Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Predatorsi написа:
    ///MPower написа:
    Или пък искахте да кажете,че фиат имат по добри мотори от бмв ?
    Това че FIAT не правят 6 литрови двигатели не означава ,че нямат добри мотори!!!Айде да си имаме уважението!!!Това ,че и двете марки имат достойно място в автомобилната история ,и че са дали много на тая пуста автомобилна история ,май никой не го интересува?!?!?!?!?!?!?!?!Защо продължавате да се ядете по тая тема ,че някакъв Фиат 1.6 бил БМВ 1.6 Компакт...нормално е БМВ-то е с 100-на килца по-тежко ,на едни и същи коне...Писна ми да чета безсмислени постове и дразги ... тая тема е за 3+ ,не колата на колегата ///MPower!!!Мисля ,че е време и някои от нашите хора да се засрамят ,за изговорените небивалици!!!Бъдете здрави всички ,майната му на това коя кола е по-бърза ,важното е да има кеф и уважение(нещо ,което отдавна май изчезна в тоя вид спорт)!!!Поздрави:Симеон...
    Колега Predatorsi,подкрепям те напълно!Наистина вече уважението в този спорт ......

Коментар

Predatorsi написа:
      ///MPower написа:
      Това че FIAT не правят 6 литрови двигатели не означава ,че нямат добри мотори!!!Айде да си имаме уважението!!!Това ,че и двете марки имат достойно място в автомобилната история ,и че са дали много на тая пуста автомобилна история ,май никой не го интересува?!?!?!?!?!?!?!?!Защо продължавате да се ядете по тая тема ,че някакъв Фиат 1.6 бил БМВ 1.6 Компакт...нормално е БМВ-то е с 100-на килца по-тежко ,на едни и същи коне...Писна ми да чета безсмислени постове и дразги ... тая тема е за 3+ ,не колата на колегата ///MPower!!!Мисля ,че е време и някои от нашите хора да се засрамят ,за изговорените небивалици!!!Бъдете здрави всички ,майната му на това коя кола е по-бърза ,важното е да има кеф и уважение(нещо ,което отдавна май изчезна в тоя вид спорт)!!!Поздрави:Симеон...
      Mного добро изказване наистина,нека има уважение на пътя,няма значение кой с каква кола е,дали е 50 или 300 коня,извинения и към Мповера.
      Marea HLX 147ps

Коментар

Gofi написа:
        Predatorsi написа:
        ///MPower написа:
        Mного добро изказване наистина,нека има уважение на пътя,няма значение кой с каква кола е,дали е 50 или 300 коня,извинения и към Мповера.
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

///MPower написа:
          Atanas71 написа:
          ///MPower написа:
          Мен направо ме е срам да кажа,какво карам.Тука с тея бързи фиат-и направо ...
          Все едно някой те е питал , но както и да е
          Пак се изказа неподготвен!Или не следиш темата или си доста ......... айде,че ша ми сложат и трето наказание...Въпреки,че вие нямате нито едно ... само аз и бебока :D е да като не караме фят,как да нямаме.Мойта кола по-точно Москвич,количка на която пише +3 (Въпреки,че тая количка не можеш да си я позволиш понеже търсиш евтинкото фиатче със евтинките части и мноооооооооооого да върви :D :D :D :D :D ),не е за драг!Нашата марка освен за драг и за друго става... Та затова не съм се пуснал с колегата с алфата !П.П. Диката_бг,не си позволявай да говориш за майка ми,каквото и да било !!!П.П.2 Вижте сега ... Най-слабия мотор на бмв е 1.6 .Съответно той е направен по икономичен!От там си вадете изводите,защо фиат 1.6 е по-бързо от бмв с 1.6!Или пък искахте да кажете,че фиат имат по добри мотори от бмв ?
          Много мъка има по този свят Дано господ те пази
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
            ///MPower написа:
            Atanas71 написа:
            ///MPower написа:
            Мен направо ме е срам да кажа,какво карам.Тука с тея бързи фиат-и направо ...
            Все едно някой те е питал , но както и да е
            Пак се изказа неподготвен!Или не следиш темата или си доста ......... айде,че ша ми сложат и трето наказание...Въпреки,че вие нямате нито едно ... само аз и бебока :D е да като не караме фят,как да нямаме.Мойта кола по-точно Москвич,количка на която пише +3 (Въпреки,че тая количка не можеш да си я позволиш понеже търсиш евтинкото фиатче със евтинките части и мноооооооооооого да върви :D :D :D :D :D ),не е за драг!Нашата марка освен за драг и за друго става... Та затова не съм се пуснал с колегата с алфата !П.П. Диката_бг,не си позволявай да говориш за майка ми,каквото и да било !!!П.П.2 Вижте сега ... Най-слабия мотор на бмв е 1.6 .Съответно той е направен по икономичен!От там си вадете изводите,защо фиат 1.6 е по-бързо от бмв с 1.6!Или пък искахте да кажете,че фиат имат по добри мотори от бмв ?
            Много мъка има по този свят Дано господ те пази
            Колега,нещо не разбрах какво искаш да ми кажеш,с този си пост

Коментар

Нищо лошо все хубави работи. Това "господ да те пази" си е добро пожелание , обединява : здраве , щастие , успех ,живот......... Няма лошо.
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                Нищо лошо все хубави работи. Това "господ да те пази" си е добро пожелание , обединява : здраве , щастие , успех ,живот......... Няма лошо.
                Каквото искаш говори...Аз нямам намерения,да се карам с никой повече в този форум!Видях,че има свестни,стойностни хора тук!Ти ако искаш,продължавай!

Коментар

Lestat pi4 po dobre mluk

Fiat punto kato ima ba6ta mi nasra bmw 316 daje bmw-to ne moja da muse opre316 sa nai-smotanite bmw-ta :P
                  Fiat Coupe First :D

Коментар

Re: Lestat pi4 po dobre mluk

MiTk0o0_F.I.A.T написа:
                    Fiat punto kato ima ba6ta mi nasra bmw 316 daje bmw-to ne moja da muse opre316 sa nai-smotanite bmw-ta :P
                    Ей ТЕХЕРАНЕЦ,мини на български и имай някакво уважение към колегите,какво си насрал и осрал си ги говори в Техеран
                    Marea HLX 147ps

Коментар

ехаа това е била сигорно голяма гонка штом да са изписани 13-страници ехее сигорно ще влезеш в историята .........
                      сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

blagun написа:
                        Баси 105 коня падат от 75
                        ми .. аз със полвин кола карах пред бмв купе 150 коня после пича каза че ма бил пуснал .. а аз се издъних карах около 40-50 метра на 2-ра на ограничитела и бравока прекъсваше .. (то щот съм малко прос де ама пак бях пред него)

Коментар

Алоооооооооооооооооо :D я слезте малко на земята :D как го бие6 това БМВ с 1.2 пунто ГОЛЕМИЯ МАТОР ве а :D да не си пил вода от пералнята :D
                          Audi S3 Quattro 3??+

Коментар

HepegoBeH написа:
                            Алоооооооооооооооооо :D я слезте малко на земята :D как го бие6 това БМВ с 1.2 пунто ГОЛЕМИЯ МАТОР ве а :D да не си пил вода от пералнята :D
                            И ти се регистрира тук за да влезнеш в този раздел и всяка тема дет има БМВ да я спамнеш ? Б**и Т******а !
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                              HepegoBeH написа:
                              И ти се регистрира тук за да влезнеш в този раздел и всяка тема дет има БМВ да я спамнеш ? Б**и Т******а !
                              Ами да!!! Верно БМВ-тата не са бързи коли...няма спор...ама и вие тука направооо...не се чувате вече... Преди най-голямата бегачка беше Купето,после стана Бравото...сега Пунтото,предстои да прочетем някаде как Сициенто дало два автовоза разтояние на някой ГСи или Гти или каквото да било друго освен Фиат... Усещайте се хора... П.П. :Сигурно БМВ-то го е карал някои млад шофьор със 5 литра масло на 20 литра бензин!!!
                              Audi S3 Quattro 3??+

Коментар

Усещаш ги нещата

Коментар

Working...
                                X