ivo098 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво vs Голф GTI
Collapse
X
-
А Bravo HGT по - добро ли е от Golf 3 GTI, питам защото адски много почват да ме дразнят голфаджиите, който пък превъзнасят своите коли... а не мисля, че бравото( посочения модел по горе) е невървежно както го изкарват... ахаха та аз самия съм с такъв двигател на мареята и съм очуден от пъргавоста й, и как дори на 5 продължава да си къса гумите...Дали си отговорих сам?
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
тоя голф и на мен ми е мн чудно дали ще ме друпне щото един приятел все ме навива да дръпнем с един друг колоците ама аз все сам на лампа та дали моито 16в ше го дръпне на 400мза 115 коня версията става въпрос,страх ме е само от 1...как не ги направиха малко по-леки тия фиати веF.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa
Коментар
-
mainx написа:ivo098 написа:аз пък си спомням веднъж излязох с колата и не се дръпнах с никой...ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Caspar_mc написа:хах немски народен кютук срещу италянската грация , фолф ли е него хвали , фиат ли е него жали , газ до дупка и тия селяни с голфове и други такива подобия на автомобили да си карат по кърските патищата и да не се излагат. [/img]forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар