Ще пусна направо клип след като се дръпнем, а с тоз далекоглед ще ми оглеждаж колата после и ще си викаш... "Бааах кораба аз как ма надърпа зверски"
малееееееееееее сигурно многоооооо върви таз крома чак всички се насрахме от страх Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
ма не ти стиска със зеления леген да застанеш на чертата нали?намери някоя баварка тройка или петица до 150к.с. СТОК за да видим какъв ще е резултатът?мноооо говорите пак дойде ли време за стартове ....
Ще пусна направо клип след като се дръпнем, а с тоз далекоглед ще ми оглеждаж колата после и ще си викаш... "Бааах кораба аз как ма надърпа зверски"
малееееееееееее сигурно многоооооо върви таз крома чак всички се насрахме от страх Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
ма не ти стиска със зеления леген да застанеш на чертата нали?намери някоя баварка тройка или петица до 150к.с. СТОК за да видим какъв ще е резултатът?мноооо говорите пак дойде ли време за стартове ....
мисля че видя авариините на зеления леген на аспаруховия мост
добре признавам... надърпа ме....следващия път обаче излизаме на магистралата... тогава твоите фарове няма да са толкова силни, че да ме видиш колко съм пред теб...
кога се връщаш ? да видим гонката между Браво 2,0 20v и Крома 2,0 турбо и после малко
ами юни ще се върна.... а за бравото, аз първия път ще падна нарочно че втория за да може да заложим нещо и тогава да е настъпя
Днеска ти пробвах чурука и един тролей ме надърпа и иска да ти се извини - каза че няма да каже на никой и ти искаш да се дърпаме. Като се върнеш съм ти уговорил гонки с дападжийте може да имаш шанс с някой чавдар 62 г.
олелеле мен ако ме надърпват тролеите, ти с твойто браво трябва да заставаш с комбайните....и на тази изкуствена кожа вътре не ти ли се поти задника... то бива на браво да пестят материали ама чак толкова ебаси... :D
олелеле мен ако ме надърпват тролеите, ти с твойто браво трябва да заставаш с комбайните....и на тази изкуствена кожа вътре не ти ли се поти задника... то бива на браво да пестят материали ама чак толкова ебаси... :D
Мойта поне има, а ти с твойте седалки от хавлиени чорапи и интериора на заза е 1 000 000 по-хубав
Коментар