Тука един юзър твърди че в Русе имало бегачки-италиянки вървящи на бензин че и на газ(пропан-бутан) "svetoslav_iv" : КОЛЕГА ИВАНКО РС ТИ КАТО ТОЛКОВА ПРЕТЕНДИРАШ ЧЕ КАРАШ БЕГАЧКИ МОГАЛИ ДА ТЕ ПОПИТАМ ЕДНО ? ЗАЩО Я КАРАШ НА ГАЗ И ТОВА ВАЩО ПРОСЛОВУТО ПУНТО ИЛИ ТИПО ЛИ БЕШЕ НЗ ГО ЗНАЕМ ЩО ЗА СТОКА Е!!!УЖ МНОГО ВАРВЯЛО А ПАК ЕДНО КОМБИ МУ ПОКАЗА ЧЕ НЕВАРВИ ХИЧ ДАЖЕ,ДА НЕ КАЗВАМ КОМБИТО С КАКЪВ МОТОР Е?"За правописа и словореда на колегата не нося отговорност,явно има само 8-ми завършен клас(защото има шофьорска книжка,а нея я дават при завършен 8-ми)Интересно втората съм я виждал,ама първата ми убягва Още по-интересно е това комби,което явно се оказва някакъв призрак,щото никой не го е виждал Така че,колегите които имат някакво инфо и снимки на въпросните бегачки ,моля да споделят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имало интересни бегачки в Русе
Collapse
X
-
Re: Имало интересни бегачки в Русе
ivanko_rs написа:Така че,колегите които имат някакво инфо и снимки на въпросните бегачки ,моля да споделят
-
ivanko_rs написа:Тука един юзър твърди че в Русе имало бегачки-италиянки вървящи на бензин че и на газ(пропан-бутан) "svetoslav_iv" : КОЛЕГА ИВАНКО РС ТИ КАТО ТОЛКОВА ПРЕТЕНДИРАШ ЧЕ КАРАШ БЕГАЧКИ МОГАЛИ ДА ТЕ ПОПИТАМ ЕДНО ? ЗАЩО Я КАРАШ НА ГАЗ И ТОВА ВАЩО ПРОСЛОВУТО ПУНТО ИЛИ ТИПО ЛИ БЕШЕ НЗ ГО ЗНАЕМ ЩО ЗА СТОКА Е!!!УЖ МНОГО ВАРВЯЛО А ПАК ЕДНО КОМБИ МУ ПОКАЗА ЧЕ НЕВАРВИ ХИЧ ДАЖЕ,ДА НЕ КАЗВАМ КОМБИТО С КАКЪВ МОТОР Е?"За правописа и словореда на колегата не нося отговорност,явно има само 8-ми завършен клас(защото има шофьорска книжка,а нея я дават при завършен 8-ми)Интересно втората съм я виждал,ама първата ми убягва Още по-интересно е това комби,което явно се оказва някакъв призрак,щото никой не го е виждал Така че,колегите които имат някакво инфо и снимки на въпросните бегачки ,моля да споделятBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
ivanko_rs написа:Тука един юзър твърди че в Русе имало бегачки-италиянки вървящи на бензин че и на газ(пропан-бутан) "svetoslav_iv" : КОЛЕГА ИВАНКО РС ТИ КАТО ТОЛКОВА ПРЕТЕНДИРАШ ЧЕ КАРАШ БЕГАЧКИ МОГАЛИ ДА ТЕ ПОПИТАМ ЕДНО ? ЗАЩО Я КАРАШ НА ГАЗ И ТОВА ВАЩО ПРОСЛОВУТО ПУНТО ИЛИ ТИПО ЛИ БЕШЕ НЗ ГО ЗНАЕМ ЩО ЗА СТОКА Е!!!УЖ МНОГО ВАРВЯЛО А ПАК ЕДНО КОМБИ МУ ПОКАЗА ЧЕ НЕВАРВИ ХИЧ ДАЖЕ,ДА НЕ КАЗВАМ КОМБИТО С КАКЪВ МОТОР Е?"За правописа и словореда на колегата не нося отговорност,явно има само 8-ми завършен клас(защото има шофьорска книжка,а нея я дават при завършен 8-ми)Интересно втората съм я виждал,ама първата ми убягва Още по-интересно е това комби,което явно се оказва някакъв призрак,щото никой не го е виждал Така че,колегите които имат някакво инфо и снимки на въпросните бегачки ,моля да споделятТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
idm написа:ivanko_rs написа:Така че,колегите които имат някакво инфо и снимки на въпросните бегачки ,моля да споделятТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Даже на с. Острово има летище и там мое да дойдеш някой път да излетиш вертикално
Коментар
-
idm написа:2000 20v turbo написа:Даже на с. Острово има летище и там мое да дойдеш някой път да излетиш вертикалноТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Междувременно харесвате ми как се подкрепяте русенските фенове - поне тука във форумите мноо ще ми е кеф, ако освен във виртуалния и в реалния свят сте така Това последното съвсем сериозно го пиша
Коментар
-
2000 20v turbo написа:idm написа:2000 20v turbo написа:Даже на с. Острово има летище и там мое да дойдеш някой път да излетиш вертикално
Коментар
-
Сига малко ша ви порицая ама се отплеснахте от темата Колеги,туй че се хапем по форума,не значи че хапем и наживо(без подбуда де),така че като решите идвате Колега 2.0 20 турбо,моя човек в Попово е най-добрия настройчик на газови уредби когото познавам,а ако не знаеш турбо автомобил доста трудно се настройва на газ Към колегата Светослав ,ами карам си я на газ щото не съм богат да давам 2.3ххх лв за литър бензин,отгоре на това скоро ще се премине на газов инжекцион и тогава ще стават много "интересни мапвания" повярвай и вървенето естествено ще бъде доста по-добро от на бензин.Не че не прицепвам тарикатите на бензин де а и колата ми е ежедневка ,а не БЕГАЧКА Айде по-темата и без отклоненияPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар