Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе то много цигани станали висок клас хора[като не визирам никой от пишештите в темата] Някаде другаде по света ако да караш БМВ това означава по-висок клас хора , в България не е така. Тук колкото ти са по-големи комплексите толкова по-лъскава трябва да ти е колата , за да можеш с нея да компенсираш това от което те е лишил господ. Много са ми интересни люде които вчера караха Голф а днес с БМВ станали "висок клас" хора. А то какви БМВ-та да се чуди човек кое ги прави по-висок клас , а ма както и да е. Вие нямате ново БМВ , но искате да приличате на "големите батковци" с новите БМВ-та и затова купувате БМВ независимо на колко години само да е БМВ. Или обобщено - " Всяко малко гущерче иска да стане голям крокодил , но не всяко може добре да плува". Заключение , ние хората с Фиат сме свободомислещи , хора които нямат комплекси и за нас колата е удоволствие от шофиране . Вие които претендирате в този форум че ние сме долен клас хора , доказва това че даже и да претежавате БМВ[след Голфа] не сте се отървали от комплексите на хората с диагноза "Голфаджия". Ако наистина сте хора по-висок клас и претежавате БМВ за десетки хиляди евро , просто няма да сте тук в този форум и да пишете колко висок клас сте , защото няма да има нужда да го доказвате. От тук изхождам че вие сте хора които трудно можете да се определите в така наречените "класи" хора , да знаете точно своето място в обществото. Искате да бъдете някакви но нямате гащи за това , като гущерчето по-горе , неможе да плува добре. А ние си караме Фиатите и когато срещнем някой от вас който кара с 80 км./ч. за да пести гориво , просто го подминаваме . Той е дал толкова пари за БМВ че не са му останали за бензин , а при нас са икономисани и винаги резервоарите са пълни Хайде със здраве има един друг форум в който наистина може да намерите бъдещи последователи и внимавайте "Купуването и продаването на гласове е престъпление" :D
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

аха ........... а би ли ми казал от каде си я купи и преди колко времи .......
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

а и по вапроса дето се надигна дето се бмв е пред сички и сичко ...... колко бмв-та финисхираха на ралитко и колко италианки и то ФИАТ караха и финишираха ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +

Коментар

beboka11 написа:
          gamma,как данесе намесвам,като съм имал почти всички коли от средния клас ,най недоволен съм от ланчиа 1.6 турбо делта ИТАЛИАНЕЦ
          A, аз преди половин час пилотирах Боинг 747. Sorry ама докато не промениш мнението на всички тук, ще те вземат за мезе, а ти си пиказвай каквото искаш
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

2000 год.бяла от софиа
            бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
              2000 год.бяла от софиа
              аха ............. а за това за раллито колко бмв-та стартираха .... и колко фиата дето мн говорите що Интегралето да е едвали не италиански кош , и колко старта на интеграле си гледал с друга кола и да е имало загуба за интегралето

Коментар

Така...значи...Първо : НЕ БЯХ АЗ човека,който говорише,който определи класа на двете марки!А бе казах,че са 3 пъти по скъпи но не и да заговора за клас!Второ : По никакъв начин не съм комплексиран,че да карам БМВ за да може да изкпъкна малко пред хората!Трето : Първата ми кола беше бмв и сяка следваща ще е такава ! ГОЛФ не съм каралЧетвърто : Изказването на колегата "Атанас71" : "Абе то много цигани станали висок клас хора" - приятелю,тази обида ме ядоса много наистина!АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И СЪМ ГОРД СЪС ТОВА !!!Пето : Опитах се да садържа добрия тон но ... явно във вашия форум културата не е на ниво!П.П. Все пак,трябва да има и малко дразги за да бъде интересно не мислите ли ? Лека вечер

Коментар

ауди и TOYOTA
                  бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
                    2000 год.бяла от софиа
                    А моя Боинг е втора ръка, купен преди година от Луфтханза с две сини ленти отстрани. Няма начин да не си го виждал на летище София.Айде моля ти се Дай снимка и/или клип!!!!Kолко колеги от форума са ти виждали колата? А, колко колеги от BMW форума? Какъв ти е ника там?
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

добре .......... като имаш толкова против фиат ... какво праиш във форума чешиш си крастата ли ....... стой си там във вашиа форум и бълвай лекцй колкото щеш ...... някой от наще да е влязал и да е почнал да говори нещо за вас ? кви коли карате и тн ... ?

Коментар

Струва ми се ,че тази тема отдавна мина границата със спама и офтопика...
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

лошото е че повечето не разбирате но говорите,а влизам заради superfiat,за снимка на моя кола незнам как дая кача
                          бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
                            лошото е че повечето не разбирате но говорите,а влизам заради superfiat,за снимка на моя кола незнам как дая кача
                            Ами сигурно има и такива ,но наистина компетентите си мълчат...Снимката можеш да я качиш ,като използваш някой сайт за качване на снимки и да дадеш линк!!!
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

пич несъм в час много с компа и май няма да мога
                              бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
                                пич несъм в час много с компа и май няма да мога
                                Аве що се праиш,аз помня че беше качвал снимка на твоето БМВ
                                forza la FIAT
                                http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Working...
                                X