Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имало интересни бегачки в Русе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е добре няма да споря с тебе щото няма смисъл май.Както ида е де вървят колите вървят нека когато вървят е добре.

Коментар

idm написа:
      Tzarevo написа:
      Не знам ама има една Алфа 75 ца бяла Русенска много бяга.Последно нещо съединителя му правише беля иначе е направо страховита.
      Е колко бяга Колкот може да бяга една турбинирана дърта Алфа. Как е турбинирана туи е друг въпрос Пък и маи маи от 10юли насам са убяга тъи здраво че ся ще излезе от бокса чак за феста ( пък и за тогаз не се знае те дефицитни станаха буталата ).
      Г"лей сега отношение Тази Алфа 75 не е ли от русенската секта Или е отцепница, или пък да не е отцепила някого /без разрешение на сектантските шефове/ Алфата верно прави впечатление - поне тук по клиповете, ама-а-а......
      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

2000 20v turbo написа:
        Алфата верно прави впечатление ама-а-а......
        Ам да само впечатление праи А щях да забравя и разходи ве( и тои маи големи ) Колкото до сектантството ам ко да ти кажа гледам че това си е маи в цялата БГ Алфистите винаги са си били отцепници :P Винаги Ланча и Фиат вървят наобратно пък Алфа наопаки

Коментар

Споделете моля,какво по-точно означава това,че Алфите са отцепници и че Фиатите вървят на на опаки а Алфите на обратно?

Коментар

Tzarevo написа:
            Споделете моля,какво по-точно означава това,че Алфите са отцепници и че Фиатите вървят на на опаки а Алфите на обратно?
            А бе всичко е разработка на военните Те праат така, че нещата, които изглеждат така да си мислим ,че не са така, а нещата, които не са така, да изглежда, че са така и всичко това е с цел да спрат "МЕЛОДИЯ НА ГОДИНАТА".........

Коментар

2000 20v turbo написа:
              А бе всичко е разработка на военните Те праат така, че нещата, които изглеждат така да си мислим ,че не са така, а нещата, които не са така, да изглежда, че са така и всичко това е с цел да спрат "МЕЛОДИЯ НА ГОДИНАТА".........

Коментар

А бе модерен си! Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Коментар

Чета ви темата с интерес ама Алфите ги оставете на страни.Изобщо даже не са за подцениаване
                  164 td-1989
                  164 td-1993
                  164 ts-1991
                  166 ts-2000
                  DELTA HF 2.0 16V TURBO INTEGRALE-1992

Коментар

164 td написа:
                    Чета ви темата с интерес ама Алфите ги оставете на страни.Изобщо даже не са за подцениаване
                    Аз пък си мисля че незнаеш някои ОБЩОИЗВЕСТНИ факти за да постваш такова мнение
                    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Ами светни ме малко че сам непросветен
                      164 td-1989
                      164 td-1993
                      164 ts-1991
                      166 ts-2000

Коментар

164 td написа:
                        Смятайте, чак в Белгия фирмени механици на "Скания" четат наще теми "ва еййй"Че карат и 166 - ци - над 200 коньови печки :D :D :D Добре дошъл в темата Ристак А ние Алфите не ги подценяваме, ама то военните........ :D :D :D

Коментар

Черната 164 тд стана на 505 000 км Ристе.Така че мисла доста сам изпатил с кола по патищата.А и тук всеки ден различни кочини за ремонт кви ли не.Ама нека ме просвети човека малко аз обичам да се вслушвам!Иначе темите ви ги чета но сега се регистрирах.
                          164 td-1989
                          164 td-1993
                          164 ts-1991
                          166 ts-2000

Коментар

Двигателите на Алфите нямат голям тунинг потенциал.Не са преизчислени с други думи.Това си е общоизвестен тунинг факт.Става въпрос за не толкова новите модели. Главите им не подлежат на портване, за алуминиевите блокове с плаващи ризи да не става и дума даже.Говорим за тунинг с изкарване на максимални коне и надеждност.От новите която и да е марка не е за предпочитане, тъжно но индустрията вече прави продукти - еднодневки.
                            sigpic
                            Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                            475HP 11,5/1,9/191
                            YouTube

Коментар

164 td написа:
                              ...Ама нека ме просвети човека малко....
                              Колегата Ици мисля че ти го обясни много точно,аз само ще добавя че Алфа до 1995-7 година ,а именно единствено на 155 слагат Фиат-ски мотор,т.е. това е колата с най-голям потенциал и ресурс откъм мотор и трансмисия,а именно Алфа 155 2.0 16V Турбо Q4.Защо ли ,ами щото мотора е от майката Фиат и то доказан боец,а не техните кенефи За новото производство ,истината е такава каквато я е написал колегата , но за съжаление от нас нищо не зависи.
                              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН НА 100% С МНЕНИЯТА НА КОЛЕГИТЕ ICI и IVANKO RS!!!

Коментар

Working...
                                X