Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo 1.6 vs BMW 318, 115 к.с

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Детският спор приключи! Евала! Айде приятна вечер на всички.
      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

DUCATO_2.5 DIESEL написа:
        кой италиански боклук срещу : БУГАТИ ВАЕРОН , МЕРЦЕДЕС ЦЛ 65 В12 БИ ТУРБО АМГ, БМВ М6 , БМВ М5, МАКЛАРЪН Ф1 ,БМВ МЗ ЦСЛ, БМВ МЗ 420 hp , АУДИ Р 8 , - КОЙ ПИТАМ
        Не че искам да възпламенявам отново страстите ама ... Ферари Фхх, или пък Мц12 на Мазерати.Чисти атмосферки .

Коментар

Mupo написа:
          кой италиански боклук срещу : БУГАТИ ВАЕРОН , МЕРЦЕДЕС ЦЛ 65 В12 БИ ТУРБО АМГ, БМВ М6 , БМВ М5, МАКЛАРЪН Ф1 ,БМВ МЗ ЦСЛ, БМВ МЗ 420 hp , АУДИ Р 8 , - КОЙ ПИТАМ
          Не, че искам да възпламенявам отново страстите, ама ... Ферари FXX, или пък МC12 на Мазерати.Чисти атмосферки .
          ок, братле така да бъде

Коментар

stef написа:
            E30 М 3- със сигурност не е турбо, бмв от старите имат само една турбо кола / бензинова говорим/ и това е Е23 /седмицата/ 745 i
            Има такова М 3 с 4 цил. турбо, и то е много известно, понеже е доста нетипично за БМВ. Нека БМВ маниаците да пуснат някакъв линк, че аз нещо не мога
            sigpic
            Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
            475HP 11,5/1,9/191
            YouTube

Коментар

имате мир от мен
              И на следващата среща БМВ + Фиат + Алфа. Направо ще скриете шапката на всички клубове/форуми. Колега, не се обиждай толкова. Няма смисъл п.с. Оня ден ми трябваше едно инфо и се разходих из дебрите на Опел форум-а. Все съм си мислил, че фиаткаджии сме фанатици донякъде, ама ония ми скриха шапката.
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

ici написа:
                stef написа:
                E30 М 3- със сигурност не е турбо, бмв от старите имат само една турбо кола / бензинова говорим/ и това е Е23 /седмицата/ 745 i
                Има такова М 3 с 4 цил. турбо, и то е много известно, понеже е доста нетипично за БМВ. Нека БМВ маниаците да пуснат някакъв линк, че аз нещо не мога
                виж тук: http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=17028 http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=17270 - това са единствените турбо коли на БМВ за времето си 1970- 1990 - просто давам отговор на момчето не се заяждам

Коментар

Коментар

!

Айде мир, ама тая вечер да докараш тиграта на лукойл Че оня ден те чакахме до 23:00 часа, ама не дойде днес пак ще сме там към 21:30, ако имаш желание ела! Пък после
                    EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                    Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                    ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                    Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Re: !

Fiat_Alfa_Fen написа:
                      Айде мир ама тая вечер да докараш тиграта на лукойл Че оня ден те чакахме до 23:00 часа ама не дойде днес пак ще сме там към 21:30 ако имаш желание ела! Пък после
                      човече, разбери ме правилно имам много работа и се прибирам късно ще говоря с Гриша да ти се обади някоя Събота след обяд да ги пробваме - няма проблем и да паднем и да бием пак ще се напием (а може и на следващата ви среща да се видим и да се разберем лично - което според мен е най-добре - а за сега ти пожелавам всичко най ( а, относно онзи ден бях на имен ден и на Гриша му казах не знам защо не ти е казал грешката не е в мен )

Коментар

Re: !

И да паднем и да бием пак ше се напием! Това е истината!
                        EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                        Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                        ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                        Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

1

може ли и аз да кажа нещо? с Фиат Купе 1.8 16в къртя БМВ 318и както имам и няколко победи срещу 320и но не са от старт а засечки по улиците на 2-3-та предавка и неможе да претендирам че сам по бърз но срещу БМВ 318IS немога да се меря на 3-та ме яде доколкото се сещам те са 4 -цилиндрови но мотора е напънат 145 к.с и смятам че на ниските скорости варви по добре от 320и 6-цилиндрово.

Коментар

Re: 1

BRASNA4A написа:
                            може ли и аз да кажа нещо? с Фиат Купе 1.8 16в къртя БМВ 318и както имам и няколко победи срещу 320и но не са от старт а засечки по улиците на 2-3-та предавка и неможе да претендирам че сам по бърз но срещу БМВ 318IS немога да се меря на 3-та ме яде доколкото се сещам те са 4 -цилиндрови но мотора е напънат 145 к.с и смятам че на ниските скорости варви по добре от 320и 6-цилиндрово.
                            брато, няма значение така или иначе вече всяко хлапе знае, че бмв не е кола за състезания :D
                            GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

v1per написа:
                              BRASNA4A написа:
                              брато, няма значение така или иначе вече всяко хлапе знае, че бмв не е кола за състезания :D
                              Тоше моля те недей подхваща темата БМВ отново защото неискам да се заяждам повече с никой от този форум (смятам че си ме разбрал )

Коментар

v1per написа:
                                BRASNA4A написа:
                                Тоше моля те недей подхваща темата БМВ отново защото неискам да се заяждам повече с никой от този форум (смятам че си ме разбрал )
                                И аз подкрепям V1PER,за БМВ тата.
                                ОБИЧАМ КОЛИ С МНОГО ДОБИТЪК ПОД КАПАКА

Коментар

Working...
                                X