Пет пари не давам за отговора ти :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.6 90 к.c. - Малък еВтин и много пъргав автомобил.
Collapse
X
-
mmony написа:Имам възможност да купя Пунто 1.6 96г. ELX на добра цена но се колебая. Видях темата и веднага реших да питам собственниците как е откъм разход градско/междуградско? Почти не откривам никакво инфо за тоя двигател. Пълна или моноинжекция е? Има ли нещо дето не се намира като части по него? Изобщо всичко дето се сетите да споделите ще ми бъде от полза. В момента карам Пунто 1.1, много ми харесва но ми е слабо и затова искам да го сменя, но не знам дали няма да се прецакам с нещо скъпо и сложно за поддръжка. И още какво влиза като екстра стандартно точно на тази модификация ЕLX 1.6 5 врати? Благодаря предварително за инфото.puntovo 90
Коментар
-
djani написа:mmony написа:Имам възможност да купя Пунто 1.6 96г. ELX на добра цена но се колебая. Видях темата и веднага реших да питам собственниците как е откъм разход градско/междуградско? Почти не откривам никакво инфо за тоя двигател. Пълна или моноинжекция е? Има ли нещо дето не се намира като части по него? Изобщо всичко дето се сетите да споделите ще ми бъде от полза. В момента карам Пунто 1.1, много ми харесва но ми е слабо и затова искам да го сменя, но не знам дали няма да се прецакам с нещо скъпо и сложно за поддръжка. И още какво влиза като екстра стандартно точно на тази модификация ЕLX 1.6 5 врати? Благодаря предварително за инфото.
Коментар
-
Re: punTo
mmony написа:Точно това най ме притеснява че се среща рядко тоя двигател и затова питам. За разхода не вярвам да е 9/100. Аз и сега с Пунто 1.1 стигам до 8/100 градско. Останалата част е като на другите Пунто предполагам. Малко хора му разбират и ако се строши нещо по него сигурно голямо търсене настава а и парите сигурно са все едно поддържаш БМВ. А на кои други коли се слага тоя двигател - конкретно като модели?Fiat Punto SX 90
Toyota Celica ZZT231 1.8 VVTLi T Sport
Коментар
-
djani написа:V@cho написа:А колега на дълго колко ти харчи на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар