Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Уно турбо с подобрения...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

HCO написа:
    Grisha написа:
    Евалата 15.0 е доста добро време,да не духнеш пак турбината Кажи кога ще повозиш да усетим и ние повера
    Споко дрога , няма да я духнем тая е здрава многооо . И да се скапе имам Т25-ца която ще бъде сложена на момента :D Идвай по-често на ОМВ Бояна и ще те повозя ..... ма си земи памперс да не оакаш пейзажа :D...
    Абе не знам кой ходи само по наркомански столични заведения Довечера ше се качваш ли тревоман
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

HCO написа:
      Grisha написа:
      Евалата 15.0 е доста добро време,да не духнеш пак турбината Кажи кога ще повозиш да усетим и ние повера
      Споко дрога , няма да я духнем тая е здрава многооо . И да се скапе имам Т25-ца която ще бъде сложена на момента :D Идвай по-често на ОМВ Бояна и ще те повозя ..... ма си земи памперс да не оакаш пейзажа :DПетъка ми се обадиха и ми казаха, че ми е дошла керамиката и живот и здраве понеделник или вторник ще съм с керамичен съединител.Ето и всичко което е правено досега и което следва да се прави: 1 ниво - 1 bar boost, 240 cc. дюзи, бензинова помпа от КР, горивен регулатор(направено) 2 ниво - front mount intercooler, бууст контролер и керамичен съединител(в процес на работа идната седмица) 3 ниво - махане на задните седалки и всичко от багажника замяна на предните седалки със легени(предстои) 4 ниво - разпределителен вал от Punto GT , портване на главата .(предстои) 5 ниво - турбо Т25 , 315 cc дюзи + megasqurit(предстои)Резултата който се стремя да получи е от порядъка на 220-250 кончета.
      Колега от каква кола са дюзите 240сс

Коментар

Working...
      X