Това, че на 1,8 му дават 10с., а ти 9 правиш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скромен тест
Collapse
X
-
EasternAlien написа:докато набирах на 2-а, се включи за секунда ръчната, вижда се и на клипа, как индикатора светва за момент...не знам как стана тоя номер, но определено се усети3.0CRD
Коментар
-
Значи скоро си правих спирачките, спирачната течност е сменена скоро.И друг път съм ускорявал по този начин, но не се е включвала.Както вече споменах, замириса и на феродо, понеже бях със свалени стъкла и се усети.Усещането не беше рязко намаляване, по скоро леко забавяне.От горното клипче се вижда, че правя стотака за 10 сек. В този случай, както отново споменах, бях и натоварен с поне 50-60 кг стари вещи, които карах за вилата.Не мисля, да повтарям, но все пак, тези сек ги правя по километраж!!Както каза някой, километража давал грешки така, че може и да е нереално, не твърдя обратното.Чесно казано реално или не е това ускорение, не ми пука.Не съм от хората, които са вманиачени.Един прост тест, на който съм правил 9 сек по КИЛОМЕТРАЖ!А това кой какво смятал ми е през...айде със здраве
Коментар
-
EasternAlien написа:...иначе на клипа както споменах, докато набирах на 2-а, се включи за секунда ръчната, вижда се и на клипа, как индикатора светва за момент...не знам как стана тоя номер, но определено се усетиA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
vsd написа:Това каква скорост вдигаш на 2-ра и 3-та не е от толкова голямо значение. Въпроса е да ги правиш бързо. Кажи една по-безопасна отсечка около половин километър и с удоволствие идвам.Смея да твърдя че jtd-то вдига оборотите доста по-бързо от 1,6 и 1,8.Кажи с колко смяташ че ще ме дръпнеш за да знаем после кой ще черпи бираfiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Да, пускал съм се. А ти карал ли си jtd че да знаеш как вдига оборотите? А и нали се сещаш че като се дърпам с тях няма как да видя как дигат оборотите.Освен това гледам всички постове за дръпки да са ми приятелски, не случайно наблягам на бирата Важното е да си правим кеф, а не да се нервираме един друг и да си скачаме все едно най-важното на земята е дали 1,6 ще дръпне jtd. Както виждаш и с hgt искам да се дръпна, въпреки че ще ме бие. Въпроса е да се видим и да си полафим, пък това че ме е дръпнал мога да го преживея.
Коментар
-
emzo написа:tyson, стоково JTD разби на баир ено и шес.Чипнато JTD помля на баир ено и шес....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар