Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не вярвах, че е възможно моето Пунто да бие BMW 316 компакт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///MPower написа:
    извинявам се за предния пост но пишех от телефона.така .. по въпроса че 320ките не вървяли-аз не съм съгласен с вас!а па камоли някой дето се изказа че и на дълго не вървяли..чудно ми е че мерцедеси на дълго едвам смогват след 200 а вие ми говорите,че не вървяли...може би фиат-а след 200 е по добър а .. Имам въпрос към всички вас : Колко от вас са притежавали читави е36-ци 320-ки ? малко ме самнява и 1 да има ...да ви разкажа и една случка от снощи : на сфетофара едно пунто или браво не знам вие ще кажате .. та зе да брамчи там моя човек сваля джама и вика с къв мотор е 1.9 ли ?И турбо гъзара : не ... 1.9 тд!След което моя човек погледна секундите на сфетофара и каза дано да ти е здрав блока ... И познайте какво стана ... дърто бмв-77ма-78ма,със 1.6 мотор направо му скъса шортите ... е какво да говора повече ?! казах ви,че явно сте уцелвали на издъхнали бмв-та(признавам че и такива има).ако човека е от форума ви,нека да разкаже и той!до колегата UOX - Колега,316,318,320,323,325,328 сичките могат да се въртят !!!!!!!!при това стокови! моля не говорете без да знаете !и казах без голословни мнения аргументирайте се малко ... чак зехте да ставате смешни...П.П. вече взех да се убеждавам,че фиат е по добра марка .... въпреки,че това само вашия форум го знае ... можеби трябва да пусна темата в нашия форум та да се засрамите че карате ФИАТ ..........тука направо ми доказахте,че бмв нее хулигана на пътя :D можеби искате фиат да е хулигана .. еми нестава пичове :D Според мен щом на баварчетата им е дадено това име явно има защо,а вие с какво се славите ?
    Господи колко мъка има по този свят. Фиат не претендира за такива бих казал глупави "титли" , но съдейки от това което си писал ,ти не можеш да разбереш това което искам да ти кажа. Хората които карат Фиат са свободомислещи без комплекси и желание да доказват пред някой нещо. Не може да се каже същото обаче за хора с БМВ , в повечето случаи става въпрос за позьори които им трябва кола значеща нещо в очите на простолюдието. Сами знаят че като се отделят на повече от 10м от колата вече никой не знае че е тяхна и сами виждат че са същите малки човечета. Дано си разбрал за какво иде реч :D За това не се сърди на колегите които са се опитали по заобиколен начин да ти кажат това което аз директно направих. Карай си БМВ-то , но не ни убеждавай тук във форума на Фиат колко са "велики и бягащи" БМВ-тата надъхвай се в БМВ форума . Живи и здрави и предупреждавам че "Купуването и продаването на гласове е престъпление"
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

///MPower написа:
      извинявам се за предния пост но пишех от телефона.така .. по въпроса че 320ките не вървяли-аз не съм съгласен с вас!а па камоли някой дето се изказа че и на дълго не вървяли..чудно ми е че мерцедеси на дълго едвам смогват след 200 а вие ми говорите,че не вървяли...може би фиат-а след 200 е по добър а .. Имам въпрос към всички вас : Колко от вас са притежавали читави е36-ци 320-ки ? малко ме самнява и 1 да има ...да ви разкажа и една случка от снощи : на сфетофара едно пунто или браво не знам вие ще кажате .. та зе да брамчи там моя човек сваля джама и вика с къв мотор е 1.9 ли ?И турбо гъзара : не ... 1.9 тд!След което моя човек погледна секундите на сфетофара и каза дано да ти е здрав блока ... И познайте какво стана ... дърто бмв-77ма-78ма,със 1.6 мотор направо му скъса шортите ... е какво да говора повече ?! казах ви,че явно сте уцелвали на издъхнали бмв-та(признавам че и такива има).ако човека е от форума ви,нека да разкаже и той!до колегата UOX - Колега,316,318,320,323,325,328 сичките могат да се въртят !!!!!!!!при това стокови! моля не говорете без да знаете !и казах без голословни мнения аргументирайте се малко ... чак зехте да ставате смешни...П.П. вече взех да се убеждавам,че фиат е по добра марка .... въпреки,че това само вашия форум го знае ... можеби трябва да пусна темата в нашия форум та да се засрамите че карате ФИАТ ..........тука направо ми доказахте,че бмв нее хулигана на пътя :D можеби искате фиат да е хулигана .. еми нестава пичове :D Според мен щом на баварчетата им е дадено това име явно има защо,а вие с какво се славите ?
      Колега ///Mpower, ясно, че с теб на глава не може да се излезе.ОК, няма проблеми 1.Сега ми кажи тоз с пунтото знаел ли е, че се дърпахте(не, че 1,9тд е голяма бързина, но както и да е) 2.Лично съм виждал как 318-ка се опитва да се върти на Божура и на шофера по едно време му се зави свят от това да прави кръгове(не пергели или слънца или както там му викате) и взе че спря щот му стана мааааааалко тъпичко.3.Кога по-точно тръгва да върви E-36 320I и до колко? Аз ще ти кажа на 225 влиза в 6800 оборота и удря прекъсвач 4.Тва, че някой го измислил "хулигана на пътя" нищо не означава. То май само БМВ имат прякор - и какво от това - е.ах тоз куц хулиган 5.Всеки си харесва някаква марка кола и за него тя си е добра, но не като теб, БМВ е номер 1 и всички други ряпа да ядът Айде със здраве

Коментар

Какъв е спора ? БМВ 320 вс Фиат ? БМВ вс Фиат ? Коя е по-добра марка ?Ще ви кажа нещо, БМВ не е само 316,318 и 320.. тоест масовите които се движат из нашата шир!! Има 323, 325,328, М3(3.0), М3(3.2) и т.н...Харчели много.. някой карал ли е 328 ?? Или 325 ? Пешо на село има 320 и му харчи 15 на 100, значи 328 ще харчи 25 на 100. Да ама не!! 328 харчи точно колкото 320 и върви 3 пъти повече!! Имам познат на които 316 му харчеше, 12/100!! За това поразпитайте собственици на големи мотори, а не малолитражки разни!! 328, дава по-малко разход на дълго от 320!! В градско са на едно! Пък да не ви казвам, че 325 бензин харчи дори по-малко от 320!!Фият е за ниския и средния клас хора! Докато БМВ е за средния и високия клас!! Само като видите, че най-малкия мотор на БМВ е 1.6 ви става ясно!! БМВ няма мотор под 100 коня!!Защо спорите ?? Някой си купил фиат и бил някакво 318 и какво ? Порасна му пи*ката ? После на кафе като седне.. еее аз днеска опънах едно БМВ, те тези БМВ-та е вървели бе...Айде моля ви, нека гледаме реално, да 320 бие прекъсвач на 220... обаче като дигнеш с фиата 220, само поглеждаш и пускаш педала нали ?? Защото цялото се тресе !! Да ама 320 не и пречи да бие прекъсвач и още да натискаш защото скороста не се усеща ? Нещо да кажеш за това ? Комфорт, возия ? Защото колата не е само марка и мотор.Или примерно 750и автомат, (5.0 литра), дава разход градско 18/100(говоря за модела на 90-те години, е3!! Така, че научете се малко и с спрете с тези клишета, че харчели много!Фиат са хубави коли, съпоставени в ценовия клас естествено, достъпни за подръжка на почти всички. Но да се сравняват с БМВ е смешно... дори не с БМВ и с Мерцедес не може да се сравнят, нито с Ауди! Това го казвам за да не си помислите, че видиш ли само с БМВ не могат да се сравнят.

Коментар

insert написа:
          Фият е за ниския и средния клас хора! Докато БМВ е за средния и високия клас!!
          Аха, значи ако си джудже 1.40 м. докъм 1.62 м. (Том Круз , Принц и .т.н.) караш Фиат, ако си от 1.70 м. до 2.20 м. БМВ?!ТЦ-ТЦ колко мъка има по света, ами ако искам Бентли? - трябва да съм мноооого "Висок" клас 4.50 м. може би.И си оправи правописа - смешен си - претенции, претенции, а българският не си го научил.Отделно, че да определяш автомобила за говорещ за класата на която принадлежиш, и която между впрочем в Бг не съществува е пълна парвенющина. Нагледал съм се на смешници с Мазератита, Мерцедеси и БМВ-та на лизинг , живущи в панелки под наем и чудейки се кой да ги черпи 1 кафе, че след вноската не им останали пари
          FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
          FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.

Коментар

Абе тука всички ли сте с комплекси!! Пак за размери говорите! КАЗВАМ ТИ, ЧЕ ФИАТ ИЗКАРВА НА ПАЗАРА КОЛИ ОТ НИСЪК КЛАС!!! Те са предназначение за хора от нисък клас! Това ти, че ти си 5 метра и караш фиат не ме интересува! Аз ти казвам, фиат какво прави! Произвежда, евтина и достъпна кола, с евтини част !? За кого е предназначена, тя според теб ? Фиат се опитва да привлече богаташите с евтина и достъпна кола ли ?Комплексираш се, че казах нисък клас ли ? Казах също и среден клас.. тоест казах истина, това че ти не можеш да го приемеш и аз съм смешен, много хубаво! Фиат произвежда автомобили от висок клас! Така по-добре ли е ?Аз нека съм смешен, ама колко смешни прочетох тука не е истина... бмв били чупливи.. пък че 6-така на бмв, 320,323 и т.н. имат живот над 800 хиляди км.. няма значение нали, че е на 2-ро място по надежност след един двигател на мерцедес(забравих го точно модела).. няма значение. Пишете, че ми е скучно докато си пия бирата.

Коментар

Аааааа коли от нисък клас значи - поправката се приема

Коментар

имам и Фиат Браво и БМВ 316 компакт... и 2-те са едни години, едни и същи екстри и горе долу вървят по един и същ начин... но знаеш ли какво... когато БМВ-то поради някаква причина не е в движение (например е в сервиз) предпочитам да си стоя вкъщи и да не излизам никъде... просто тръпката от шофирането не е същата... няма я усмивката на лицето ми докъто шофирам фията... общо взето го използвам само за предвижване... с коли като фият просто се предвижвам от точка А до точка Б... с БМВ се предвижвам от точка А до точка Б но през цялото време се забавлявам и изпитвам удоволствие... наистина искам да ви отворя очите и да спрете да си мислите че ФИЯТ е някаква велика марка автомобили... не тя е най-обикновенна марка произвеждаща служебни автомобили и автомобили за хората от ниския клас... за протокола фиата го имам 1 година преди да си купя и БМВ-то... в началото и аз му се радвах и го защитавах по форуми и в компании... хората ми се смееха и ми казваха "може ли да си толкова заблуден" но все пак нали знаете поговорката за нашия петел
                е тия фиати големи бегачки бе

Коментар

O_g_i, дъге,1-во Няма нисък и висок клас хора - има низша и висша класА2-ро Не се пише ФиЯт, а Фиат3-то Айде някои да ми обясни как ей те тоя таралясник ще ме приобщи към "Висшата" класа на богоизбраните да карат БМВhttp://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...771&f1=details

Коментар

kalinm написа:
                    O_g_i, дъге,1-во Няма нисък и висок клас хора - има низша и висша класА2-ро Не се пише ФиЯт, а Фиат3-то Айде някои да ми обясни как ей те тоя таралясник ще ме приобщи към "Висшата" класа на богоизбраните да карат БМВhttp://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...771&f1=details
                    1-во нарочно го пиша с Ят защото после те е Яд :D 2-ро тези неща явно ти ги решаваш незнам3-то този таралясник е 89 година... защо не пробваш с някой от тези таралясници да видим дали ще те приобщи към висшата класа или този или този или този или този

Коментар

О_g_i, ако си забелязал не взимам отношение по темата, докато Инсерт-а не обърка понятия клас и класа.Взех си Ню Браво, защото съм построил 600кв. м. къща и има още много разходи там - така че, за момента това е което мога да си позволя.Но иначе пак не бих взел БМВ - не ме кефи бе пич!Виж едно Ауди А4 или А6 е друга работа

Коментар

@insert, кви са тия 800 000 хиляди бре, ти ще умираш ли с тва БМВ Имам приятел с 320-ка, та той ми каза, че като му удари прекъсвача 3-4 пъти на 225 и стрелката на водата рязко се запътва към червената зона, така че да вдигнеш 225км за 2 сек и да ти прегрее колата... П.П. Колата ми се държи много прилично с тази скорост(че и с по-висока), нито тресе, нито вибрира, ама и не прегрява

Коментар

Uox написа:
                          @insert, кви са тия 800 000 хиляди бре, ти ще умираш ли с тва БМВ Имам приятел с 320-ка, та той ми каза, че като му удари прекъсвача 3-4 пъти на 225 и стрелката на водата рязко се запътва към червената зона, така че да вдигнеш 225км за 2 сек и да ти прегрее колата... П.П. Колата ми се държи много прилично с тази скорост(че и с по-висока), нито тресе, нито вибрира, ама и не прегрява
                          кажи на приятеля си да си долее вода кво ми обесняваш за случеи 1 на 1 000 000 това че той не си поддържа колата и му грее не значи че всички бмв-та греят като ги караш на прекъсвач на 5-та кво да ти обеснявам имам чувството че в този форум по възрастен от 18 годишен няма... вижте се само кви примери ми давате и за кво спорим

Коментар

Да, точно така, това е съвсен нормален режим на работа на мотора - 6800 и му няма нищо, ама то щото е БМВ, то даже като се кара само в червеното му е най-добре...мдааааа, те БМВ-тата са като формулите - като ги караш бавно не могат да се охлаждат и прегряват А пък иначе всяко 2-ро БМВ е на 900 000 или 1 000 000км, това също си е съвсем нормално, те след 500 000 излизат от разработка. Айде моля ти се земи се малко в ръце и недей да говориш глупости.П.П. Утре отивам да си продавам колата и да си взема БМВ - много вървели,горели малко,на прекъсвач им е най-добре и изкарват по 1 000 000км(най-малко). Какво повече да искаш от тази кола П.П.2 Повече безмислени спорове аз няма да водя.Поздрави.

Коментар

Не, не умирам с това БМВ, но как ти се струват над 35 награди за двигател ? За около 10 години ? Почети малко... да БМВ се слави точно с 6 цилиндъра в редица! над 800 хил км нечувано нали ?Към ония с прекъсвача... добре.. ела ще ти намерим 20-ка и ще я изчакаме да загрее хубаво и ще бием прекъсвач 30 секунди, не в движение а НА МЯСТО, ако не мръдне от средата стрелката обаче ще напълниш на 3 бмв-та резервоарите ?П.С Аз съм сигурен, че в този форум има нормални хора, но си траят. Нека те да пишат! Тука 4-5 човека само бълват тъпизми.Нисък клас хора, го казах за да не казвам, че го правят за бедняци!! Тоест се опитах да бъда тактичен, доколкото мога. Те правят евтина кола, за хора с малко средства, това че Пешо има 50 хилки и си купил кола за 2-3 хиляди... мен не ме вълнува, аз говоря за самата марка! Изключения винаги има.. ето аз примерно имам и една дърта вектра, но имам и БМВ! С вектрата си върша работа, с БМВ се забавлявам или излизам някъде! Това не значи, че аз съм милионер! Мислиш ли че ми е яко да давам по 400 кинта за 1 амортисиор ? Не, не е яко..Да БМВ-тата са бавни,спор няма... мкларен ф1 и той баван защото е с двигател на БМВ. Точно ей такива БМВ-та, за по 3 хиляди... загряват.. че и дизел... читав дизел от този модел под 5 бона НЯМА!

Коментар

Намирам за много глупаво да се плюе по автомобилни марки , които по един или друг начин нехаресва ме. Никога не съм си позволявал да изразявам негативно мнение за други марки, най-малкото защото не съм ги карал и защото и те си имат фенове , и аз уважавам техния избор. Брат ми има E46 320 CI и не мога да кажа нещо лошо за колата. Усещането при шофирането на моето "Браво" и колата на брат ми различно- в БМВ-то изпитвам по-голямо удоволствие. Харесвам не само БМВ, а и много други марки(особено Мазда), , но аз завинаги си оставам в лагера на ФИАТ. Много бих искал следващата ми кола да е "Браво" 1.4 Tjet-150 к.с.
                                SEAT Leon Cupra 300
                                Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Working...
                                X