Еми да .. защо трябва да се говори, че БМВ са бараки след като самата марка е спортна и имат изключително добри модели... Не знам мой какви ядове е имал с германските коли, но ако мерцедеса са бараки ... не знам, ще си купувам детски колички вече... Успех, ок биеш го и така, ама такива безцелни изказвания на никой полза не носят. Не помня кой беше казал, че тука сме сектанти... аз също защивама колата която имам сега и която харесвам, но след няколко години ще си купя друга може да е друга марка и тогава пък тя ще е най-добра... Но по принцип за мен най-добрите производители на коли са Италианците, Германците и Япониците като не са подредени в този ред, а са на 1...но това не е по тази тема.. Пак се улях ... пак ще има спорове, но пък нали за тва е форума.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.6 vs BMW 318, 115 к.с
Collapse
X
-
абе колеги някой от вас карал ли е 318. Наистина не върви като за 115 коня тази кола. Повечето хора, които си ги купуват са бивши голфаджии. Само, че карат вече bmw и са голямата работа, щото bmw е спортно, разбираш ли. Естествено повечето 318 в БГ са или след края на живота си или към края и са с доста лошо техническо състояние. Май така е с повечето bmw-та до 93-94 година. Някога може да са вървяли, ама не и сега. Разбира се има и изключения. Но съвсем не си мислете, че bmw са много здрави или много спортни. Новите модели към края на 2000 г. и след това и на мен много ми харесват, и наистина излъчват класа, но масовите гъзарчета не могат да си ги позволят и карат таралясници на по 400 000 км.
Коментар
-
Само искам да отбележа ,че БМВ за мен са една велика автомобилна марка!!!Това, че циганите направиха изключително лошо име на 3хх и на 5хх не означава, че колите за за изхвърляне! За техническото им състояние съм съгласен защото българинът е свикнал да изконсумира всичко от една стока и след това да я продава, като казва че е почти нова!!!Както каза колегата по-горе има и изключения, но според мен са малко!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
niko_ymn написа:Ще го биеш. Аз съм го правил това - и то три от три опита - на полигона в Русе. Там правата е най-много 400 м. Бравата ми е 1,6 16V 103. Просто бмв-то няма толкова клапана (и не е двувалка) и е мудно. На аутобана може и да е друга работа но на старт са мъки.forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
bravosx 1,6 16v написа:niko_ymn написа:Ще го биеш. Аз съм го правил това - и то три от три опита - на полигона в Русе. Там правата е най-много 400 м. Бравата ми е 1,6 16V 103. Просто бмв-то няма толкова клапана (и не е двувалка) и е мудно. На аутобана може и да е друга работа но на старт са мъки.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
tyson - може - ако дойдеш с БМВ. Разхода в подписа е извънградско. В града ми дава от 11 до 13 според стъпката. JTD е с две конски отгоре, по-леко от бравата, от по-ниски обороти с по-големи нютон метри, с турбо ... предавам се - ела с баварец седан - дето е доста над моите 1090 кг. Между другото - наистина може да се пробваме - колкото и да е ясен изхода ... аз искам да видя как е станал ксенона ако си го сложил.
Коментар
-
niko_ymn може когато кажеш съм готов Никога не съм се пускал срещу такъв мотор 1.6 16в затова те питах.Ксенона (живот и здраве) ще го слагам във вторник.Заповядай на срещата във сряда (прочети повече в темата за срещите) хем ще се видим хем ще пием по нещо Извинявам се за оффтопика, повече няма да сера в темата."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ще го дръпнеш на старта до 100 км/ч след това ще те мине може да са тромави, ама само на старта след 80 км/ч полудяват не знам успехСобствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
PuntoManiac ;]
Коментар
-
Проблема ми е, че все още не са ми намерили спаринг -партньор, те тия дето си мислят, че баварците летят се дуят, ама после никакви ги нямаforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Колеги един приятел вика тва бмв вдига 200 км/ч лелееее голямо постижение, ако е вярно че вдига само толкова то като ходихме с такова браво на морето с 4-ма човека 215 км/ч си ги държа над 50 км. по магистралата много жалко за тия смешни бмв-та, ама май хапват дървотоFiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар