Не знам ама има една Алфа 75 ца бяла Русенска много бяга.Последно нещо съединителя му правише беля иначе е направо страховита.
Е колко бяга Колкот може да бяга една турбинирана дърта Алфа. Как е турбинирана туи е друг въпрос Пък и маи маи от 10юли насам са убяга тъи здраво че ся ще излезе от бокса чак за феста ( пък и за тогаз не се знае те дефицитни станаха буталата ).
Г"лей сега отношение Тази Алфа 75 не е ли от русенската секта Или е отцепница, или пък да не е отцепила някого /без разрешение на сектантските шефове/ Алфата верно прави впечатление - поне тук по клиповете, ама-а-а......
Ам да само впечатление праи А щях да забравя и разходи ве( и тои маи големи ) Колкото до сектантството ам ко да ти кажа гледам че това си е маи в цялата БГ Алфистите винаги са си били отцепници :P Винаги Ланча и Фиат вървят наобратно пък Алфа наопаки
Споделете моля,какво по-точно означава това,че Алфите са отцепници и че Фиатите вървят на на опаки а Алфите на обратно?
А бе всичко е разработка на военните Те праат така, че нещата, които изглеждат така да си мислим ,че не са така, а нещата, които не са така, да изглежда, че са така и всичко това е с цел да спрат "МЕЛОДИЯ НА ГОДИНАТА".........
А бе всичко е разработка на военните Те праат така, че нещата, които изглеждат така да си мислим ,че не са така, а нещата, които не са така, да изглежда, че са така и всичко това е с цел да спрат "МЕЛОДИЯ НА ГОДИНАТА".........
Чета ви темата с интерес ама Алфите ги оставете на страни.Изобщо даже не са за подцениаване
Смятайте, чак в Белгия фирмени механици на "Скания" четат наще теми "ва еййй"Че карат и 166 - ци - над 200 коньови печки :D :D :D Добре дошъл в темата Ристак А ние Алфите не ги подценяваме, ама то военните........ :D :D :D
Черната 164 тд стана на 505 000 км Ристе.Така че мисла доста сам изпатил с кола по патищата.А и тук всеки ден различни кочини за ремонт кви ли не.Ама нека ме просвети човека малко аз обичам да се вслушвам!Иначе темите ви ги чета но сега се регистрирах.
Двигателите на Алфите нямат голям тунинг потенциал.Не са преизчислени с други думи.Това си е общоизвестен тунинг факт.Става въпрос за не толкова новите модели. Главите им не подлежат на портване, за алуминиевите блокове с плаващи ризи да не става и дума даже.Говорим за тунинг с изкарване на максимални коне и надеждност.От новите която и да е марка не е за предпочитане, тъжно но индустрията вече прави продукти - еднодневки.
Колегата Ици мисля че ти го обясни много точно,аз само ще добавя че Алфа до 1995-7 година ,а именно единствено на 155 слагат Фиат-ски мотор,т.е. това е колата с най-голям потенциал и ресурс откъм мотор и трансмисия,а именно Алфа 155 2.0 16V Турбо Q4.Защо ли ,ами щото мотора е от майката Фиат и то доказан боец,а не техните кенефи За новото производство ,истината е такава каквато я е написал колегата , но за съжаление от нас нищо не зависи.
Коментар