: Червена шапко, не рабирам много ма май са ти отрезали х*я!!! :D Та и аз така, не разбирам много, ама все си мисля че ангренажа се зацепва САМО ПО ЕДИН ЕДИНСТВЕН НАЧИН. Освен разбира се ако не искаш да си направиш салата от клапани и бутала с много олио. :D Въпросния човек вероятно е говорил за тва как ти е изпреварването на делкото и с колко градуса е нагласено. Ама нека някой по светнат да каже.fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
dobaracing написа:а това за зацепването дали е вярно знае ли някой, и ако е вярно може ли някоя снимка ли схема нещо такова незнам, защото аз ремъка съм го зацепил както си беше стария, но не съм сигурен дали стария е бил зацепен правилно, а това си мисля, че ще ми играе роля независимо от това дали съм с карбове или съм с моно...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар