я кажи ти сега, на илиянци ли ти слагаха кожата? аз както съм свикнал на моите седалки ако седна в твоята каручка... все едно съм седнал на торба цимент, аз за облегалка чувал с пясък... даже малко комфортно звучи... слагай чипове мипове, валове малове щото като ти направя 2-3 ластика много бързо ще и падне цената на твойта :D :D :D
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Споделяте, че части не се намирали за 1.6 мотора на Пунтото. Е ако този мотор е рядък аз какво да кажа?Части си се намират и то на доста добри цени.Преди Фиата карах Лада 1600 цените ми се струват доста идентични , изключвам скъпите части като дебитомер турбина и т.н. които ладата изобщо нямаше.Нямам лично наблюдение върху двата мотора визирам 1.6 и 1.2 16V , но имам приятел , който направи турбоконверсия на един спортинг и колата вървеше доста добре. Според мен при тези еднакви мощности (ако това гледаш разбира се ) по- големият мотор би трябвало да е по издръжлив.Каква им е разликата в цените и на двете?
Споделяте, че части не се намирали за 1.6 мотора на Пунтото. Е ако този мотор е рядък аз какво да кажа?Части си се намират и то на доста добри цени.Преди Фиата карах Лада 1600 цените ми се струват доста идентични , изключвам скъпите части като дебитомер турбина и т.н. които ладата изобщо нямаше.Нямам лично наблюдение върху двата мотора визирам 1.6 и 1.2 16V , но имам приятел , който направи турбоконверсия на един спортинг и колата вървеше доста добре. Според мен при тези еднакви мощности (ако това гледаш разбира се ) по- големият мотор би трябвало да е по издръжлив.Каква им е разликата в цените и на двете?
Разликата в цените на кое задай си хууу въпросчето
Ти на колко си години ?До колкото разбрах си пуснал темата за да разбереш коя от двете коли е по - добрата и евентуално да си я купиш.Прав ли съм или аз нещо съм в грешка.
Коментар