bravosx 1,6 16v написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.6 vs BMW 318, 115 к.с
Collapse
X
-
Лелелееее те тия тигри колко варвът не е истина!!! Ако имаш фиати 2000г. с климатик за 3000 аз веднага взимам 10-ина казваи къде да идвам да ги качвам с автовоза само!От както се занимавам с продажба на коли не съм срещал читав фиат за 3000 2000г с клима или явно ти си късметлия не знам!?А относно тигра и въобще опел просто не искам дори да изричам тая марка вие тука съвсем си откачихте в тоя форумFiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
-
DUCATO_2.5 DIESEL написа:колега като толкова са хубави тия ФИАТИ ЗАЩО 2000г СТРУВАТ ПО 3000лв и то с климатик - и ти си тръгнал за класове да говориш и за бързина ФИАТ БРАВО 1,6 16V 0-100км -11сек.-че аз с на жена ми тиграта ще те направя дармаданRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Аз съм съгласен, че трябва да се уважават всички марки. Сравнението беше неуместно между седан и хечбек. Сравнявайте с марея. Относно това за от нула до сто - по-добре на хартия по-скромно отколкото обещания за секунди, които никак не могат да се постигнат. Скоростната кутия е такава, че като си вече на втора по-бавно се стига до сто докато за сравнение на първа доста бързо си над 60, а не говорим за летящ старт все пак. Аз бих сменил брадвата за баварче, но нямат хечбек с 4 врати. И това да струва бмв от 92 година колкото фиат на десетина години не е реклама в полза на немското, а по скоро обратното. Нека се пържат в жегите без климатик, и да им поднася задницата в снеговете, пък да си дават парите за коли на по 15 години щом държат на марковото. Аз лично можех да взема бмв с 200 евро по-евтино от бравата, но с 5 години по-старо и с 3 пъти повече навъртян километраж, без клима, но не го харесах защото на външен вид ми седи някак морално остаряло и е непрактично с типичния им разход. Ако ми предложат обаче да избирам между БМВ и Фиат и двете на по 6 години - тогава и аз бих уважил другата марка.
Коментар
-
Re: Bravo 1.6 vs BMW 318, 115 к.с
bravosx 1,6 16v написа:Как мислите колеги, ще дръпна ли бавареца със БРАВОТОФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Re: Bravo 1.6 vs BMW 318, 115 к.с
Atanas71 написа:bravosx 1,6 16v написа:Как мислите колеги, ще дръпна ли бавареца със БРАВОТОforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
DUCATO_2.5 DIESEL написа:bravosx 1,6 16v написа:ColdFear написа:хммм...интересна тема.Истина тука е , че бравото ще скаса на старта бавареца , но това ще е само докато включи 3та от там на татък само ще гледа задницата на бмт-то.(не ме разбирайте погрешно фен сам на бравото ама бавареца си е баварец ).Докато четях темата някаде към 3та страница се пишеше че 318тдс са бараки и нищо не става от тях(това ме накара да се засмея) , но това са глупости.Лично аз карам 318тдс най-слабия двигател - 95 кончета ама на магистралката си ги поддържам 190км/ч можеше и още малко , но нали бех с родителите ми пък те единственото което ми казаха (викаха) беше - Намали ще ни пречукаш някъде.Така че моля ви се не казвайте че тоя модел не става за нищо , защото не е така.Иначе ако се пускате на къси разстояния порсто бмв-то няма смисъл даже и да тръгва ама ако е на малко по-дълго требва да си касметлия да го скъсаш /forza la FIAT
Коментар
-
Струва три пъти повече щом има балъци, като теб да ги купуват на всяка цена която им каже джамбазина. После да се крият по разни сервизи да ремонтират постоянно дефектиращата купчина ръжда. След това разправят наляво и надясно как нищо не правили по "колата" въобще не се чупела и.т.н. Никой не ги и пита дали се чупят или не те сами се самоубеждават в обратното и са много доволни когато навият някой да си купи и той същата трошка демек да го прекарат да не са сами . :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
колега сам си написал на какво си оприличаваш колата на самия ти аватар и кола с челно съпротивление на ВЛАК не ми я хвали - не знам дали си забелязал на сервизите на ФИАТ какво пише над табелите -БЛАГОДАРИМ ЧЕ ВИ ИМА - ДА НЕ УМРЕМ ОТ ГЛАД (и забравих да попитам кой ви е най-бързия и луксозен ФИАТ )
Коментар
-
има ли смисъл да се заяждаме с опел манияци,то само като си кажа опел маниак и почва да ме боли корема от смяхforza la FIAT
Коментар
-
Тигра кола ли е, не е ли настъпана разпльокана жаба?! Не вярвам сериозен мъж да хвали това подобие на автомобил и да се пъчи какво щял да направи, като седне в него. Това е детска количка за мадами, които се учат да карат. Винаги ми е било много смешно да видя мъж на шофьорското място в такава кола, че и гледа някак си отвисоко на околните, без да осъзнава колко нелепо стои там.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
DUCATO_2.5 DIESEL написа:bravosx 1,6 16v написа:има ли смисъл да се заяждаме с опел манияци,то само като си кажа опел маниак и почва да ме боли корема от смяхforza la FIAT
Коментар
-
sugarboy написа:Тигра кола ли е, не е ли настъпана разпльокана жаба?! Не вярвам сериозен мъж да хвали това подобие на автомобил и да се пъчи какво щял да направи, като седне в него. Това е детска количка за мадами, които се учат да карат. Винаги ми е било много смешно да видя мъж на шофьорското място в такава кола, че и гледа някак си отвисоко на околните, без да осъзнава колко нелепо стои там.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар