искам само да допълня че и на мен бмв ми харесва , просто ме дразни мисълта че тези дето ги карат си мислят че карат перфектния автомбил а ние караме някви трошки,ето това ме е яд че са много прехвалени а всъштност не са ништо повече от нашите коли,тъ някой като постоянно ти натяква чe неговото бмв е перфектно а твоя фиат не става за ништо а ти много добре знаеш че не е така и просто почваш да намразваш тези коли,тези които карат немски коли не искат и да чуят за други коли за тях това са перфектните коли,ето това ме дразни мен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.6 vs BMW 318, 115 к.с
Collapse
X
-
Да така е Но не всички са такива.. Аз минах на фиат от немска кола.. Доволен съм и от двете, дори бях навит да си купя японска ... но като изпълнение мареята ми хареса повече Верно повечето прехвалват ама бива ли и ние да ставаме като тях Заради Сульо и Пульо да се намразват марки и дори да има кавги .. няма смисал ... Автомобилистите можем само да си помагаме, а гонките нека останат за пистите и за удоволствие... след това да седнеш да черпиш по бира и така. Но bravosx 1,6 16v не всеки мисли като нас и .. има идиоти които създават напрежението.. нали се сеш...
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Lestat написа:Да така е Но не всички са такива.. Аз минах на фиат от немска кола.. Доволен съм и от двете, дори бях навит да си купя японска ... но като изпълнение мареята ми хареса повече Верно повечето прехвалват ама бива ли и ние да ставаме като тях Заради Сульо и Пульо да се намразват марки и дори да има кавги .. няма смисал ... Автомобилистите можем само да си помагаме, а гонките нека останат за пистите и за удоволствие... след това да седнеш да черпиш по бира и така. Но bravosx 1,6 16v не всеки мисли като нас и .. има идиоти които създават напрежението.. нали се сеш...forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
!
Що бе колега? не е на 2000км има няма 600км мисля че е! Колко са 600 км пред възможността да се напием? То и без това ценителите сме малко, поне да се знаем!!!EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Re: !
Fiat_Alfa_Fen написа:Що бе колега? не е на 2000км има няма 600км мисля че е! Колко са 600 км пред възможността да се напием? То и без това ценителите сме малко, поне да се знаем!!!forza la FIAT
Коментар
-
daniv написа:колеги само да питам така като е с малко кобатура а с много коне не се ли износва по бързо двигателяforza la FIAT
Коментар
-
хммм...интересна тема.Истина тука е , че бравото ще скаса на старта бавареца , но това ще е само докато включи 3та от там на татък само ще гледа задницата на бмт-то.(не ме разбирайте погрешно фен сам на бравото ама бавареца си е баварец ).Докато четях темата някаде към 3та страница се пишеше че 318тдс са бараки и нищо не става от тях(това ме накара да се засмея) , но това са глупости.Лично аз карам 318тдс най-слабия двигател - 95 кончета ама на магистралката си ги поддържам 190км/ч можеше и още малко , но нали бех с родителите ми пък те единственото което ми казаха (викаха) беше - Намали ще ни пречукаш някъде.Така че моля ви се не казвайте че тоя модел не става за нищо , защото не е така.Иначе ако се пускате на къси разстояния порсто бмв-то няма смисъл даже и да тръгва ама ако е на малко по-дълго требва да си касметлия да го скъсаш /
Коментар
-
ColdFear написа:хммм...интересна тема.Истина тука е , че бравото ще скаса на старта бавареца , но това ще е само докато включи 3та от там на татък само ще гледа задницата на бмт-то.(не ме разбирайте погрешно фен сам на бравото ама бавареца си е баварец ).Докато четях темата някаде към 3та страница се пишеше че 318тдс са бараки и нищо не става от тях(това ме накара да се засмея) , но това са глупости.Лично аз карам 318тдс най-слабия двигател - 95 кончета ама на магистралката си ги поддържам 190км/ч можеше и още малко , но нали бех с родителите ми пък те единственото което ми казаха (викаха) беше - Намали ще ни пречукаш някъде.Така че моля ви се не казвайте че тоя модел не става за нищо , защото не е така.Иначе ако се пускате на къси разстояния порсто бмв-то няма смисъл даже и да тръгва ама ако е на малко по-дълго требва да си касметлия да го скъсаш /Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ColdFear написа:хммм...интересна тема.Истина тука е , че бравото ще скаса на старта бавареца , но това ще е само докато включи 3та от там на татък само ще гледа задницата на бмт-то.(не ме разбирайте погрешно фен сам на бравото ама бавареца си е баварец ).Докато четях темата някаде към 3та страница се пишеше че 318тдс са бараки и нищо не става от тях(това ме накара да се засмея) , но това са глупости.Лично аз карам 318тдс най-слабия двигател - 95 кончета ама на магистралката си ги поддържам 190км/ч можеше и още малко , но нали бех с родителите ми пък те единственото което ми казаха (викаха) беше - Намали ще ни пречукаш някъде.Така че моля ви се не казвайте че тоя модел не става за нищо , защото не е така.Иначе ако се пускате на къси разстояния порсто бмв-то няма смисъл даже и да тръгва ама ако е на малко по-дълго требва да си касметлия да го скъсаш /forza la FIAT
Коментар
-
Колеги истината е че всеки си има мнение нали така аз лично съм много доволен от бмв-то и поне за са нямам оплаквания , но както е тръгнало брат ми ако изкара книжка по-добре направо да му я подаря че ще я съсипе.Тъй като съм мераклия на Фият - Пунто или Браво ще ви помоля да ми кажете кое е по-добро и ако може плюсове и минуси на на двете коли???Извинявам се много че питам това в тоя форум ама просто имам много малко време да сядам на PC-то. За да не флууд-им темата пишете ми на pm още от сега благодаря /
Коментар
-
ColdFear написа:Колеги истината е че всеки си има мнение нали така аз лично съм много доволен от бмв-то и поне за са нямам оплаквания , но както е тръгнало брат ми ако изкара книжка по-добре направо да му я подаря че ще я съсипе.Тъй като съм мераклия на Фият - Пунто или Браво ще ви помоля да ми кажете кое е по-добро и ако може плюсове и минуси на на двете коли???Извинявам се много че питам това в тоя форум ама просто имам много малко време да сядам на PC-то. За да не флууд-им темата пишете ми на pm още от сега благодаря /forza la FIAT
Коментар
-
АЗ мисля че бравото ще бие с малко, говориме при коли в горе долу еднакво сьстояние и кадьрни шофиори. Е36 с този двигател е доста спьнат автомобил и няма нищо общо с бьрзите и пьргави коли ако така мога да се изразя. БМВ ги признавам над 2000ссм там вьрвят обективно но малките им мотори само бучьт и харчат.. А относно темата кое е буклук и кое не искам да ви пизова да гледате по реално на нещата и да не бьдете такива сектанти. АЗ уважавам всички автомобили- Фиат, опел, фолксваген, бмв, мерцедес и тн. Според мен всичко зависи кои на какьв екземпляр е попаднал- например аз карам опел, но сьм КРАИНО разочарован от марката, но пьк покраи мене хората си карат колите напьлно безпроблемно, без да пипат нищо по тях, вьрвят супер и тн.. Другия мемент- мн хора плюят фиат, но един приятел има браво и от както го е взел не е пипнал нищо по него.. Има и нещо друго всяка марка има слаби модели, двигатели и тн.... Всичко е мн относително. Ще се повторя но искам да го кажа още ведньж- БЬДЕТЕ РЕАЛИСТИ,НЕ ГЛЕДАИТЕ КАТО КОНЕ С КАПАЦИ И НЕ ОПЛЮВАИТЕ ДРУГИТЕ КОЛИ БЕЗ ДА СТЕ ИМАЛИ ДОПИРНИ ТОЧКИ С ТЯХ,ОСОБЕНО ЗА ВЬРВЕЖА. - ТОВА ВАЖИ ОСОБЕНО ЗА ХОРАТА КОИТО НИКОГА НЕ СА ПИПАЛИ ГАЕЧЕН КЛУЧ ИЛИ ВЛИЗАЛИ В СЕРВИЗ И ГОВОРЯТ КОЕ Е ДОБРО И КОЕ НЕ. Надявам се да сте ме разбрали правилно.
Коментар
-
ivanko_rs написа:ColdFear написа:хммм...интересна тема.Истина тука е , че бравото ще скаса на старта бавареца , но това ще е само докато включи 3та от там на татък само ще гледа задницата на бмт-то.(не ме разбирайте погрешно фен сам на бравото ама бавареца си е баварец ).Докато четях темата някаде към 3та страница се пишеше че 318тдс са бараки и нищо не става от тях(това ме накара да се засмея) , но това са глупости.Лично аз карам 318тдс най-слабия двигател - 95 кончета ама на магистралката си ги поддържам 190км/ч можеше и още малко , но нали бех с родителите ми пък те единственото което ми казаха (викаха) беше - Намали ще ни пречукаш някъде.Така че моля ви се не казвайте че тоя модел не става за нищо , защото не е така.Иначе ако се пускате на къси разстояния порсто бмв-то няма смисъл даже и да тръгва ама ако е на малко по-дълго требва да си касметлия да го скъсаш /
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар