maiden написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Bravo 1.6 срещу HONDA Civic 1.5
Collapse
X
-
Dandi написа:Точно този за който става въпрос в темата !1.5 16V 90 к.с моно-инжекция , хечебек0-100 = 9.7She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Всащност то по каталог толкова и дават с пълна кола С празна сигурно ще е по малко :DОбъем двигателя 1493 см3 Мощность 90 л.с. При оборотах 6000 Крутящий момент 119/4700 н*м Система питания Моновпрыск Время разгона (0-100 км/ч) 9.7 cМоже да не са верни тези данни но се съмнявам защото пущиняка найстина си върви Ще видя приятеля ми с хондата дали ще се навие да напрайм едно клипче да не си чешаме езиците напразноVTS 16V
Коментар
-
Абе ти прави ли си такава дръпка с точно такава хонда да видиш ? Аз залагам на хондата, защото освен, че съм се дърпал с такива съм и карал с размяна на колите и вървят и то много. В една друга тема го дадох за пример, че на приблизително 600 метра опел корса джи си ай води с 2 до 3 метра преднина пред хондата. Корсата е 109 конски сили. Така, че са си вървежни и то доста. И най-лошото японско пак е по-добро от най-доброто немскоwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
gantcho написа:Ма колега пак не става бе, освен производителите да са я тествали на прима виста с 80-годишни бабички 3.3 сек. разлика са огромно нещо
Коментар
-
paf0, никой не казва, че хондите не вървят - има едни 1.5 л., които са към 115-ина коня и които ще разцепят браво 1.6 л. ма тези 90 коньовите са на кантар с лек превес на бравото, та затова се чудех как ги прави тия 100 км. за под 10 сек."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Dandi написа:Колега, къде го гледаш това 0-100 за 13 секунди, щото бравото ги прави за 11-тина, а на клипчето на 1-ва страница хондата бие и то не с малко ....She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
charlie написа:paf0, никой не казва че хондите не вървят - има едни 1.5 л., които са към 115-ина коня и които ще разцепят браво 1.6л ма тези 90 коньовите са на кантар с лек превес на бравото, та затова се чудех как ги прави тия 100 км. за под 10 сек.
Коментар
-
charlie написа:paf0, никой не казва че хондите не вървят - има едни 1.5л, които са към 115 ина коня и които ще разцепят браво 1.6л ма тези 90 коньовите са на кантар с лек превес на бравото, та затова се чудех как ги прави тия 100км за под 10 сек.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар