Днес задминах един приятел с 16-клапаново пунто, беше спрял ... после на светофара бавно бавно дойде зад мен (червено беше)... След като приятелката му прочете надписа, който получих от Пхоени... и той й каза нещо (нещо от рода на "знам, аз го познавам" ) ... та след това тръгнахме и аз натиснах и излязох далеч пред него... тогава се усети и на следващия светофар пак беше зад мен ... е тогава на околовръстното беше простооо ... натискам аз до край, включвам втора пак докрай и пред мене има кола (малко го дръпнах на първа и втора) ... така той ме настигна ... колат... голфа се дръпна, натиснах газ до край както карах с 4500 оборота и на 5000 смених ... давам пак газ до край, ама той плътно зад мене, не му виждам номера в огледалото :D като задминах 2-3 коли имаше място и минах в дясна лента ... тогава той ме изпревари и така дръпна напрееед ... все едно кара корса 1.4 16V :D мааалко по малко го настигнах, но явно той спря да натиска ... както и да е, явно 16V е много по-бързо от 8V ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto Mk.II 1.2 8V vs 16V
Collapse
X
-
Ако беше срещнал 1.2 16v от предната генерация щеше отдалеч да му гледаш задните стоповеUndersteer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар