Е добре няма да споря с тебе щото няма смисъл май.Както ида е де вървят колите вървят нека когато вървят е добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имало интересни бегачки в Русе
Collapse
X
-
idm написа:Tzarevo написа:Не знам ама има една Алфа 75 ца бяла Русенска много бяга.Последно нещо съединителя му правише беля иначе е направо страховита.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Алфата верно прави впечатление ама-а-а......
Коментар
-
Tzarevo написа:Споделете моля,какво по-точно означава това,че Алфите са отцепници и че Фиатите вървят на на опаки а Алфите на обратно?ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
164 td написа:Чета ви темата с интерес ама Алфите ги оставете на страни.Изобщо даже не са за подцениаванеТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Черната 164 тд стана на 505 000 км Ристе.Така че мисла доста сам изпатил с кола по патищата.А и тук всеки ден различни кочини за ремонт кви ли не.Ама нека ме просвети човека малко аз обичам да се вслушвам!Иначе темите ви ги чета но сега се регистрирах.164 td-1989
164 td-1993
164 ts-1991
166 ts-2000
DELTA HF 2.0 16V TURBO INTEGRALE-1992
Коментар
-
Двигателите на Алфите нямат голям тунинг потенциал.Не са преизчислени с други думи.Това си е общоизвестен тунинг факт.Става въпрос за не толкова новите модели. Главите им не подлежат на портване, за алуминиевите блокове с плаващи ризи да не става и дума даже.Говорим за тунинг с изкарване на максимални коне и надеждност.От новите която и да е марка не е за предпочитане, тъжно но индустрията вече прави продукти - еднодневки.
Коментар
-
164 td написа:...Ама нека ме просвети човека малко....Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар