niko_ymn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.6 vs BMW 318, 115 к.с
Collapse
X
-
Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
-
!
abarth77 написа:Тиграта е 106к.с, ама и тя е като твоето бивше Браво, има нещо странно в нея Аз лично предполагам, че или и двете коли са много запазени, или вие като собственици не знаете какво е сложено в колата :D Друг от нашите приятели има Калибра 115к.с., която също е много гледана кола, а Иво с Тиграта го би три старта поред. Така, че изхода от гонката е доста неясен и аз съм адски любопитен какво ще станеEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26628 - Ивчо, я виж тази тема, може да ти хареса :D :D :DUndersteer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
DUCATO_2.5 DIESEL написа:така че не обиждайте БМВ защото ще станете едни от насFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
DUCATO_2.5 DIESEL написа:така че не обиждайте БМВ защото ще станете едни от нас
Коментар
-
Ся момчета, погледнете обективно на нещата, защото за толкова страници плюнчене видях само един човек, който ви разкри истината за цялата ситуация! Истината е, че на Бравото му се намират някой и друг винтил повече , които при БМВ-то ги няма и само за това се получава това дърпане, а не защото Фиата е Ферари!!! Защото ако изнамерите Браво без толкова винтили, какъвото аз мисля, че няма немисля, че тогава пак така ще се получи!!! И още нещо Фиатчетата са още много малки да се мерят с истнските немски бегачки (като визирам коли над 200к.с.) така че мисля, че ще трябва да почакате още малко докато стигнете класа на немските "бараки" относно бегачките! Не се заблуждавайте, че като нямаме пари в България за такива машини те н съществуват!!!П.С. С този си пост не целя да обидя никой както и да уронвам престижа на марката, която ползвате просто изказвам мнение каквото липсваше до момента в темата !!!
Коментар
-
Ludsumei написа:Ся момчета, погледнете обективно на нещата, защото за толкова страници плюнчене видях само един човек, който ви разкри истината за цялата ситуация! Истината е, че на Бравото му се намират някой и друг винтил повече , които при БМВ-то ги няма и само за това се получава това дърпане, а не защото Фиата е Ферари!!! Защото ако изнамерите Браво без толкова винтили, какъвото аз мисля, че няма немисля, че тогава пак така ще се получи!!! И още нещо Фиатчетата са още много малки да се мерят с истнските немски бегачки (като визирам коли над 200к.с.) така че мисля, че ще трябва да почакате още малко докато стигнете класа на немските "бараки" относно бегачките! Не се заблуждавайте, че като нямаме пари в България за такива машини те н съществуват!!!П.С. С този си пост не целя да обидя никой както и да уронвам престижа на марката, която ползвате просто изказвам мнение каквото липсваше до момента в темата !!!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Немски бегачки хаха,много ясно че ще вадят коне от 3-4 литра , ама когато фиат са правили купето 2литра 220 коня германеца е правил каруци и е плакал че и той не може като жабара , изведнъж се научиха да правят коли (и то след 100 години )и германците знаели да правят бегачки , да след като копираха някои работи от жабарите,крайно време беше да започнат и те да правят бързи коли,просто жабарите винаги са били добри в това от малолитржки да вадят коне,като заключение ще дам за пример Abarth esseesse от 1,4 180 кончетаforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Значи ти не ме обиждаш. Просто искам да обесня, че тези коли дори в най-мошният си вариянт (визирам Фиат Бтаво ХГТ) немогат да се мераят с топ моделите на БМВ и Мерцедес говорим за фабрично . Колкото до Ферарито има една дже коли, които могат да поспорят с него, но за съжаление хората почти не са чували за едната а другата ме дразни прекалено много за да я назова :D имат още какво да покажат италианците, за да догонят германците!
Коментар
-
Ludsumei написа:Значи ти не ме обиждаш. Просто искам да обесня, че тези коли дори в най-мошният си вариянт (визирам Фиат Бтаво ХГТ) немогат да се мераят с топ моделите на БМВ и Мерцедес говорим за фабрично . Колкото до Ферарито има една дже коли, които могат да поспорят с него, но за съжаление хората почти не са чували за едната а другата ме дразни прекалено много за да я назова :D имат още какво да покажат италианците, за да догонят германците!forza la FIAT
Коментар
-
Еми ти дърпаш фиат с бмв и аз ти ги сравнявам . Иначе аз лично съм сигурен, че немцита са правели още самолети за хитлер докато фиат са прохойдали (лично мнение) не е нужно да ме убеждаваш няма ме искам да споря, но малък мотор с много коне не е хава просто в тоя двигател има и други работи и зависимости освен зависимоста Л/К.С. така, че нека малките мотори с много коне да са добре аз нежеля да споря с вас защото не ползвте факти а пристрастия а, че богатито е с VW и тем подобни май не зачитате ама както и да е нека ! Със здраве !
Коментар
-
Ludsumei написа:Еми ти дърпаш фиат с бмв и аз ти ги сравнявам . Иначе аз лично съм сигурен, че немцита са правели още самолети за хитлер докато фиат са прохойдали (лично мнение) не е нужно да ме убеждаваш няма ме искам да споря, но малък мотор с много коне не е хава просто в тоя двигател има и други работи и зависимости освен зависимоста Л/К.С. така, че нека малките мотори с много коне да са добре аз нежеля да споря с вас защото не ползвте факти а пристрастия а, че богатито е с VW и тем подобни май не зачитате ама както и да е нека ! Със здраве !forza la FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар