Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега,ти май не разбра,какво имах напредвид под "най-славия мотор"...

Коментар

нещо

///MPower написа:
      Колега,ти май не разбра,какво имах напредвид под "най-славия мотор"...
      Майна,ма ти си бил от славия,почна да се объркваш май,ако имаш малко достойнство-извини се на всички колеги и се премести във вашия форум,нищо лично към теб.
      Marea HLX 147ps

Коментар

аве ///MPower ти да не караш м5 модел 99-03г.

Коментар

колега ///MPower изкарай едно бмв 316 стоково като мойто браво да му разгоня фамилията за 128 път та да мирясаш.пак ти казвам два еднакви мотора бмв-фиат няма.италианеца е винаги отпред.само погледни 320ванус.по умрел кон от това няма и няма и да има.бмв има само стойка и до там.ти представяш ли си фиат да изкарат 3000-4000 хиляди кубика мотор.къде отиваш ти може би.смях голям ще падне на бояна.бмв правят голями и здрави мотори но на гонки никакви ги няма.и дори със сълзи на очи и бебока ще ти потвърди за 1.6 бмв и 1.6 фиат.дори тои караше фиата и тои му разгони фамилията на това бмв-це.поздрави
          fiat bravo 1.6 16v gt
          fiat marea 1.9 8v jtd
          fiat punto 1.7 td
          fiat marea 1.6 16v

Коментар

и ако немериш 1.6 бмв след четвъртак.тогава си взимам книжката.
            fiat bravo 1.6 16v gt
            fiat marea 1.9 8v jtd
            fiat punto 1.7 td
            fiat marea 1.6 16v

Коментар

утре штети намера
              бмв форевар м5

Коментар

казах че след 4 дни .то тогава фиестичката на жената
                fiat bravo 1.6 16v gt
                fiat marea 1.9 8v jtd
                fiat punto 1.7 td
                fiat marea 1.6 16v

Коментар

да ама виш 200 километра 10 лева
                  бмв форевар м5

Коментар

Мен направо ме е срам да кажа,какво карам.Тука с тея бързи фиат-и направо ...

Коментар

http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...7MwithoutForce защо никои не се е пуснал срещу колегата с алфата оо м3ките наказват всичко ама само на думи друго е като застанат немалолитражки до тия БМВта е 320и и 318ис те тая алфа и на задна ще я дръпнат ама караи появи се в темата и му пиши хаиде искараи бързата си щаига срещу този тук ооо не тои не е 1,2 или 1,4 или аиде 1,6 пак няма да те мине там мотора е голям и хоп нашия от БМВ форума ни вес ни кост. Ходи при майка си и и кажи, че да влезиш някаде където всички имат книжки и коли не е като да си играеш с БМВ м3 от някои магазин и на опаковката да пише 3+
                      Subaru B9 tribeca 3.0
                      Peugeot 307 04
                      Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                      Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

нещо

///MPower написа:
                        Няма нищо срамно синко,москвича също е кола,нищо че има емблема на бмв
                        Marea HLX 147ps

Коментар

///MPower написа:
                          Все едно някой те е питал , но както и да е
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                            ///MPower написа:
                            Пак се изказа неподготвен!Или не следиш темата или си доста ......... айде,че ша ми сложат и трето наказание...Въпреки,че вие нямате нито едно ... само аз и бебока :D е да като не караме фят,как да нямаме.Мойта кола по-точно Москвич,количка на която пише +3 (Въпреки,че тая количка не можеш да си я позволиш понеже търсиш евтинкото фиатче със евтинките части и мноооооооооооого да върви :D :D :D :D :D ),не е за драг!Нашата марка освен за драг и за друго става... Та затова не съм се пуснал с колегата с алфата !П.П. Диката_бг,не си позволявай да говориш за майка ми,каквото и да било !!!П.П.2 Вижте сега ... Най-слабия мотор на бмв е 1.6 .Съответно той е направен по икономичен!От там си вадете изводите,защо фиат 1.6 е по-бързо от бмв с 1.6!Или пък искахте да кажете,че фиат имат по добри мотори от бмв ?

Коментар

///MPower написа:
                              Или пък искахте да кажете,че фиат имат по добри мотори от бмв ?
                              Това че FIAT не правят 6 литрови двигатели не означава ,че нямат добри мотори!!!Айде да си имаме уважението!!!Това ,че и двете марки имат достойно място в автомобилната история ,и че са дали много на тая пуста автомобилна история ,май никой не го интересува?!?!?!?!?!?!?!?!Защо продължавате да се ядете по тая тема ,че някакъв Фиат 1.6 бил БМВ 1.6 Компакт...нормално е БМВ-то е с 100-на килца по-тежко ,на едни и същи коне...Писна ми да чета безсмислени постове и дразги ... тая тема е за 3+ ,не колата на колегата ///MPower!!!Мисля ,че е време и някои от нашите хора да се засрамят ,за изговорените небивалици!!!Бъдете здрави всички ,майната му на това коя кола е по-бърза ,важното е да има кеф и уважение(нещо ,което отдавна май изчезна в тоя вид спорт)!!!Поздрави:Симеон...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

///MPower написа:
                                Atanas71 написа:
                                ///MPower написа:
                                Пак се изказа неподготвен!Или не следиш темата или си доста ......... айде,че ша ми сложат и трето наказание...Въпреки,че вие нямате нито едно ... само аз и бебока :D е да като не караме фят,как да нямаме.Мойта кола по-точно Москвич,количка на която пише +3 (Въпреки,че тая количка не можеш да си я позволиш понеже търсиш евтинкото фиатче със евтинките части и мноооооооооооого да върви :D :D :D :D :D ),не е за драг!Нашата марка освен за драг и за друго става... Та затова не съм се пуснал с колегата с алфата !П.П. Диката_бг,не си позволявай да говориш за майка ми,каквото и да било !!!П.П.2 Вижте сега ... Най-слабия мотор на бмв е 1.6 .Съответно той е направен по икономичен!От там си вадете изводите,защо фиат 1.6 е по-бързо от бмв с 1.6!Или пък искахте да кажете,че фиат имат по добри мотори от бмв ?
                                Леле колко много състезатели има в България!!!Чак почвам да се плаша като ми се наложи да изляза на пътя,изпитвам панически страх да не ме изпревари някой безумец тръгнал да покаже колко му е бърза колата и празна главата.Момчета улиците ни не са писти!!!
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X