Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Tipo 1.6 DOHC vs. Opel Vectra 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Току що разбирам че тази яка резачка върви само и единствено на газ ,понеже няма резервоар за бензин(махнал го защото му тежал)!!!Егати рацера ,май много му е дошло НФС Картон!!!
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
      Току що разбирам че тази яка резачка върви само и единствено на газ ,понеже няма резервоар за бензин(махнал го защото му тежал)!!!Егати рацера ,май много му е дошло НФС Картон!!!
      Е сега е времето да намериш каруца с магаре и да му предложиш гонка! То и без газовото е дроб пък смятай с газово! А и да няма резервоар, мале многооо зле е тоя пич. Аз ако имах такъв дарак щях да съм по тих от водата и по нисък от тревата. Ама тоя пич явно е много силен. НА ДУМИ :D
      EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
      Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
      ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
      Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Тоя галош с неговата Вектра да ходи по селата да се дарпа с жигулите и джуганите. Аз лично съм се возил в въпросното типо. Аз в него без да сложа клана НЕ СЕ КАЧВАМ !!! Правихме нещо като стартче ей така непринудено с това вълшебно Типо.Аз бях с Мерцедес 190 Е 2.0 (фул индж. - 130 hp) -1400 кг , а типото 90 коня 1100 килца някаде , и какво стана ..... егати палавото типо :D .... докато не качих 3-та на 120 - 130 км/ч. , имах чуството, че ми се е залепил за задната броня. Хубаво че успях да трагна секунда по-рано ,че моеше и зарезил да стана Това Типо много го уважавам , както и собственика му и точно за това той ще ме кара на бала ми май месец ... :P

Коментар

Caspar_mc написа:
          ... докато не качих 3-та на 120 - 130 км/ч. ...
          Абе не знам Типо-то колко е вълшебно, ама тая 190ка определено е дошка от страната на чудесата...3та скорост на 130км/ч
          Fiat Punto 1.7TD
          Mazda 626 2.0
          Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

еми на 2-ра лови 120-130 мах. четох в книга спениално за тоя модел 190 Е 2.0 89’-та година , че скоростите на са по далгички..... а и то си и зависи от горивото . По книга го дават на 95 бензин да се кара , с 95 бензин сам забелязал че повече от 100- 110 на 2ра не дига. Тоя резултат 120-130 мах на 2-ра го постингнах на бензин 98. Но да си бъдем реалисти, не е важно колко км/ч можеш да развиеш на 1-ва , 2-ра и т.н. а за колко време сте я развиеш тая скорост...

Коментар

Възможно, не знам, нямам наблюдения над 190ките, но ако е читава и добре поддържана - защо не.
              Fiat Punto 1.7TD
              Mazda 626 2.0
              Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
                Възможно, не знам, нямам наблюдения над 190ките, но ако е читава и добре поддържана - защо не.
                Ами читава е ,най ми харесва мерника отпред! Ама ми се струва малко голямичка за неговите размери...Иначе я видях как прави слънца тая 190-ка!
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Caspar_mc написа:
                  еми на 2-ра лови 120-130 мах. четох в книга спениално за тоя модел 190 Е 2.0 89’-та година , че скоростите на са по далгички..... а и то си и зависи от горивото . По книга го дават на 95 бензин да се кара , с 95 бензин сам забелязал че повече от 100- 110 на 2ра не дига. Тоя резултат 120-130 мах на 2-ра го постингнах на бензин 98. Но да си бъдем реалисти, не е важно колко км/ч можеш да развиеш на 1-ва , 2-ра и т.н. а за колко време сте я развиеш тая скорост...
                  Еми ако 4-степенна скоростна кутия нормално е да са и дълги скоростите и да има тези постижения на 2а и на 3а
                  forza la FIAT
                  http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

не вярвам тази ражда да те мине :D
                    FIAT Bravo 1.2 16V 82k.c.

Коментар

Caspar_mc написа:
                      Тоя галош с неговата Вектра да ходи по селата да се дарпа с жигулите и джуганите. Аз лично съм се возил в въпросното типо. Аз в него без да сложа клана НЕ СЕ КАЧВАМ !!! Правихме нещо като стартче ей така непринудено с това вълшебно Типо.Аз бях с Мерцедес 190 Е 2.0 (фул индж. - 130 hp) -1400 кг , а типото 90 коня 1100 килца някаде , и какво стана ..... егати палавото типо :D .... докато не качих 3-та на 120 - 130 км/ч. , имах чуството, че ми се е залепил за задната броня. Хубаво че успях да трагна секунда по-рано ,че моеше и зарезил да стана Това Типо много го уважавам , както и собственика му и точно за това той ще ме кара на бала ми май месец ... :P
                      Да ти кажа честно не бях ти се залепил на задната броня ,просто връщах газта защото нямаше от де да мина дата задмина ,кво да те прескоча ли Шегувам се разбира се...А тоя с тоя виц на колела почва да ме дразни ,пуска мухата сам и никакъв го няма!Аман от рацери ,въобще няма да се занимавам с такива каруцари!!!Колко пъти повдигам въпроса за гонката пред един приятел ,толкова пъти се блъскам в стена!!!Оня никакъв го няма!!!ММай го е хванало страх от италианската консервена кутия както се казваше в една друга тема пусната от Kiler_4o...Абе като се замисля ела да го накажеш с Пунто-то...много ще му се смея

Коментар

Много им гният резервоарите на опелите, затуй ги махат!

Коментар

Working...
                        X