вижте тук : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24313 искам да попитам къде са италианските бегачки в класирането от 0-140 км
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.6 vs BMW 318, 115 к.с
Collapse
X
-
bravosx 1,6 16v написа:Ludsumei написа:Еми ти дърпаш фиат с бмв и аз ти ги сравнявам . Иначе аз лично съм сигурен, че немцита са правели още самолети за хитлер докато фиат са прохойдали (лично мнение) не е нужно да ме убеждаваш няма ме искам да споря, но малък мотор с много коне не е хава просто в тоя двигател има и други работи и зависимости освен зависимоста Л/К.С. така, че нека малките мотори с много коне да са добре аз нежеля да споря с вас защото не ползвте факти а пристрастия а, че богатито е с VW и тем подобни май не зачитате ама както и да е нека ! Със здраве !
Коментар
-
Няма какво да гледам тук , видял съм колегите от форума с фиатките си колко германеца са наказали,уверявам те доста саforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
DUCATO_2.5 DIESEL написа:bravosx 1,6 16v написа:Няма какво да гледам тук , видял съм колегите от форума с фиатките си колко германеца са наказали,уверявам те доста саФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:DUCATO_2.5 DIESEL написа:bravosx 1,6 16v написа:Няма какво да гледам тук , видял съм колегите от форума с фиатките си колко германеца са наказали,уверявам те доста са
Коментар
-
Ми дразнят сигурно щото много се развалят и почето само си мислят, че не могат да вървят просто щото са от ефтините бегачки и нема пари за други и за туй се надъхвате ама истината е друга просто мисля, че стандарта не е толкова висок, че да има някой дето да се похвали с нещо смислено, че ги сравнявате с Голф обикновено ГТИ (дето е 115 к с ама без винтилите ) е трагедия що не се наперите на 16в голф или астра или пук на вектра 2.5 в6 щото ша ва зезнат през кръста. Само че като искате да е както трябва отивате на пистата правите си драг италянста гонка и race и ша видите за кво става въпрос щото във форума е лесно да изпреварваш сички ама в същност мога да кажа е че една голф 1 гти 112к.с падна от браво хгт с половин калник на дръпка така че мисля че голфа абф направо ша погребе италианеца (лично мнемие ) а пък на нас пак ше ни горчи ! Щото аз на Божурище миналата година не видях Фиати дето да се дърпат а пък уж много ги бива :D.
Коментар
-
DUCATO_2.5 DIESEL написа:Atanas71 написа:DUCATO_2.5 DIESEL написа:bravosx 1,6 16v написа:Няма какво да гледам тук , видял съм колегите от форума с фиатките си колко германеца са наказали,уверявам те доста саforza la FIAT
Коментар
-
bravosx 1,6 16v написа:DUCATO_2.5 DIESEL написа:Atanas71 написа:DUCATO_2.5 DIESEL написа:bravosx 1,6 16v написа:Няма какво да гледам тук , видял съм колегите от форума с фиатките си колко германеца са наказали,уверявам те доста са
Коментар
-
Първо аз несъм газара с парите и второ говори за виатите а не за дъщерните им фирми щото колите на "Боговете" ама има и други коли които споменах дето са малко по вървежни и малко по лимитирани , но пак ти казвам не говорим за италиански и немски, а за фиатите които карате и тезата която поддържате, а не за ферарита и мечтаене на глас, а фиата си е фиат не ферари макар и да го притежавам за това гледай фиатите а не фераритата ако обичаш. А като казвам че няма пари за друго говоря за по нормални гт карз а не за рейс карс ама няма зачение продължавай да оправдаваш фиат с ферари така е по лесно да се измъкнеш ама в крайна сметка като се намери някой да дръпне твоя фиат няма да имаш ферари под ръка да му покажш че върви повече Peace :D
Коментар
-
Ludsumei написа:Първо аз несъм газара с парите и второ говори за виатите а не за дъщерните им фирми щото колите на "Боговете" ама има и други коли които споменах дето са малко по вървежни и малко по лимитирани , но пак ти казвам не говорим за италиански и немски, а за фиатите които карате и тезата която поддържате, а не за ферарита и мечтаене на глас, а фиата си е фиат не ферари макар и да го притежавам за това гледай фиатите а не фераритата ако обичаш. А като казвам че няма пари за друго говоря за по нормални гт карз а не за рейс карс ама няма зачение продължавай да оправдаваш фиат с ферари така е по лесно да се измъкнеш ама в крайна сметка като се намери някой да дръпне твоя фиат няма да имаш ферари под ръка да му покажш че върви повече Peace :Dforza la FIAT
Коментар
-
bravosx 1,6 16v написа:DUCATO_2.5 DIESEL написа:Atanas71 написа:DUCATO_2.5 DIESEL написа:bravosx 1,6 16v написа:Няма какво да гледам тук , видял съм колегите от форума с фиатките си колко германеца са наказали,уверявам те доста са
Коментар
-
DUCATO_2.5 DIESEL написа:да правиш макарони и спагети незначи че можеш да правиш и колиRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар