Колега,ти май не разбра,какво имах напредвид под "най-славия мотор"...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт
Collapse
X
-
колега ///MPower изкарай едно бмв 316 стоково като мойто браво да му разгоня фамилията за 128 път та да мирясаш.пак ти казвам два еднакви мотора бмв-фиат няма.италианеца е винаги отпред.само погледни 320ванус.по умрел кон от това няма и няма и да има.бмв има само стойка и до там.ти представяш ли си фиат да изкарат 3000-4000 хиляди кубика мотор.къде отиваш ти може би.смях голям ще падне на бояна.бмв правят голями и здрави мотори но на гонки никакви ги няма.и дори със сълзи на очи и бебока ще ти потвърди за 1.6 бмв и 1.6 фиат.дори тои караше фиата и тои му разгони фамилията на това бмв-це.поздравиfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...7MwithoutForce защо никои не се е пуснал срещу колегата с алфата оо м3ките наказват всичко ама само на думи друго е като застанат немалолитражки до тия БМВта е 320и и 318ис те тая алфа и на задна ще я дръпнат ама караи появи се в темата и му пиши хаиде искараи бързата си щаига срещу този тук ооо не тои не е 1,2 или 1,4 или аиде 1,6 пак няма да те мине там мотора е голям и хоп нашия от БМВ форума ни вес ни кост. Ходи при майка си и и кажи, че да влезиш някаде където всички имат книжки и коли не е като да си играеш с БМВ м3 от някои магазин и на опаковката да пише 3+Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
///MPower написа:Мен направо ме е срам да кажа,какво карам.Тука с тея бързи фиат-и направо ...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:///MPower написа:Мен направо ме е срам да кажа,какво карам.Тука с тея бързи фиат-и направо ...
Коментар
-
///MPower написа:Или пък искахте да кажете,че фиат имат по добри мотори от бмв ?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
///MPower написа:Atanas71 написа:///MPower написа:Мен направо ме е срам да кажа,какво карам.Тука с тея бързи фиат-и направо ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар