Срам колеги срам...та не се пуснах с тиграта, ама снощи реших да се дръпна малко дори и на шега с един колега и въпросният му нисан...супер раздрънкан скоро му махна газовото като се има предвид че докато беше с него така го беше задръстил че на бензин дори не палеше...неговата е 90 коня като се има в предвид че е по стара и по разбита...та тръгнахме си ние аз с тея гуми /като на кими преди бокса/ бая ги повъртях на място та на трета нисана направо тръгна да ме дърпа...ужас...до края беше с полвин метър пред мен /не с кола и половин метър а моята предница беше зад предната му гума/...кажете възможно ли е това че аз се изкорах...след като един месец хвалих фиатката направо се издъних та днес ме спукаха от базик на работа...незнам или аз си го обяснявам само с моя грешка че не следях оборотомера а музиката дънеше и сменях малко по усет...или просто фиата толкова може...като второто много ме съмнява
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава TD100 vs. Нисан Примера 1.6 и Срам...
Collapse
X
-
по-малко килца е това е от голямо значение - ти си брава, не че с браво е голяма разликата, ама я има.Е в по-горната тема пича е написал на божурище две браво-та 1 TD100 и 1.6 16V - са с минимални разлики - TD бие с 2 : 1.трябва да залагаш на това оня да е малко некадърен за да компенсираш от това, че е по лек.успех и кажи как е протекла гонката.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
-
колега, ама уточни първо каква е тиграта. щото 1.4 са 90 магарета, а 1.6 са 106. в първия случай сте горе-долу с равни шансове, но във втория би трябвало да загубиш щото си средно 150 кила по-тежък и 6 коня по-малко. "задкормилното устройство" също е фактор, но там ти знаеш по-добре...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
И накрая кво стана, би ли тигъра дано да си го наказалforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
bravosx 1,6 16v написа:И накрая кво стана, би ли тигъра дано да си го наказалRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
GTipo написа:Е ти с дизел си тръгнал на дръпки.Пробвайте на баир, ти ще си винаги отпред.Нисана е високооборотна кола и по природа си дърпа хубаво.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
Re: Брава TD100 vs. Нисан Примера 1.6 и Срам...
kiselo написа:бая ги повъртях на място
Коментар
-
Re: Брава TD100 vs. Нисан Примера 1.6 и Срам...
niko_ymn написа:kiselo написа:бая ги повъртях на мястоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар