Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo 1.6 vs BMW 318, 115 к.с

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

вижте тук : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24313 искам да попитам къде са италианските бегачки в класирането от 0-140 км

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
      Ludsumei написа:
      Еми ти дърпаш фиат с бмв и аз ти ги сравнявам . Иначе аз лично съм сигурен, че немцита са правели още самолети за хитлер докато фиат са прохойдали (лично мнение) не е нужно да ме убеждаваш няма ме искам да споря, но малък мотор с много коне не е хава просто в тоя двигател има и други работи и зависимости освен зависимоста Л/К.С. така, че нека малките мотори с много коне да са добре аз нежеля да споря с вас защото не ползвте факти а пристрастия а, че богатито е с VW и тем подобни май не зачитате ама както и да е нека ! Със здраве !
      Еми дърпам го колега , защото бмв и фиат от едни и същи кубици просто бавареца няма шансове , а сега че фиат не правят камара кубици е отделен въпрос,обясних ти и одеве имаме малолитржни имаме и голями мотори и не казвай че не исползваме факти , изложих ти някои факти , вие сте които казвате че от немското по-добро нема ама фактите ви никъде ги няма само празни приказки
      ето ти факти нали искаше

Коментар

Няма какво да гледам тук , видял съм колегите от форума с фиатките си колко германеца са наказали,уверявам те доста са
        forza la FIAT
        http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
          Няма какво да гледам тук , видял съм колегите от форума с фиатките си колко германеца са наказали,уверявам те доста са
          погледни позиция 483 и позиция 496 и 502 - ТАКА ЛИ НАКАЗВАТ ( НИКЪДЕ НЕ ВИДЯХ БРАВО 1,6 16V )

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
            ами твоите хора от форума пуснаха тези данни

Коментар

DUCATO_2.5 DIESEL написа:
              bravosx 1,6 16v написа:
              погледни позиция 483 и позиция 496 и 502 - ТАКА ЛИ НАКАЗВАТ
              Направи си разпечатка от тази класация .Направи си чай от нея , той може да ти помогне за час -два да забравиш горчивия си опит от гонки с италиански коли.Задай си един въпрос- защо вие всичките почитатели на немските китуци толкова много ви дразнят италианските коли.
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                bravosx 1,6 16v написа:
                Направи си разпечатка от тази класация .Направи си чай от нея , той може да ти помогне за час -два да забравиш горчивия си опит от гонки с италиански коли.Задай си един въпрос- защо вие всичките почитатели на немските китуци толкова много ви дразнят италианските коли.
                и ти искаш да караш хубава и здрава немска кола ама пусто стотинките в джоба дрънкат и резултата е Фиат - по новичък за 4000 лв със заем ( за 4000лв можеш да си купиш само джантите на БМВ - и да си направиш лагерна количка да се пускаш по селските ви баири)

Коментар

Ми дразнят сигурно щото много се развалят и почето само си мислят, че не могат да вървят просто щото са от ефтините бегачки и нема пари за други и за туй се надъхвате ама истината е друга просто мисля, че стандарта не е толкова висок, че да има някой дето да се похвали с нещо смислено, че ги сравнявате с Голф обикновено ГТИ (дето е 115 к с ама без винтилите ) е трагедия що не се наперите на 16в голф или астра или пук на вектра 2.5 в6 щото ша ва зезнат през кръста. Само че като искате да е както трябва отивате на пистата правите си драг италянста гонка и race и ша видите за кво става въпрос щото във форума е лесно да изпреварваш сички ама в същност мога да кажа е че една голф 1 гти 112к.с падна от браво хгт с половин калник на дръпка така че мисля че голфа абф направо ша погребе италианеца (лично мнемие ) а пък на нас пак ше ни горчи ! Щото аз на Божурище миналата година не видях Фиати дето да се дърпат а пък уж много ги бива :D.

Коментар

Atanas71 написа:
                    bravosx 1,6 16v написа:
                    и ти искаш да караш хубава и здрава немска кола ама пусто стотинките в джоба дрънкат и резултата е Фиат - по новичък за 4000 лв със заем ( за 4000лв можеш да си купиш само джантите на БМВ - и да си направиш лагерна количка да се пускаш по селските ви баири)
                    Ей гъзара с парите , хората с пари ама наистина пари не въшки , карат ферари,ламборджини и мазерати не смешни бмв-та или мерцедеси,не на празно тея трите ги наричат колите на боговете
                    forza la FIAT

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
                      Atanas71 написа:
                      bravosx 1,6 16v написа:
                      Ей гъзара с парите , хората с пари ама наистина пари не въшки , карат ферари,ламборджини и мазерати не смешни бмв-та или мерцедеси,не на празно тея трите ги наричат колите на боговете
                      защото не са се качвали в истински расови бегачки аз месля че ви показах една скромна статистика пусната от самите вас и къде там е ферари,ламборджини и мазерати -ПИТАМ КЪДЕ СА ?

Коментар

Първо аз несъм газара с парите и второ говори за виатите а не за дъщерните им фирми щото колите на "Боговете" ама има и други коли които споменах дето са малко по вървежни и малко по лимитирани , но пак ти казвам не говорим за италиански и немски, а за фиатите които карате и тезата която поддържате, а не за ферарита и мечтаене на глас, а фиата си е фиат не ферари макар и да го притежавам за това гледай фиатите а не фераритата ако обичаш. А като казвам че няма пари за друго говоря за по нормални гт карз а не за рейс карс ама няма зачение продължавай да оправдаваш фиат с ферари така е по лесно да се измъкнеш ама в крайна сметка като се намери някой да дръпне твоя фиат няма да имаш ферари под ръка да му покажш че върви повече Peace :D

Коментар

Ludsumei написа:
                          Първо аз несъм газара с парите и второ говори за виатите а не за дъщерните им фирми щото колите на "Боговете" ама има и други коли които споменах дето са малко по вървежни и малко по лимитирани , но пак ти казвам не говорим за италиански и немски, а за фиатите които карате и тезата която поддържате, а не за ферарита и мечтаене на глас, а фиата си е фиат не ферари макар и да го притежавам за това гледай фиатите а не фераритата ако обичаш. А като казвам че няма пари за друго говоря за по нормални гт карз а не за рейс карс ама няма зачение продължавай да оправдаваш фиат с ферари така е по лесно да се измъкнеш ама в крайна сметка като се намери някой да дръпне твоя фиат няма да имаш ферари под ръка да му покажш че върви повече Peace :D
                          Аз не говорех на теб
                          forza la FIAT

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
                            Atanas71 написа:
                            bravosx 1,6 16v написа:
                            и незнам кой баровец слиза от лимузина Ферари - (защото Мерцедес и БМВ предлагат такива автомобили за разлика от макаронаджиите ) да правиш макарони и спагети незначи че можеш да правиш и коли

Коментар

Коментар

да правиш макарони и спагети незначи че можеш да правиш и коли
                                мдам то и използването на преработено желязо от бирени кутиики не е препоръчително при автомобилостроенето ама на...като няма от какво поне по немско бира има... ше пием и после шъ праими коли....па те като изгният и ги хвърлят пак ше напраими кутии за бира и после от тях пак коли...и те така... все ми е било интересно сравнението на макарони с автомобили...?! къде е логиката?! ама то само като чуеш модел на фау ве...голф...рабит...пасат....то все нещо така за поляни нивя село...все с такова са свързани...ако се разровя из историята на марките сигурно ще се открие някаква българска връзка...интересно ми е само защо всички на немските коли им казват каруци ми че то от модела идвало как да им викат по друг начин то така на галено сигурно им казват...а на италианските макарони...аз предпочитам на макарон...сигурно по меко и приятно вози...а и тая каруца с това магаре отпреде...ту тръгне ту спре...на баири се опъва...а и бързо старее...знам ли...а за разхода на шума и т.н. не ми се мисли...все пак да се върна на въпроса от темата, че да не е само офф...бмв-то не е лошо ама...срещу доста по лекото браво просто си издиша отвсякъде...а и сега прегледах списъка...ми какво да видя...то преди всяко фау ве има някоя италянка...странно как така...9 Alfa Romeo 156 GTA 250 cv....................................11.93 104) Vw Golf V R32 3.2 250 cv. (05)........................................12.24 111) Alfa Romeo GTV 3.2 240 cv..........................................12.38 112) Wv Golf V GTI 2.0 T dsg 200 cv........................................12.41 249) Alfa Romeo 156 2.5 V6 190 cv. (9.....................14.90 251) Opel Vectra GTS V6 211 cv......................................14.91 254) Alfa Romeo 156 jtd multijet 175 cv......................14.94256) BMW 325i Coupé 192 cv. (92).......................................14.96 38 Alfa Romeo 156 JTS 165 cv................................17.23 389) Opel Astra 1.9 Cdti 150 cv. (05)..........................17.24 390) Vw Passat 1.8T 150 cv. (99).........................................17.24 485) Fiat Tipo 1.8 16v. 138 cv. (92)............................18.45 486) Opel Vectra 2.2 5p. Aut. 155 cv. ................................18.46 496) Fiat Bravo 2.0 hgt 150 cv.........................................18.58 497) Vw Golf Plus 2.0 Tdi 140 cv. (05)...............................18.59 и още и още...?!!?
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X