Re: Punto 1.6 - 90 h.p vs. Golf III - 115 h.p. - РЕЗУЛТАТА!!
Grisha_bravo написа:
abarth77 написа:
Един приятел с малкия GTI на Голф 115 к.с. много ме кара да се дръпнем, та за това пускам темата. Знам, че по цифри нямам шанс - 11.4 с/у 10.1, ама въпроса ми е с много ли ще падна и голям ли ще е срама :D Щото, ако е с малко, ще застана на чертата, пък да става каквото ще
да както роската каза ако падниш аз се пускам с него .... да види дали е хубаво да падни от 1.6 103 хп
м говори с него да се пусни с бравото ( дето преди го кара роската)
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Едни приятели викат че голф 3 1.4 или Венто и то къде 75 к.с. викат че ще ме бегат :D :D :D ко ше каете по въпроса особено ти клега ти имаш опит с троиките :P :D
Едни приятели викат че голф 3 1.4 или Венто и то къде 75 к.с. викат че ще ме бегат :D :D :D ко ше каете по въпроса особено ти клега ти имаш опит с троиките :P :D
мен ли питаше ?
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
мен ли питаше ?
Които се отзове :D
Това пък ако стане зна4и твоята кола е за боклука.Какви 75 конъови вентота разправяте,толкоз са куци 4е няма накаде Голфа е същата работа,то ти си равностоен съперник на 101 конъовия мотор на голф па камоли на тези дребосъци
мен ли питаше ?
Които се отзове :D
Това пък ако стане зна4и твоята кола е за боклука.Какви 75 конъови вентота разправяте,толкоз са куци 4е няма накаде Голфа е същата работа,то ти си равностоен съперник на 101 конъовия мотор на голф па камоли на тези дребосъци
И ас тва им викам те кат почнат с тия каруцарски голфове а и венто оште по голема каруца се правят пък......... абе мн скоро ше съжеляват за думите си
Искам да ти кажа, че специално тези два дръгела с каквито и гуми да си, освен ако не се качваш за първи път в кола, ще ги биеш без дори да мъчиш колата :D :D :D
Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар